تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 905 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

آقا من استپر رو عوض کردم. چون مکانیکی میگفت استپرهای نو هم خیلی بهشون اعتمادی نیست دو مارک مختلف رو هم امتحان کردم. بازم مشکل حل نشد . چیکار کنم؟؟
    سلام . اگر فقط در دور آرام ( سلو ) مشکل داره پس به احتمال 90% از استپر هست .
    اما اگر در موقع گاز دادن یا موقع ول کردن گاز مشکل پیش میاد پس میتونه از سنسور دریچه ی گاز ( T.P.S ) باشه یا سنسور مپ MAP SENSOR
    هر دو رو میشه با ولت متر چک کرد تا بیخودی عوض نکنین .
    سنسور درچه ی گاز یک ولتاژ ورودی داره و یک خروجی .
    سوئیچ باز بدون استارت
    ولت متر روی سیم خروجی توسط سوزن یا سنجاق قفلی ( قبلا در تاپیک صرفه جوئی خودرو درج شده )
    قطعه ای که سیم گاز بهش وصله رو بچرخونین
    باید ولتاژ بره بالا کاملاً تدریجی و بدون پرش
    اگر پرش داره سنسور مشکل داره
    شاید شستنش با الکل طبی یا"صنعتی درستش کنه چون مثل ولومی هست که خش خش میکنه و با الکل و حرکت دادن درست میشه .
    سنسور مپ هم اگر شیلنگش درست وصل نباشه یا خودش مشکل داشته باشه همین عیب رو بوجود میاره .
    باید ولتاژ خروجیش با ولتمتر چک بشه در سه حالتِ دور آرام , گاز آنی و گاز مستمر .
    در تاپیک صرفه جوئی هزینه های خودرو مفصل درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام . اگر فقط در دور آرام ( سلو ) مشکل داره پس به احتمال 90% از استپر هست .
    اما اگر در موقع گاز دادن یا موقع ول کردن گاز مشکل پیش میاد پس میتونه از سنسور دریچه ی گاز ( T.P.S ) باشه یا سنسور مپ MAP SENSOR
    هر دو رو میشه با ولت متر چک کرد تا بیخودی عوض نکنین .
    سنسور درچه ی گاز یک ولتاژ ورودی داره و یک خروجی .
    سوئیچ باز بدون استارت
    ولت متر روی سیم خروجی توسط سوزن یا سنجاق قفلی ( قبلا در تاپیک صرفه جوئی خودرو درج شده )
    قطعه ای که سیم گاز بهش وصله رو بچرخونین
    باید ولتاژ بره بالا کاملاً تدریجی و بدون پرش
    اگر پرش داره سنسور مشکل داره
    شاید شستنش با الکل طبی یا"صنعتی درستش کنه چون مثل ولومی هست که خش خش میکنه و با الکل و حرکت دادن درست میشه .
    سنسور مپ هم اگر شیلنگش درست وصل نباشه یا خودش مشکل داشته باشه همین عیب رو بوجود میاره .
    باید ولتاژ خروجیش با ولتمتر چک بشه در سه حالتِ دور آرام , گاز آنی و گاز مستمر .
    در تاپیک صرفه جوئی هزینه های خودرو مفصل درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام...اقا من مشکل مشابه این دوستمون دارم...منتها ماشینم دور موتورش به صفر میرسه و خاموش میشه...دقیقا بعد از موتور شویی این مشکل واسم پیش اومد

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض باتری اتمی

سلام
    نیازه که باتری ماشین عوض شه و من میخوام به جای باتری اسیدی ( که الان روش هست )
    باتری اتمی بگیرم برای 405glx
    حالا میخوام بدونم بهترین باتری اتمی که میتونم بگیرم چی هست ؟؟ ( اگه میشه چندتا برند نام ببرید با حدود قیمتش هم بهم بگید ممنون میشم )
    ( فقط دوستان چون اذیت میکنه این باتری ، من فردا میرم برای خرید باتری جدید ، لطفا زود جواب بدید )

+

یه مشکل دیگه هست ، ساعت ماشین چراغش روشن نمیشه
    سوخته ؟؟؟

خیلی ممنون

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام...اقا من مشکل مشابه این دوستمون دارم...منتها ماشینم دور موتورش به صفر میرسه و خاموش میشه...دقیقا بعد از موتور شویی این مشکل واسم پیش اومد
    مشکل شما ممکنه از قسمت های فرمان ده باشه مثلا ecu ویا حتی سیمکشی وو سوکت ها
    بر طبق فرمایشات ذکر شده عمل نمایید امیدوارم مشکل شما حل بشه

6. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    نیازه که باتری ماشین عوض شه و من میخوام به جای باتری اسیدی ( که الان روش هست )
    باتری اتمی بگیرم برای 405glx
    حالا میخوام بدونم بهترین باتری اتمی که میتونم بگیرم چی هست ؟؟ ( اگه میشه چندتا برند نام ببرید با حدود قیمتش هم بهم بگید ممنون میشم )
    ( فقط دوستان چون اذیت میکنه این باتری ، من فردا میرم برای خرید باتری جدید ، لطفا زود جواب بدید )

+

یه مشکل دیگه هست ، ساعت ماشین چراغش روشن نمیشه
    سوخته ؟؟؟

خیلی ممنون
    دوست گرامی در مورد باتری کار بسیار خوبی میکنید مارک های زیادی در بازار هست و خیلی ها افت کیفیت و اصل و تقلبی پیدا می کنند در هر حال سعی کنید چینی حتی با گارانتی نخرید
    باتری هایی مثل خانواده دلکور باتری خوبی بوده و من تا بحال مشکلی ندیدم مهم اینه که هیچوقت نذارید باتری بخوابه
    و اینکه امپر باتری فعلی شما احتمالا 65 هست که برای 405 باتری جدید رو 72 آمپر بگیرید بهتره
    این رو هم بگم که در مورد عمر باتری اصلا به سابقه خودتون اکتفا نکنید خود من باتری معمولی حدود 4 سال برام کارکرد و باتری اتمی هایی رو دیدم که کمتر از یک سال هم کار نکردند
    در مورد چراغ ساعت یکلامپ خشابی کوچک معمولی پشت ساعت هست که میشوزه و باید اون رو عوض کنید
    باز کردنش حوصله نیاز داره اگه خواستید بگید تا آموزش رو براتون بنویسم

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست گرامی در مورد باتری کار بسیار خوبی میکنید مارک های زیادی در بازار هست و خیلی ها افت کیفیت و اصل و تقلبی پیدا می کنند در هر حال سعی کنید چینی حتی با گارانتی نخرید
    باتری هایی مثل خانواده دلکور باتری خوبی بوده و من تا بحال مشکلی ندیدم مهم اینه که هیچوقت نذارید باتری بخوابه
    و اینکه امپر باتری فعلی شما احتمالا 65 هست که برای 405 باتری جدید رو 72 آمپر بگیرید بهتره
    این رو هم بگم که در مورد عمر باتری اصلا به سابقه خودتون اکتفا نکنید خود من باتری معمولی حدود 4 سال برام کارکرد و باتری اتمی هایی رو دیدم که کمتر از یک سال هم کار نکردند
    در مورد چراغ ساعت یکلامپ خشابی کوچک معمولی پشت ساعت هست که میشوزه و باید اون رو عوض کنید
    باز کردنش حوصله نیاز داره اگه خواستید بگید تا آموزش رو براتون بنویسم
    ممنون بخاطر توضیح کاملتون
    خب اولین انتخاب باتری دلکور شد 72 آمپر
    اگه نتونستم گیر بیارم چی بگیرم؟

+

در مورد ساعت ماشین هم توضیح بدی ممنون میشم

مرسی
    Last edited by Abdolreza2012; 18-06-2014 at 03:07.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    شکی نیست که در ماشین شما آبِ شستشو وارد سوکتها میشه و باعث اختلال در برق رسانی میشه .
    شما باید قبل از شستشو تمام سوکتها و فیشها رو با نایلون بپیچید و روش هم چسب نواری بپیچین تا کاملاً ضد آب بشه ( سنسورها و استپر و غیره ) .
    اگر گرمای موتور بهش آسیب نزنه دیگه نیازی هم به بازکردنشون بعد از شستشو نیست .
    میتونین به جای چسب نواریِ معمولی از چسب نواری آلومینیومی استفاده کنین که ضد آب و ضد حرارت و ضد آفتاب هست .

کویل و وایرشمعها هم اگر خیس بشند همین مشکل رو بوجود میاره .
    جعبه فیوز هم باید پوشانده بشه .
    دیگه بعدش گمان نکنم مشکلی پیش بیاد .
    درضمن موتورشوئی هم فقط باید وقتی واقعاً لازم هست انجام بشه .

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یه سوال دارم من 206 دارم امروز یه 200 کیلومتری باهاش رانندگی کردم تو سرعت معمولی دنده معکوس دادم واسه سبقت یه باره دنده ماشین و جلو ماشین شروع به لرزش زیاد کرد به طوری که الان بیشتر 40 یا 50 تا نمیشه بری شروع به لرزش میکنه که دنده میخاد کنده بشه لطفا دوستانی که میدونند مشکل چیه راهنماییم کنند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یه سوال دارم من 206 دارم امروز یه 200 کیلومتری باهاش رانندگی کردم تو سرعت معمولی دنده معکوس دادم واسه سبقت یه باره دنده ماشین و جلو ماشین شروع به لرزش زیاد کرد به طوری که الان بیشتر 40 یا 50 تا نمیشه بری شروع به لرزش میکنه که دنده میخاد کنده بشه لطفا دوستانی که میدونند مشکل چیه راهنماییم کنند
    سلام

لرزش با افزایش سرعت بیشتر میشه ؟؟ یا با افزایش دور موتور؟؟؟

تو حالت خلاص ، موتور نرم کار میکنه؟؟؟

احتمال اینکه پلوس باشه هست.

14. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون بخاطر توضیح کاملتون
    خب اولین انتخاب باتری دلکور شد 72 آمپر
    اگه نتونستم گیر بیارم چی بگیرم؟

+

در مورد ساعت ماشین هم توضیح بدی ممنون میشم

مرسی
    فقط میتونم بگم که مارک های ایرانی نخرید
    مارکهای چینی تحت لیسانس هم خوب نیست
    من با مارک شارک هم خوب ندیدم
    یه باتری امریکاییهم بود که ترکید
    بقیه رو کامل نمیشناسم ولی تاریخ تولید باتری رو هم حتما روی اون حک شده بخونید

در مورد ساعت پژو 405
    اول مطمئن شید که در نور اعداد رو می تونید بخونید یعنی خود ساعت کار می کنه
    بعد از اون مطئن شید که پخش و فندک کار می کنه که بدونیم از فیوز نیست
    بعد از اون نیاز به یک پیچگشتی ستاره ای داریم که دسته بلند داشته باشه
    3 عدد پیچ ستاره ای دوتا در بالای پخش ( بالای درب روکش اون) و یکی در زیر اون مثلث بالایی دریچه کولر قرار داره که با احتیاط باز کنید گم نشه
    دیگه چیزی نمونده و هیچ کاری نیست به جز اروم در آوردن کل پنل و دیدن لامپ درون هلدر پیچی بازش کنید لامپ رو کشویی از هلدر در آورده و با نو عوض کنید
    این کار نیاز به دقت و حوصله دره مخصوصا اون پیچ ها بستنشون سخته
    باز هم در خدمتم

16. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •