خوب خوب ، من بالاخره تونستم با لینک تورنتی که دوستمون زحمتشُ کشیده بود Acceleration Pack رو نصب کنم و FSP رو هم ایضاً
.gif)
خیلی ممنونم و خوشحالم که مشکل حل شد.
.gif)
البته به یه مشکل خوردم ، طبق آموزش پی دی افی که داش ابراهیم (اگه اشتباه نکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) گذاشته بود ، ایرلاینمُ تاسیس کردم ! هواپیما هم خریدم، ولی بعدش که تو آموزش گفته بزنید رو Start Flight و تنظیمات مهم قسمت پرواز با این ارور مواجه می شم!!
فکر کنم میگه پارکینگ نداری ، ولی خوب اگه درست حدس زده باشم چطوری باید پارکینگ بخرم ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم .
بعد یه درخواست دیگه از داش ابراهیم که ارادت خاصی دارم همیشه ، خیلی لطف کرده در حقم
.gif)
اولای تاپیکُ که می خوندم یه پچ گذاشته بودی برای طبیعی شدن فرودگاه مهرآباد ، یکی ام برای ماشین تاکسی بجای فلش های زرد تاکسی که در حالت طبیعی رو شبیه ساز نصبه ! خواستم بگم لینک جفتشون خرابه ، یعنی سرورش پاک کرده اونا رو
.gif)
من نیازشون دارم اگه ممکنه جای دیگه آپ کنید . مرسی
پ.ن:چون پستم باید تایید بشه یه درخواست دیگه از دوستان : کسی هواپیمای ایرباس 300-600 با لوگوی ماهان ایر و پنل کامل (منظورم کاکپیت ها در همه ی حالات) به صورت سالم داره لینک بده دانلود کنم ، من عاشق ایران ایر و ماهانم
.gif)
2شرکت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات..
امیدوارم که از این طبیعی تر بشه شبیه ساز ، واقعاً ساختماناش غیر طبیعیه ، همچنین عدم ترافیک فرودگاه با توجه با اینکه من لوِل ترافیکُ ماکزیمُم کردم، ولی افاقه نکرد!!