تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 607 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مرسی دوست عزیز. چون نمی تونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم مجبورم که پست بزنم ، کاش از این حالت خارج بشم برای اینکه مشکلم حل بشه باید نصف روز در انتظار تایید پستم باشم تا یکی به دادم برسه !
    ممنون
    همه ی ما این وضعیت رو داشتیم. چند روز دیگه فعالیت مفید کنی تمام میشه.

2. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام اگه میشه بگید چطور می تونم در بویینگ 737 از سوختم و ساعت مطلع بشم؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این بازی خوشم اودم با اطلاعاتی که قبلا ازش داشتم و الان هم از پست اول و دوم و کلا صفحه اول این تاپیک دستگیرم شد
    میخوام بدونم ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم روش نصب میشه:
    من لینک مستقیم برای دانلود گیر آوردم همین رو دانلود کنم؟

یک نسخه سایت وطن دانلود قرار داده که 8600 مگابایت حجم داره
    و یک نسخه دیگه:
    (فکر میکنم هر دو یکی باشن و فرقی نداشته باشن)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من لینک مستقیم برای دانلود گیر آوردم همین رو دانلود کنم؟
    بله این لینک فکر میکنم نسخه ی Normal + Acceleration Pack رو داره.
    بهترین نسخه هستش اگر لینک دانلودش رو دارید که خیلی خوبه.
    میخوام بدونم ویندوز 7 سرویس پک 1 دارم روش نصب میشه:
    بله روی تمام ویندوزها؛ چه 32 بیت و چه 64 بیت هم نصب میشه.

سلام اگه میشه بگید چطور می تونم در بویینگ 737 از سوختم و ساعت مطلع بشم؟
    همون کنار دسته ی باز کننده ی چرخها توی پنل اصلی یک مانیتور تقریبا آبی رنگه که سمت راستش هر سه تانکر سوخت بوئینگ رو نشون میده که براحتی میتونید مقدار سوخت رو ببینید. البته میتونید تصویر اون مانیتور رو عوض کنید و مشخصات دقیق تر رو ببینید.
    ساعت هم که فکر میکنم سمت چپ شما باشه که میتونید بهش دسترسی داشته باشید.

6. 4 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DonFidelio2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تــهران

پيش فرض

خوب خوب ، من بالاخره تونستم با لینک تورنتی که دوستمون زحمتشُ کشیده بود Acceleration Pack رو نصب کنم و FSP رو هم ایضاً خیلی ممنونم و خوشحالم که مشکل حل شد.
    البته به یه مشکل خوردم ، طبق آموزش پی دی افی که داش ابراهیم (اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بود ، ایرلاینمُ تاسیس کردم ! هواپیما هم خریدم، ولی بعدش که تو آموزش گفته بزنید رو Start Flight و تنظیمات مهم قسمت پرواز با این ارور مواجه می شم!!

فکر کنم میگه پارکینگ نداری ، ولی خوب اگه درست حدس زده باشم چطوری باید پارکینگ بخرم ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم .
    بعد یه درخواست دیگه از داش ابراهیم که ارادت خاصی دارم همیشه ، خیلی لطف کرده در حقم
    اولای تاپیکُ که می خوندم یه پچ گذاشته بودی برای طبیعی شدن فرودگاه مهرآباد ، یکی ام برای ماشین تاکسی بجای فلش های زرد تاکسی که در حالت طبیعی رو شبیه ساز نصبه ! خواستم بگم لینک جفتشون خرابه ، یعنی سرورش پاک کرده اونا رو من نیازشون دارم اگه ممکنه جای دیگه آپ کنید . مرسی

پ.ن:چون پستم باید تایید بشه یه درخواست دیگه از دوستان : کسی هواپیمای ایرباس 300-600 با لوگوی ماهان ایر و پنل کامل (منظورم کاکپیت ها در همه ی حالات) به صورت سالم داره لینک بده دانلود کنم ، من عاشق ایران ایر و ماهانم 2شرکت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات..

امیدوارم که از این طبیعی تر بشه شبیه ساز ، واقعاً ساختماناش غیر طبیعیه ، همچنین عدم ترافیک فرودگاه با توجه با اینکه من لوِل ترافیکُ ماکزیمُم کردم، ولی افاقه نکرد!!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

مممنون
    پس من این نسخه رو از امشب میزنم برای دانلود
    با تفاسری که از بازی شد بنظر بازی جذابی میادو نکته ای که تو این بازی و سایر شبیه سازها میشه به عنوان شبهات ازش یاد کرد اینه که کلا شبیه سازها بعد از یکم بازی کردن جذابیتشون بیشتر میشه و مثل بازی German Truck Simulator که به عنوان یک شبیه ساز رانندگی اتومبیل های سنگین قابل قبول بود

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

مممنون
    پس من این نسخه رو از امشب میزنم برای دانلود
    با تفاسری که از بازی شد بنظر بازی جذابی میادو نکته ای که تو این بازی و سایر شبیه سازها میشه به عنوان شبهات ازش یاد کرد اینه که کلا شبیه سازها بعد از یکم بازی کردن جذابیتشون بیشتر میشه و مثل بازی German Truck Simulator که به عنوان یک شبیه ساز رانندگی اتومبیل های سنگین قابل قبول بود

خب چرا میخوای بذاری برای دانلود توی صفحه اول ببین اگه توی شهر شما کسی هست که بازی رو دره اسمش هم توی صفحه اول هست بگو بهت بده بازی رو به جای اینکه 8600 مگابایت رو بخوای دانلود کنی
    بهتر نیست این کار

11. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تنکابن

پيش فرض

سلام.دوستان لینک دانلود فایل آموزش خراب شده،ینی سرور پرشین گیگ چند روزه مشکل داره میشه لطفا جایه دیگه آپ کنید بتونیم ازش استفاده کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

خب چرا میخوای بذاری برای دانلود توی صفحه اول ببین اگه توی شهر شما کسی هست که بازی رو دره اسمش هم توی صفحه اول هست بگو بهت بده بازی رو به جای اینکه 8600 مگابایت رو بخوای دانلود کنی
    بهتر نیست این کار
    ممنون
    چرا اتفاقا هستند بچه ها تو شهر کرج و تهران ولی دیگه مزاحمشون نمیشیم و میزنیم برای دانلود
    تا بخواد هماهنگی صورت بگیری و زمان هامون تنظیم بشه برای تحویل یکم طول میکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب خوب ، من بالاخره تونستم با لینک تورنتی که دوستمون زحمتشُ کشیده بود Acceleration Pack رو نصب کنم و FSP رو هم ایضاً خیلی ممنونم و خوشحالم که مشکل حل شد.
    البته به یه مشکل خوردم ، طبق آموزش پی دی افی که داش ابراهیم (اگه اشتباه نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشته بود ، ایرلاینمُ تاسیس کردم ! هواپیما هم خریدم، ولی بعدش که تو آموزش گفته بزنید رو Start Flight و تنظیمات مهم قسمت پرواز با این ارور مواجه می شم!!

فکر کنم میگه پارکینگ نداری ، ولی خوب اگه درست حدس زده باشم چطوری باید پارکینگ بخرم ؟؟ اگه راهنمایی کنید ممنونتون میشم .
    بعد یه درخواست دیگه از داش ابراهیم که ارادت خاصی دارم همیشه ، خیلی لطف کرده در حقم
    اولای تاپیکُ که می خوندم یه پچ گذاشته بودی برای طبیعی شدن فرودگاه مهرآباد ، یکی ام برای ماشین تاکسی بجای فلش های زرد تاکسی که در حالت طبیعی رو شبیه ساز نصبه ! خواستم بگم لینک جفتشون خرابه ، یعنی سرورش پاک کرده اونا رو من نیازشون دارم اگه ممکنه جای دیگه آپ کنید . مرسی

پ.ن:چون پستم باید تایید بشه یه درخواست دیگه از دوستان : کسی هواپیمای ایرباس 300-600 با لوگوی ماهان ایر و پنل کامل (منظورم کاکپیت ها در همه ی حالات) به صورت سالم داره لینک بده دانلود کنم ، من عاشق ایران ایر و ماهانم 2شرکت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات..

امیدوارم که از این طبیعی تر بشه شبیه ساز ، واقعاً ساختماناش غیر طبیعیه ، همچنین عدم ترافیک فرودگاه با توجه با اینکه من لوِل ترافیکُ ماکزیمُم کردم، ولی افاقه نکرد!!
    اون parking break چیزی نیست که بشه خرید . شما وقتی شبیه ساز بالا میاد اول f1 و بعدctrl+. رو بزن تا ترمز ها فعال بشن .

اینم چند تا سایت که هواپیما های ایرانی داره
    avsim.com
    flightsim.com
    fsdownload.com
    surclaro.com

شما my traffic رو نصب کن تا مشکل کمی ترافیک درست بشه !
    Last edited by amir_0098; 06-03-2011 at 12:49.

15. این کاربر از amir_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •