زدم ترکید!
صفحه صفید مونده... چی کار کنم حالا؟
بدبختی اینه که در حالت Dead USB هم پشتیبانی نمی شه... خدایااااااااااااااااااااا ااا![]()
زدم ترکید!
صفحه صفید مونده... چی کار کنم حالا؟
بدبختی اینه که در حالت Dead USB هم پشتیبانی نمی شه... خدایااااااااااااااااااااا ااا![]()
وایی
واقعا متاسف شدم
اگه زود تر میرسیدم منصرفت می کردم چون خودم یه بار تجربه دیدن یک دانگرید ناموفق رو داشتم
حالا با فلش باکس مشکلت حل میشه نگران نباش
راستی امروز قیمت کردم 340-350 نوش بود
200-220 دست دو برمیداشتند!
آخه ایده من یه نموره مسخره هم بود... خفن ضرر کردم!
برداشتم پرونده های MCU و CNT نگارش 35.0.002 رو با پرونده PPM نگارش 11.0.117 فلش کردم!
امروز بردم پیش رفیقم که با باکس MT درستش کنیم، هر کاری می کردیم 2nd Boot نمی داد...البته خوشبختانه شماره سریالش سالم بود و پروداکت کدش رو هم می شناخت و از همه مهمتر این که مدل IC فلش رو تشخیص می داد! حداقل می دونم RPL نشده که بیش از 40 تومن خرج روی دستم بگذاره... خدا رو شکر
ولی خوب باکس نمی تونه گوشی رو بفرسته روی Local Mode واسه فلش. همش ارور میده...!رفیقم گفت اگه بشه به 35 فلشش کنم درست می شه و پس از اون مانند هلو برات دانگریدش می کنم به هر نگارشی که خواستی. چون MT قوی ترین باکس بازار هست ( خداییش هم راست می گه. تحقیق کردم خیلی سرتر از این جاف عقب مونده هست...!
البته از اون سرتر هم خود باکس فونیکس - همونی که ما از برنامه کرک شده اش استفاده می کنیم و انصافا هم خیلی توپه! - هست که فقط برای نوکیاست و باهاش می تونی گوشی مرده رو زنده کنی و لایف تایمرش رو ریست کنی، لاک کدش رو پیدا کنی، بفهمی کدوم قسمت گوشیت دستکاری شده و غیره... و صد البته هم قیمتش روی میلیون تومان می گرده!
راستی یه چیزی... حدس بزنین نگارش گوشیم رو چند نشون می ده!!!
باکس این رو می زنه:
Nokia N82-1 RM-313 EMA UDA5 V64.34...
شاد و پیروز باشین
شما چرا اصلا فلش کردی؟
نونت نبود؟ آبت نبود؟ فلش کردنت چی بود؟
مرضی بود برای دستیابی به تم افکت و کیفیتی بهتر در همه زمینه ها...
خب یعنی تو ورژنهای قبلیش تم افکت هست و کیفیتش هم بهتره؟
خب اگر اینجوریه ما هم آپدیت نکنیم.
ولی ما که هر جا نشستیم و پا شدیم گفتن وژنهای بالاتر بهتره...
هروقت من موفق شدم دانگرید کنم شما ها هم بکنید! فعلا منو ببینین چه بلایی سرم اومده درس عبرت بگیرین!!!
بهترین آپدیت همین 31.0.16 هست. ولی به نظر من نگارش های پیشین از این هم بهتر بودن...
شاد و پیروز باشین
خب دوست من شما کارتون اشتباه بوده دیگـــه اگه فایل ها رو درســت سر جاشون قرار میدادی نگارش دیگه ای استفاده نمیکردی همچین مشکلی پیش میومـــد ؟ من خودم با همین جف خیلی گوشی ها رو فلش کردم هیچ ایرادی پیدا نکردنبرداشتم پرونده های MCU و CNT نگارش 35.0.002 رو با پرونده PPM نگارش 11.0.117 فلش کردم!![]()
موفق باشید!![]()
آره...
دعا کنین گوشیم درست بشهاگه بشه به همتون یه شیرینی میدم
![]()
آخه اين گوشي كه تم افكت نداره . . .
چطور دنبال همچين چيزي مي گردين ؟ اونوقت يه همچين ريسكي مي كنيد ؟
به هر حال خدا كنه گوشيت درست بشه داداش . من از فكر دانگريد منصرف شدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)