تو همون عکسی که گذاتشین سمت چپ اگه نگاه کنید یک علامت روی دیسک هست به حالت داینامیک روفته رو همون قسمت راست کلیک کنید و convert to basic کنید ممکنه با اینکار اطلاعات هارد اکسترنال هم بپره که چاره ای نیست بعد از اینکار باید ریکاوری کنی هارد رو
تو همون عکسی که گذاتشین سمت چپ اگه نگاه کنید یک علامت روی دیسک هست به حالت داینامیک روفته رو همون قسمت راست کلیک کنید و convert to basic کنید ممکنه با اینکار اطلاعات هارد اکسترنال هم بپره که چاره ای نیست بعد از اینکار باید ریکاوری کنی هارد رو
زمانی که راست کلیک میکنم چهار تا گزینه برام میاد
1 .initialize disk
2 . offline
3 .properties
4 help
اون اولی رو بزنید ببینید چی میشه
مادر بورد من k8u سوکت 754 برای سی پی یو AMDهستش.هارد اول من مکستور500 گیگا و با 5 پار تیشن و هارد دوم من هم وسترن 1 ترا با یک پارتیشن هستش.(هر دو اینتر نال) ویندوزم هم بر روی هارد مکستور سواره.دیروز واسه مادر بورد من خرابی به وجود اومده بود که بعد از رفع خرابی موقعی که ویندوز بالا اومو دیدم که هارد 1 ترای وسترن من به local disk تغییر نام پیدا کرده و و دیگه باز نمیشه و پیغامی مبنی بر فرمت کردن میخواد. وموقع بالا اومدن هردو رو با نام sata1 میشناسه.هارد 500 گیگی رو 500 و هارد 1 ترابایتی رو 33مگا بایت نشون میده.احتمالا تنظیمات raid من دچار مشکل شده.ایا با زدن کلید های ctrl+a موقع بالا امدن ویندوز میتونم دوباره هاردمو به سیستم بشناسونم؟ایا اطلاعات من پریده؟اگه این هارد رو به سیستم دیگه ای معرفی کنم باز هم پیغام مبنی بر فرمت کردن میده.؟نرم افزاری واسه این خرابی وجود نداره؟حدود 800 گیگ اطلاعاتم در خطره.دوستان کمکم کنند.
Last edited by habib mahvare; 18-07-2012 at 23:37.
همون پنجره ای که تو عکس گذاشتم باز میشه !
![]()
هاردتون به سیستم وصل باشه سی دی ویندوز xp بوت کنین و هارد اکسترنال هم تو پارتیشن ها میبینید از اونجا پراتیشنش رو دیلیت کنید و دوباره creat کنید و خارج شین بعد تو محیط ویندوز فرمت کنید هارد رو
هارد اکسترنال قابل دسترسی نیست و حجمش 0 مگا بایته . ارور قابل دسترسی نبودن میده ! اگر هارد سوخته لطفا بهم بگین ؟![]()
اونکاری که گفتم کردین ؟
بله . هارد وصل بود سی دی ویندوز xp رو گذاشتم ولی مینویسه قابل دسترسی نیست .
هارد دیتکت میشه ولی حجشو صفر میزنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)