برادرا و خواهران یکی بگه برای خرید حجم قبل از پایان دوره باید حضوری اقدام کنم یا با کارت از خود سایت انلاین میشه؟
کلا روش کار چطوریه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برادرا و خواهران یکی بگه برای خرید حجم قبل از پایان دوره باید حضوری اقدام کنم یا با کارت از خود سایت انلاین میشه؟
کلا روش کار چطوریه؟
میتونی با کارت هم خرید کنی به CRM برو و یوزر و پس رو وقتی که دادی خرید حجم اضافه رو بزن
بابا یه مانیتور LCD بگیر خودتو راحت کن دیگه... این چیه اخه...![]()
کسی اینجا 128 نامحدود داره؟
ایول فکر میکردم اول باید حسابو افزایش داد بعدا سفارش که اینطور نبود
فقط تو صفحه ثبت سفارش نوشته" درخواست رزرو پورت خدمات ADSL جهت دوره بعدی" من واسه دوره بعدی نمیخوام واسه همین دوره میخوام !درسته دیگه نه
ززرو نه عزیز . کلا اون بخش کلاسیک را انتخاب کن این Wizard به نظر من چیز به درد نخوریه / از اون کلاسیک میری خدمات اینترنت بعد ای دی اس ال اونجا گزینه سرویست را مزنی اون زیر میاد خرید حجم اضافه
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
غیر مانیتور بهتره از مانیتور عکس نگیری بلکه اون دگمه Prntscr را بزنی تو Paint --> save as jpg کنی یا از نرم افزارهای مخصوص نظیر snagit استفاده کنی.
Last edited by assimi; 18-06-2010 at 00:35.
آخه من تو قسمت اکانتینگ دیدم یه جا نوشته انتقال اعتبار ولی ارور میداد که شما اجازه این کار رو ندارید.
والا من رفیقم اعتبارش داره تموم میشه منم چند روز دیگه باید برم واسه یه ماه دیگه شارژ کنم. گفتم هدیه کنم بهش بره واسه خودش 700 مگ رو حال کنه
یه سوال هم بپرسم که ربطی نداره چجوری SXE Anti Cheat رو با وال هکر میشه اجرا کرد(توی کانتر)؟![]()
Last edited by p0w3rfu7; 18-06-2010 at 10:49.
نه داداش صفحه ی کلاسیک رو رد کن برس به اون قسمتی که حجم باقیمنده خودت رو نوشته و بعد از اونجا بالای صفحه چند گذینه داره که تو باید خرید حجم اضافه رو انتخاب کنی .
سلام دوست عزیز.
شاید شما درست گفته باشین. اما در مورد STM1 که اشارع کردین، باید خدمتتون عرض کنم که در اون تایم که به گفته ی شما اندیشه خبر خرید STM1 رو داده بود، مخابرات استان گیلان STM4 جدیدی رو تحویل گرفته بود و قرار شد که روی این STM4 لاین STM1 اندیشه رو تحویل بدن. در هر صورت اون STM4 زیر بار رفته و هم اکون هم زیر بار هست اما Band Width به صورت کامل ( 600 مگ ) روی اون تحویل نشده و STM1 که شما گفتین اندیشه خریده هم روی این STM4 نیست و کانال دیگری رو طی می کنه!
من خودم از کسایی هستم که به شدت اندیشه رو دوست دارم و می دونم که به هیچ وقت دروغ نمی گن.
و در مورد این خرید جدید هم گفتن که تمام کارهاش انجام شده و فقط تحویلش به پهنای باند استاkن مونده.
و در این مورد هم باید توضیح بدم که تمام تجهیزات مخابراتی ISP یا ICP ها ( اونایی که با برق AC ) کار می کنن، همشون روی UPS هست نه ژنراتور. پس در زمان قطع برق به هیچ وجه ربطی به روشن شدن ژنراتور های موجود در مخابرات ندارن.
UPS های غول پیکری که این شرکت ها استفاده میکنن، با توجه به اینکه DSLM ها و سایر دستگاه هاشون جریان بسیار بالایی مصرف می کنن، در نهایت اگر خیلی قوی باشن تا 2 ساعت می تونن این دستگاه ها رو روشن نگه دارن و بعد از اون این دستگاه ها خاموش می شن و من و شما دیگه نمیتونیم کانکت بشیم.
اون چیزی که در داخل مخابرات از ژنراتور استفاده می کنه تجهیزات سوییچ های مخابراتی و سایر تجهیزات موجود در سالن دستگاه و سایر بخشهاست که در صورت قطی طولانی مدت برق و تخلیه ی باطری خانه در صورتی که ژنراتور ها روشن نشن، تمام سوییچ ها خاموش می شن و تلفن های اون مرکز مخابراتی به کل قطع می شه و بوق تلفن شما هم از بین می ره چه برسه به ADSL
(;
سلام دوستان
من از اندیشه سبز در شهرستان سرویس 256 5gig استفاده میکنم ... مدتیه که از ساعت 1 بامداد به بعد سرعت به شکل محسوسی کاهش پیدا میکنه حتی بهضی وقتا از دایال اپ هم کمتر ... میخواستم بدونم برای شماها هم به همین صورته
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)