تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 484 از 2403 اولاول ... 3844344744804814824834844854864874884945345849841484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برادرا و خواهران یکی بگه برای خرید حجم قبل از پایان دوره باید حضوری اقدام کنم یا با کارت از خود سایت انلاین میشه؟
    کلا روش کار چطوریه؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برادرا و خواهران یکی بگه برای خرید حجم قبل از پایان دوره باید حضوری اقدام کنم یا با کارت از خود سایت انلاین میشه؟
    کلا روش کار چطوریه؟
    میتونی با کارت هم خرید کنی به CRM برو و یوزر و پس رو وقتی که دادی خرید حجم اضافه رو بزن

3. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خط 722 نوسان بین 110 تا 150 !
    آره واسه منم بعضی اوقات کانکت نمیشه جدیدا!
    تو شب هم اوضاع بهتر شده در کل! اگه این شرایط باقی بمونه برای من که بهتره! فقط این قطعی ها رو باید درست کنن! چون بعضی اوقات اعصاب آدم رو بهم میریزه!

بابا یه مانیتور LCD بگیر خودتو راحت کن دیگه... این چیه اخه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی اینجا 128 نامحدود داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میتونی با کارت هم خرید کنی به CRM برو و یوزر و پس رو وقتی که دادی خرید حجم اضافه رو بزن
    ایول فکر میکردم اول باید حسابو افزایش داد بعدا سفارش که اینطور نبود
    فقط تو صفحه ثبت سفارش نوشته" درخواست رزرو پورت خدمات ADSL جهت دوره بعدی" من واسه دوره بعدی نمیخوام واسه همین دوره میخوام !درسته دیگه نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ززرو نه عزیز . کلا اون بخش کلاسیک را انتخاب کن این Wizard به نظر من چیز به درد نخوریه / از اون کلاسیک میری خدمات اینترنت بعد ای دی اس ال اونجا گزینه سرویست را مزنی اون زیر میاد خرید حجم اضافه

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

بابا یه مانیتور LCD بگیر خودتو راحت کن دیگه... این چیه اخه...

غیر مانیتور بهتره از مانیتور عکس نگیری بلکه اون دگمه Prntscr را بزنی تو Paint --> save as jpg کنی یا از نرم افزارهای مخصوص نظیر snagit استفاده کنی.
    Last edited by assimi; 18-06-2010 at 00:35.

8. 4 کاربر از assimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

1

والا.. همینجوریش هم که اینجور امکانات نیست بر و بچه ها همش فکر ه ک و کش رفتن اکانت و ... هستن ! وای به حال اینکه مثل سیم کارتای اعتباری ایرانسل بشه با دادن کد موجودی کارت رو به سیم کارت دیگه انتقال داد !
    از طریق سایت که همچین امکانی نیست مگه اینکه خودتون تشریف ببرین شرکت ببینین مثلا امکانش هست حجمتون یا روزهای باقیمونده رو به یه اکانت دیگه منتقل کنن یا خیر .
    من بعید میدونم .. اگه این سرویس رو هم بذارن بعدش فقط باید 2 تا اپراتور جدید صبح تا شب مشغول انتقال حجم کاربرای مختلف به هم باشن و هر کس که آخر ماه حجم زیاد میاره میره واریز می کنه به یه اکانت دیگه و بعد از شارژ مجددا حجمش رو تو اکانت خودش پس میگیره و اینجوری حجم باقیموندش هم از بین نمیره !!! پس اگه میخواین کار خیر کنین و حجم هدیه بدین می تونین برا همه بچه های سایت نفری 2 گیگ حجم شیرینی بدین همه به جونتون دعا میکنن !
    آخه من تو قسمت اکانتینگ دیدم یه جا نوشته انتقال اعتبار ولی ارور میداد که شما اجازه این کار رو ندارید.
    والا من رفیقم اعتبارش داره تموم میشه منم چند روز دیگه باید برم واسه یه ماه دیگه شارژ کنم. گفتم هدیه کنم بهش بره واسه خودش 700 مگ رو حال کنه
    یه سوال هم بپرسم که ربطی نداره چجوری SXE Anti Cheat رو با وال هکر میشه اجرا کرد(توی کانتر)؟
    Last edited by p0w3rfu7; 18-06-2010 at 10:49.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایول فکر میکردم اول باید حسابو افزایش داد بعدا سفارش که اینطور نبود
    فقط تو صفحه ثبت سفارش نوشته" درخواست رزرو پورت خدمات ADSL جهت دوره بعدی" من واسه دوره بعدی نمیخوام واسه همین دوره میخوام !درسته دیگه نه

نه داداش صفحه ی کلاسیک رو رد کن برس به اون قسمتی که حجم باقیمنده خودت رو نوشته و بعد از اونجا بالای صفحه چند گذینه داره که تو باید خرید حجم اضافه رو انتخاب کنی .

11. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما گفتین زنگ زدین اندیشه و اونا بهتون گفتن دارن پهنای باند جدید میگیرن .
    منظورم این بود اگه این قضیه صحت داشته باشه الان نباید منتظرش باشیم و حداقل باید تا آخرای تابستون صبر کنیم . در هر صورت وقتی خودشون این حرف رو زدن مطمئن باش سر کاری نیست اما تا خط جدید زیر بار بره باید صبور باشیم . اگه یادتون باشه در مورد خرید stm1 قبلی هم از پاییز گذشته خبر خریدنش رو اندیشه داده بود و خیلیها می گفتن فقط شایعست و برای نگه داشتن کاربراست اما تو زمستان بلاخره پهنای باند جدید زیر بار رفت . منظور اینه که لزومی به دروغ گفتن ندارن و اگه این رو گفتن یعنی دارن انجامش میدن.پس دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره !

سلام دوست عزیز.
    شاید شما درست گفته باشین. اما در مورد STM1 که اشارع کردین، باید خدمتتون عرض کنم که در اون تایم که به گفته ی شما اندیشه خبر خرید STM1 رو داده بود، مخابرات استان گیلان STM4 جدیدی رو تحویل گرفته بود و قرار شد که روی این STM4 لاین STM1 اندیشه رو تحویل بدن. در هر صورت اون STM4 زیر بار رفته و هم اکون هم زیر بار هست اما Band Width به صورت کامل ( 600 مگ ) روی اون تحویل نشده و STM1 که شما گفتین اندیشه خریده هم روی این STM4 نیست و کانال دیگری رو طی می کنه!
    من خودم از کسایی هستم که به شدت اندیشه رو دوست دارم و می دونم که به هیچ وقت دروغ نمی گن.
    و در مورد این خرید جدید هم گفتن که تمام کارهاش انجام شده و فقط تحویلش به پهنای باند استاkن مونده.

در مورد قطع شدن ارتباط اینترنت و جواب ندادن سرور برای من هم پیش اومده و تا چند ساعت سرور جواب نمیده ( خط 3 )... البته این رو هم بگم برقمون هم تقریبا هر روز و هر شب نیم ساعت تا 1 ساعت قطع میشه و احتمال داره این قضیه بخاطر قطع برق هم باشه .. شایدم به خاطر گرون شدن سوخت مراکز مخابرات حاضر نیستن تو اوقات قطع برق ژنراتورشون رو روشن کنن !!! توکشورای جهان اول 5 دقیقه برق یه شهر بره شورش میشه ! اما اینجا کاملا طبیعیه !

و در این مورد هم باید توضیح بدم که تمام تجهیزات مخابراتی ISP یا ICP ها ( اونایی که با برق AC ) کار می کنن، همشون روی UPS هست نه ژنراتور. پس در زمان قطع برق به هیچ وجه ربطی به روشن شدن ژنراتور های موجود در مخابرات ندارن.
    UPS های غول پیکری که این شرکت ها استفاده میکنن، با توجه به اینکه DSLM ها و سایر دستگاه هاشون جریان بسیار بالایی مصرف می کنن، در نهایت اگر خیلی قوی باشن تا 2 ساعت می تونن این دستگاه ها رو روشن نگه دارن و بعد از اون این دستگاه ها خاموش می شن و من و شما دیگه نمیتونیم کانکت بشیم.
    اون چیزی که در داخل مخابرات از ژنراتور استفاده می کنه تجهیزات سوییچ های مخابراتی و سایر تجهیزات موجود در سالن دستگاه و سایر بخشهاست که در صورت قطی طولانی مدت برق و تخلیه ی باطری خانه در صورتی که ژنراتور ها روشن نشن، تمام سوییچ ها خاموش می شن و تلفن های اون مرکز مخابراتی به کل قطع می شه و بوق تلفن شما هم از بین می ره چه برسه به ADSL
    (;

13. 3 کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من از اندیشه سبز در شهرستان سرویس 256 5gig استفاده میکنم ... مدتیه که از ساعت 1 بامداد به بعد سرعت به شکل محسوسی کاهش پیدا میکنه حتی بهضی وقتا از دایال اپ هم کمتر ... میخواستم بدونم برای شماها هم به همین صورته
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •