باید با فایرفاکس یا اپرا باز کنیش....
باید با فایرفاکس یا اپرا باز کنیش....
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای فن من اگه نتیجه بهتر میخوای تو تاپیک اختصاصیش بگو....
تصحیح شد: ظاهرا این سایت لینک مستقیم نمیده حتما باید از صفحه اول هر مطلبش وارد شی:
Guitar Hero
World Tour
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Game Trainers & Unlockers:>1 and 2
Tom Clancy's
EndWar
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIndex>Game Trainers & Unlockers:>1 and 2
پیش میاد دیگه....
یعنی چی کسی جواب نمیدهپس من جوابمو کجا پیدا کنم
سلام
من بازیه Splinter Cell Double Agent رو یه مدتی بازی کردم و تا مرحله 8 هم پیش رفتم اما به دلیل تعویض ویندوز سیو هایه بازی پاک شدند، شایدم پاک نشدند ولیدر هر صورت من نمیدونم کجا سیوهای بازی ذخیره میشند اگه ممکنه مسیر سیو هایه بازی رو بگید؟؟؟ در صورت لزوم سیو بازی رو تا مرحله 8 برام بزارید آخه تا مرحله 7 بازی کردم از 8 به بعد رو لازم دارم .**لطفاسوالو درست بخونید و درست جواب بدید من ترینر و کد تقلب نمیخام فقط سیوشو میخوام** .با تشکر
احتمالا تو مای داکیومنت این جور سوال ها رو در تاپیک اختصاصی بازی بگید آخه من این بازی رو ندارم تا جواب دقیق بدم سیو هم پیدا نکردم...
چون اینجا من فقط سوال ها رو جواب میدم و پیدا نکردم پس کسی نیست که جواب بده...
گفتم که:پس من جوابمو کجا پیدا کنم
منتظر نباشید....کسی جواب نخواهد داد......تو تاپیک اختصاصی بازی گید....
اگه ممکنه trainer بازی sims 3 نسخه ی اولیه اش رو بزارید که گزینه بدون نیاز رو داشته باشه
trainer نسخه 1.27 رو اجرا کردم میزد با ورژن بازی شما مغایر است
Index>Game Trainers & Unlockers:>dayere panjomکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.....
این تاپیک اختصاصیو کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
بفرما:
...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه اونجا درخواست دادی پاست دادن دوباره به اینجا بگو Farbod2 گفت...
سیو مرحله چهار بازی ماموریت غیر ممکن 3 رو برای دانلود بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)