تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 545 اولاول ... 384434474480481482483484485486487488494534 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه Ahadtv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه BioHazard نسخه 4 نبود و غیر رسمی بوده پس چرا اویل بعدی که اومد ( اویل همین تایپک ) به عنوان اویل 5 معرفی شده ؟؟ حتی در سایتهای معتبر خارجی ! خب بهتر نبود این اویل بشه اویل 4 ؟؟؟
    ضمنا اون اویل چهاری که من بازی کردم داستان قوی و طولانی داشت و پدرمون در اومد تا اشلی رو نجات دادیم ..میشه این مورد رو توضیح بدید دوزاریمون بیفته . ممنون
    منظور ایشون این بود که این بازی برای کنسول ps1 عرضه نشده.

2. این کاربر از Ahadtv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

البته نمیشه گفت خوشکل ....خوشکل بودنش موند واسه اویل 3..خخخخخخاره همونه.
    داستان 3 درست ادامه داستان 1 هست که جیل تونسته از امارت فرار کنه ولی از شهر نه .
    شماره 4 ای برای PS1 وجود نداره و اون اسمش BioHazard Surviver هست که در رده نسخه های رسمی قرار نداره و قبل از شماره 3 ساخته شده ولی در ایران به اسم شماره 4 فروخته میشه .

در شماره 5 هم در ابتدا گفته میشه که پس از جستجو های فراوان برای پیدا کردن جیل و نا موفق بودن آنها جیل را مرده اعلام میکنند که در طول داستان بازی مشخص میشه جیل نمرده و زنده هست و همون خانمی هست که نقاب داره و وسکر داره کنترلش میکنه که ما در طول بازی نجاتش میدیم .

داستان به هیچ عنوان بی سر و ته نیست و خیلی قشنگ و منظم جلو رفته .

سپاس از اینکه روشنم کردین!!
    راستی دو تا پرسش؛ چطور بازی سیو می شه؟ و دیگه این که هنگامی که می خوام بازی رو آغاز کنم ویندوز لایو گیر می ده که باید شماره سریال بازی رو وارد کنی که من ندارم ودر نتیجه پروفایلی در نظر گرفته نمی شه برام! چی کار کنم؟

اگه BioHazard نسخه 4 نبود و غیر رسمی بوده پس چرا اویل بعدی که اومد ( اویل همین تایپک ) به عنوان اویل 5 معرفی شده ؟؟ حتی در سایتهای معتبر خارجی ! خب بهتر نبود این اویل بشه اویل 4 ؟؟؟
    ضمنا اون اویل چهاری که من بازی کردم داستان قوی و طولانی داشت و پدرمون در اومد تا اشلی رو نجات دادیم ..میشه این مورد رو توضیح بدید دوزاریمون بیفته . ممنون
    یه جایی خوندم که سال 96 که کپکام بازی نگارش 1 رو روانه بازار کرد نخست نامش رو Biohazard گذاشت که معنیش می شد سلاح بیولوژیکی . اما ظاهرا تحت فشار برخی کشورها ( آمریکا، آلمان و... ) به دلیل این که ایران پی گیر حملات شیمیایی عراق در جنگ تحمیلی و فروش این تسلیحات بود، شرکت به ناچار نام تجاریش رو به اهریمن مقیم عوض می کنه که صد البته هیچ ربطی هم به اهریمن نداشت!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

این طوری که بنده کشف کردم شما اگر دیسک اوریج رو هم بخری همون 5 هست فقط روش بهتون یک کد میدن که میتونید DLC هاش رو به صورت رایگان دریافت کنید .
    پس اون 2 تا DLC کجاشن ؟
    من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .
    لباس جدید هم نبود ...
    تو mercenaries هم چیزی اضافه نشده بود ...
    هیچ اچیومنتی هم نداشت ... مگه میشه ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ما روی Ps1 اصلا اویل 4 نداریم !!!!! اویل بعدی هم روی Game Cube اومد که شماره 4 بود و بعد ها روی Ps2 و کامپیوتر هم پورت شد . بعد از اون شماره 0 اومد بعدش تازه شماره 5 که مربوط به همین تاپیک هم هست اومد .

اون چیزی که دوستمون اولش فرمود بود که روی پلی استیشن یک اومد شماره 4 نبود !!!!!!!!!!! شماره 4 فقط برای :

Game Cube و Ps2 و PC اومده که میبایستی اشلی رو نجات میدادید و درست ادامه داستان هست و سرنوشت لیون اف کندی رو توضیح میده سالها بعد از واقعه راکون سیتی در شماره 2 . باید فایل ها رو بخونید تا روند داستان رو متوجه بشید .

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

وندم که سال 96 که کپکام بازی نگارش 1 رو روانه بازار کرد نخست نامش رو Biohazard گذاشت که معنیش می شد سلاح بیولوژیکی . اما ظاهرا تحت فشار برخی کشورها ( آمریکا، آلمان و... ) به دلیل این که ایران پی گیر حملات شیمیایی عراق در جنگ تحمیلی و فروش این تسلیحات بود، شرکت به ناچار نام تجاریش رو به اهریمن مقیم عوض می کنه که صد البته هیچ ربطی هم به اهریمن نداشت!
    سری Biohazard هنوز هم تولید میشه . بیوهازارد ها معمولا برای آسیا تولید میشوند و زبانشون مربوط میشه به آسیای شرقی مثل ژاپنی و ....

در مورد سیو هم خودش سیو میکنه شما نمیخواد کاری بکنید .

---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

پس اون 2 تا DLC کجاشن ؟
    من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .
    لباس جدید هم نبود ...
    تو mercenaries هم چیزی اضافه نشده بود ...
    هیچ اچیومنتی هم نداشت ... مگه میشه ؟
    همون دیگه !!!! اگر شما بازی اورجینال رو بخرید بهتون یک کد میدهند روی بازی (توی جعبش روی یک تکه کاغذ با هلوگرام و اینها) که با اون کده میتونید DLC ها رو مفتی دانلود کنید ! به عبارت ساده تر فعلا قید اویل 5 گولد ادیشن کپی رو بزنید .

6. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

همه رو ست میکنی !!!
    بعدش یکی رو طوری میچرخونی که بتونی بری بیرون بعد از پشتش میری دوباره میچرخونیش !

در کل باید طوری بچرخونی که خودت اون وسط گیر نکنی . بعدش میری آخر راهرو و سوار میشی میری پایین که میری توی چپتر بعدی و یه جایی پر از گل حالشو میبری
    بنده از خنگول بازي خود به شدت شرمسارم !‌
    يه مدت بيخيال بازي شده بودم ! دلم تاب نياورد !‌ رو اولين امتحان كردن همه چي ست شد و رفت پايين !‌ فوري ياد اينجا افتادم و اينكه نميشه !
    خلاصه اي ول !‌
    راستي من رسيدم به 6-1 هنوز لباس جديد براي من يا دخمله خبري نيست ...
    ؟
    بايد hard ش رو برم ؟

8. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام

دوستان من یه سوالی داشتم:

تو قسمت خرید اسلحه ها یه چیزی مثل لباس و این چیزا هست که قیمتش 10000 هست می خواستم بدونم که چه فایده ای داره چون وقتی انتخابش میکنی تو لیست ابزارا خودش و شیوا نمیشه با هاش هیچ کاری کرد؟؟

منم که هیچ تغییری تو لباس خودش و شیوا ندیدم.

ممنون میشم بگین جریانش چیه.
    Last edited by hpk34; 02-04-2010 at 11:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

با سلام

دوستان من یه سوالی داشتم:

تو قسمت خرید اسلحه ها یه چیزی مثل لباس و این چیزا هست که قیمتش 10000 هست می خواستم بدونم که چه فایده ای داره چون وقتی انتخابش میکنی تو لیست ابزارا خودش و شیوا نمیشه با هاش هیچ کاری کرد؟؟

منم که هیچ تغییری تو لباس خودش و شیوا ندیدم.

ممنون میشم بگین جریانش چیه.
    2 تا زره هست .
    یکی واسه تیر و یکی واسه نبرد تن به تن .
    زره ها باعث میشن مثلا با خوردن تیر کمتر از خونت کم شه .

11. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت boio's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Malaysia-Kuala Lumpour

پيش فرض

سلام از اطلاعات ممنون.تو اینترنت می گشتم دیدم دو تا resident evil 5 جدید می خواد بیاد..یکی gold edition و دیگری nightmare می خواستم بدونم شما اطلاعاتی در مورد ایندو دارن؟برا چه کنسولی هستند و کی میاند؟شندم تو این دو تا با jill میشه به صورت داستانی بازی کرد.ممنون

13. این کاربر از boio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad450's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام..ببخشید دوستان من تو مرحله ی غول کرمی هست که وسط یه سالونه و یه مشعل اتیشم گذاشته موندم این یارو کرم کرمیه رو چطوری باید کشت .من که صد بار همون نقطه های حساس رو زدم اما بازم نمیمیره. حدود 20 دقیقه باهاش جنگیدم.روش کشتنش چه شکلیه کلا همینقد طول میکشه؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام..ببخشید دوستان من تو مرحله ی غول کرمی هست که وسط یه سالونه و یه مشعل اتیشم گذاشته موندم این یارو کرم کرمیه رو چطوری باید کشت .من که صد بار همون نقطه های حساس رو زدم اما بازم نمیمیره. حدود 20 دقیقه باهاش جنگیدم.روش کشتنش چه شکلیه کلا همینقد طول میکشه؟
    سلام
    20 دقیقه چه خبره!
    شما باید اونو بکشونی به طرف یه اتاقی که دو طرفش لوله کاز هست بعدش اونجا وایستی و با یه اسلحه قوی اونو اونجا بندازیش تا بی حال بشه. بعد سریع بیا بیرون و شاسی روبه روی اتاق رو بزن تا غوله بسوزه

16. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •