منظور ایشون این بود که این بازی برای کنسول ps1 عرضه نشده.
منظور ایشون این بود که این بازی برای کنسول ps1 عرضه نشده.
سپاس از اینکه روشنم کردین!!
راستی دو تا پرسش؛ چطور بازی سیو می شه؟ و دیگه این که هنگامی که می خوام بازی رو آغاز کنم ویندوز لایو گیر می ده که باید شماره سریال بازی رو وارد کنی که من ندارم ودر نتیجه پروفایلی در نظر گرفته نمی شه برام!چی کار کنم؟
یه جایی خوندم که سال 96 که کپکام بازی نگارش 1 رو روانه بازار کرد نخست نامش رو Biohazard گذاشت که معنیش می شد سلاح بیولوژیکی . اما ظاهرا تحت فشار برخی کشورها ( آمریکا، آلمان و... ) به دلیل این که ایران پی گیر حملات شیمیایی عراق در جنگ تحمیلی و فروش این تسلیحات بود، شرکت به ناچار نام تجاریش رو به اهریمن مقیم عوض می کنه که صد البته هیچ ربطی هم به اهریمن نداشت!![]()
پس اون 2 تا DLC کجاشن ؟
من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .
لباس جدید هم نبود ...
تو mercenaries هم چیزی اضافه نشده بود ...
هیچ اچیومنتی هم نداشت ... مگه میشه ؟
ما روی Ps1 اصلا اویل 4 نداریم !!!!! اویل بعدی هم روی Game Cube اومد که شماره 4 بود و بعد ها روی Ps2 و کامپیوتر هم پورت شد . بعد از اون شماره 0 اومد بعدش تازه شماره 5 که مربوط به همین تاپیک هم هست اومد .
اون چیزی که دوستمون اولش فرمود بود که روی پلی استیشن یک اومد شماره 4 نبود !!!!!!!!!!! شماره 4 فقط برای :
Game Cube و Ps2 و PC اومده که میبایستی اشلی رو نجات میدادید و درست ادامه داستان هست و سرنوشت لیون اف کندی رو توضیح میده سالها بعد از واقعه راکون سیتی در شماره 2 . باید فایل ها رو بخونید تا روند داستان رو متوجه بشید .
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سری Biohazard هنوز هم تولید میشه . بیوهازارد ها معمولا برای آسیا تولید میشوند و زبانشون مربوط میشه به آسیای شرقی مثل ژاپنی و ....
در مورد سیو هم خودش سیو میکنه شما نمیخواد کاری بکنید .
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
همون دیگه !!!! اگر شما بازی اورجینال رو بخرید بهتون یک کد میدهند روی بازی (توی جعبش روی یک تکه کاغذ با هلوگرام و اینها) که با اون کده میتونید DLC ها رو مفتی دانلود کنید ! به عبارت ساده تر فعلا قید اویل 5 گولد ادیشن کپی رو بزنید .
بنده از خنگول بازي خود به شدت شرمسارم !
يه مدت بيخيال بازي شده بودم ! دلم تاب نياورد ! رو اولين امتحان كردن همه چي ست شد و رفت پايين !فوري ياد اينجا افتادم و اينكه نميشه !
خلاصه اي ول !
راستي من رسيدم به 6-1 هنوز لباس جديد براي من يا دخمله خبري نيست ...
؟
بايد hard ش رو برم ؟
با سلام
دوستان من یه سوالی داشتم:
تو قسمت خرید اسلحه ها یه چیزی مثل لباس و این چیزا هست که قیمتش 10000 هست می خواستم بدونم که چه فایده ای داره چون وقتی انتخابش میکنی تو لیست ابزارا خودش و شیوا نمیشه با هاش هیچ کاری کرد؟؟
منم که هیچ تغییری تو لباس خودش و شیوا ندیدم.
ممنون میشم بگین جریانش چیه.![]()
Last edited by hpk34; 02-04-2010 at 11:45.
2 تا زره هست .
یکی واسه تیر و یکی واسه نبرد تن به تن .
زره ها باعث میشن مثلا با خوردن تیر کمتر از خونت کم شه .
سلام از اطلاعات ممنون.تو اینترنت می گشتم دیدم دو تا resident evil 5 جدید می خواد بیاد..یکی gold edition و دیگری nightmare می خواستم بدونم شما اطلاعاتی در مورد ایندو دارن؟برا چه کنسولی هستند و کی میاند؟شندم تو این دو تا با jill میشه به صورت داستانی بازی کرد.ممنون
سلام..ببخشید دوستان من تو مرحله ی غول کرمی هست که وسط یه سالونه و یه مشعل اتیشم گذاشته موندم این یاروکرم کرمیه رو چطوری باید کشت .من که صد بار همون نقطه های حساس رو زدم اما بازم نمیمیره. حدود 20 دقیقه باهاش جنگیدم.روش کشتنش چه شکلیه کلا همینقد طول میکشه؟
![]()
سلام
20 دقیقهچه خبره!
شما باید اونو بکشونی به طرف یه اتاقی که دو طرفش لوله کاز هست بعدش اونجا وایستی و با یه اسلحه قوی اونو اونجا بندازیش تا بی حال بشه. بعد سریع بیا بیرون و شاسی روبه روی اتاق رو بزن تا غوله بسوزه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)