تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 484 از 2376 اولاول ... 3844344744804814824834844854864874884945345849841484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,831 به 4,840 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

محكوميت اعداد
    آقاى قلعه نويى! سيستم كه گل نمى خورد

وقتى به امير مى گفتيم: سيستم تيمت را به ۲-۴-۴ تغيير بده، جواب مى داد: سيستم فقط يك عدد است و بس. با اين حال وقتى تيم او بدون تمرين و داشتن ابزار ۲-۴-۴ با اين روش ۳ گل از مهركام پارس خورد قلعه نويى از همين عدد به عنوان متهم رديف اول ياد كرد! استقلال با سيستم ۲-۴-۴ ، ۳ گل از مهركام پارس خورد و بعد كه روش بازى اش را به ۲-۵-۳ تغيير داد توانست بازى را به تساوى بكشاند. پس از اتمام اين مسابقه دوستانه «امير قلعه نويى» روكرد به خبرنگاران و گفت: ديديد ۲-۴-۴ روش مناسبى نيست؟! از امير قلعه نويى كه خيال مى كند «زاويه ديد» همه شبيه اوست مى پرسيم: چه كسى آن ۳ گل را از مهركام پارس دريافت كرد؟ سيستم ۲-۴-۴ ؟ يا استقلالى كه ابزار اجراى اين روش مدرن را ندارد و براى انجامش فاقد تمرين و تجربه است؟ در همين چهارچوب بايد به مربى آسان گير آبى ها خاطرنشان ساخت كه اگر يك تيم ناآشنا با ۲-۵-۳ هم تصميم بگيرد تا ناگهان روش بازى خود را به اين سيستم تغيير دهد، در اولين محك دوستانه اش به اندازه استقلال گل خواهد خورد، بنابراين به جاى نفى واضحات از طريق محكوميت اعداد، بياييد از ايده خودتان به نحو احسن دفاع كنيد و دفاعى بسازيد كه با روش محبوب شما اين همه در ليگ به حريفان موقعيت گل ندهد. آرى استقلال، ۲-۵-۳ هم گل مى خورد و اين گل خوردن صرفاً به دليل نارسايى هاى روش مذكور نيست و ايراد را بايد در دفاع تيمى، در صنف هاى انفرادى مدافعان، در نامشخص بودن وظيفه ها و در عواملى از اين دست پيدا كرد. اينكه بخواهيم صرف يك نتيجه توپ را به زمين اعداد بيندازيم كار سخت «سرمربيگرى» را آسان ومعمولى جلوه خواهد داد و قضيه را به مردم اينگونه نشان مى دهد كه تغيير روش در گروى عوض كردن جاى ايستادن بازيكنان است و هيچ نيازى هم به مباحث فنى و انجام تمرينات و القاى پيش فرض هاى تاكتيكى به بازيكنانى كه قرار است نوع وظايفشان تغيير كند، ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بياتى نيا: به دلم افتاده ۲ گل به استقلال مى زنم

شايدخيلى انتظار كشيد تا به امروزش برسد. او براى رسيدن به بازى با استقلال و اثبات شايستگى هايش صبر بسيار را پيشه ساخت تا ثابت كند استقلاليها در خصوص جدايى او مرتكب اشتباه شده اند.محسن بياتى نيا، پس از يك مصدوميت ناخواسته كه در استقلال به سراغش آمد، هرگز نتوانست جايگاه خودش را در اين تيم به طور تمام و كمال بدست آورد، تا اينكه با آمدن امير قلعه نويى به استقلال ، آبى پوشان خيلى محترمانه اعلام كردند كه ديگر نيازى به محسن بياتى نيا ندارند و به همين دليل هم بساط جدايى اش را فراهم آوردند. محسن حالا در تيم صبا باترى بازى مى كند. او مهاجمى است كه براى فروريختن دروازه استقلال ثانيه شمارى مى كند. اوديروز در حالى كه در اتوبوس نشسته وبه سوى قم مى رفت در گفت و گو با ابرار ورزشى شركت كرد و حرفهايش را اين چنين با ما درميان گذاشت.
    •بازى روز جمعه با استقلال را چطورمى بينى؟
    -بازى جمعه شب، يك بازى خاص از سوى ۲ تيمى است كه سخت به همه ۳ امتياز آن نياز دارند. ضمن اينكه بازى جمعه شب، نبرد تفكرات ۲ مربى بزرگ يعنى فيروز كريمى و امير قلعه نويى نيز هست كه در نهايت اميدوارم با موفقيت صبا باترى به پايان برسد.
    •تعطيلى ليگ به نفع شما تمام شد يا به ضرر شما؟
    -خوشبختانه تعطيلى ليگ بنفع ما تمام شد، چرا كه ما تقريباً ديرتر از بقيه تيمها كار خود را شروع كرده بوديم واين تعطيلى توانست، ميزان آمادگى بچه ها را بالا ببرد. بطوريكه الان وضعيت بچه هاى صبا بسيار بهتر از گذشته شده واين اميدوارى وجود دارد كه از همين بازى با استقلال ما بتوانيم جبران امتيازات از دست رفته گذشته را بكنيم. هر چند كه ما قول داده بوديم كه تيم ما از هفته چهارم و پنجم به بعد تبديل به همان تيمى مى شود كه همگان انتظار آن را دارند.
    •وضعيت محسن بياتى نيا براى بازى جمعه شب چگونه است؟
    -وضعيت من بعد از يكسال كه از زمان عمل پايم مى گذرد خوشبختانه بسيار خوب و آرمانى شده است و اميدوارم بتوانم در مقابل استقلال در جمعه شب يكى از بهترين بازيهاى عمرم را انجام دهم و خيلى از چيزها را ثابت كنم.
    • به فكر گرفتن انتقام هستى؟
    -من اسمش را انتقام نمى گذارم، بلكه من به يك رقابت سالم با هم تيم هاى گذشته ام فكر مى كنم و فكر هم نمى كنم كه اين مسأله در فوتبال حرفه اى چيز بدى باشد. جدايى من از استقلال بسيار ناباورانه بود، هر چند كه خرده اى هم نمى شود برآن گرفت اما اطمينان داشته باشيد كه در بازى جمعه شب خيلى چيزها را ثابت خواهم كرد.
    •ماجراى تو و امير قلعه نويى چيست كه هر چند وقت يكبار برسر زبانها مى افتد؟
    -اصل ماجرا همان چيزى است كه مدتى پيش من با شما در ميان گذاشتم. من از امير قلعه نويى انتظار نداشتم كه توسط شخص ديگرى پيغامش را به من برساند كه ديگر نيازى به حضور من در تيمش ندارد. چرا كه خود اميرخان نيز مى توانست خيلى شفاف اين مسأله را با من در ميان بگذارد و مطمئناً من هم بخوبى آنرا مى پذيرفتم، چرا كه در فوتبال حرفه اى از اين دست مسائل بسيار اتفاق مى افتد.
    •فكر مى كنى چرا خود امير قلعه نويى با تو رودررو نشد؟
    -فكر كنم به خاطر رودربايستى بود كه با من داشت، نمى خواست با من روبرو شود.
    •بازى جمعه شب را به لحاظ نتيجه، چگونه پيش بينى مى كنى؟
    -به احتمال بسيار بازى جمعه شب را با ۲ گل به پايان خواهيم رساند و يك پيروزى ارزشمند را بدست خواهيم آورد.
    • سهم محسن بياتى نيا در اين ۲ گل به چه اندازه است؟
    -خيلى دوست دارم زننده هر ۲ گل صبا باترى من باشم و به دلم هم افتاده است كه به استقلال گل مى زنم.
    •حرف خاصى با هوادران استقلال هم دارى؟
    -من واقعاً ممنون محبتهاى هميشگى طرفداران استقلال بوده و هستم. من اگرچه در سال گذشته به دليل مصدوميت نتوانستم دين خودم را به استقلال و تماشاگران آن ادا كنم اما مطمئن باشيد هيچ گاه محبتهاى آنها را فراموش نخواهم كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر استقلال به صبا ببازد
    سومين شكست قلعه نويى در دوئل ها
    تيم استقلال تهران از مجموع ۴ بازى كه تا به حال در فصل جارى ليگ برتر انجام داده ۲ شكست را متحمل شده است كه نكته جالب در اين ۲ بازى حساسيت اين ۲ مسابقه براى امير قلعه نويى است، در ديدار استقلال تهران و پگاه گيلان. امير قلعه نويى به دنبال اين بود كه ثابت كند شكست اين تيم در ديدار رفت فينال جام حذفى اتفاقى رخ داده و آن استقلال فيروز كريمى بود كه از پگاه ۴ گل خورد اما تيم امير قلعه نويى باز هم مغلوب پگاه شد تا ثابت شود استقلال در رشت بايد فكر كسب امتياز را از سر بيرون كند، در هفته چهارم امير قلعه نويى مقابل تيمى قرار گرفت كه ۲ فصل هدايت آن را بر عهده داشت و قلعه نويى كه طيرى دستيارش در مس را نيز در كنار خود داشت مغلوب پرويز مظلومى شد و نتوانست در جدال با شاگردان مردى كه خود را مستحق سرمربيگرى در استقلال مى داند و حضور امثال قلعه نويى را حاصل رابطه تلقى مى كند سرود پيروزى سر دهد.امير قلعه نويى روز جمعه هم مقابل مردى قرار مى گيرد كه در كمال افتخار، استقلال را به مقام سيزدهمى رهنمون ساخت. در جدال استقلال و صباباترى جدال قلعه نويى و فيروز كريمى بيشتر از هر رويارويى اهميت دارد و اگر شاگردان قلعه نويى در اين بازى هم شكست را پذيرا شوند سومين دوئل را هم بازنده خواهند شد. مى توان گفت قلعه نويى تا پايان نيم فصل ۲ دوئل بزرگ ديگر نيز دارد كه بازى با سايپا و پرسپوليس از جمله اين دوئل هاست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگر استقلال به صبا ببازد
    سومين شكست قلعه نويى در دوئل ها
    تيم استقلال تهران از مجموع ۴ بازى كه تا به حال در فصل جارى ليگ برتر انجام داده ۲ شكست را متحمل شده است كه نكته جالب در اين ۲ بازى حساسيت اين ۲ مسابقه براى امير قلعه نويى است، در ديدار استقلال تهران و پگاه گيلان. امير قلعه نويى به دنبال اين بود كه ثابت كند شكست اين تيم در ديدار رفت فينال جام حذفى اتفاقى رخ داده و آن استقلال فيروز كريمى بود كه از پگاه ۴ گل خورد اما تيم امير قلعه نويى باز هم مغلوب پگاه شد تا ثابت شود استقلال در رشت بايد فكر كسب امتياز را از سر بيرون كند، در هفته چهارم امير قلعه نويى مقابل تيمى قرار گرفت كه ۲ فصل هدايت آن را بر عهده داشت و قلعه نويى كه طيرى دستيارش در مس را نيز در كنار خود داشت مغلوب پرويز مظلومى شد و نتوانست در جدال با شاگردان مردى كه خود را مستحق سرمربيگرى در استقلال مى داند و حضور امثال قلعه نويى را حاصل رابطه تلقى مى كند سرود پيروزى سر دهد.امير قلعه نويى روز جمعه هم مقابل مردى قرار مى گيرد كه در كمال افتخار، استقلال را به مقام سيزدهمى رهنمون ساخت. در جدال استقلال و صباباترى جدال قلعه نويى و فيروز كريمى بيشتر از هر رويارويى اهميت دارد و اگر شاگردان قلعه نويى در اين بازى هم شكست را پذيرا شوند سومين دوئل را هم بازنده خواهند شد. مى توان گفت قلعه نويى تا پايان نيم فصل ۲ دوئل بزرگ ديگر نيز دارد كه بازى با سايپا و پرسپوليس از جمله اين دوئل هاست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محروميت من شوخى است
    يوسفى: آقا فيروز مثل كف دستش استقلال را مى شناسد

محسن يوسفى بازيكن تيم صباباترى قم كه از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال با محروميت مواجه شده است اين موضوع را جدى نمى خواند و حضورش مقابل استقلال را حتمى مى داند. در همين رابطه گفت و گويى با وى انجام داديم كه متن كامل آن در ذيل آمده است:
    •ماجراى محروميتت از سوى كميته انضباطى چيست؟
    - من خودم هم نمى دانم اين محروميت از كجا آمده است و چرا بايد محروم شوم. من هيچ كار غيرقانونى نكردم و به گفته خودم نيز ايمان دارم. من ۴ سال است در ليگ برتر بازى مى كنم مگر مى شود ۴ سال غيرقانونى بازى كنم؟
    •شكايت پاس همدان مبنى بر چيست؟
    - پاسى ها اعتقاد دارند كه من با آنها قرارداد دارم و بايد در تيم پاس بازى كنم. قبول دارم در هيأت فوتبال استان همدان با پاسى ها قرارداد امضا كردم اما من در حالى با آنها قرارداد بستم كه تمام مدارك و دفترچه اعزام به خدمتم در اختيار باشگاه صباباترى بود. با اين توصيف قرارداد من با آنها فسخ مى شود و مانعى براى بازى كردن من در صبا وجود ندارد. البته اين موضوع حل شده است و هيچ مشكلى براى من به وجود نخواهد آمد. من سرباز هستم و ۲۰ روز نيز از دوران خدمتم مى گذرد و فقط براى گذراندن خدمت سربازى به صبا آمدم.
    •ديدار روز جمعه تيمتان مقابل استقلال را چطور مى بينى؟
    - اين ديدار براى هر ۲ تيم بسيار مهم است. هم استقلال و هم صباباترى
    در ۴ بازى گذشته خود خوب نتيجه نگرفته اند و در اين ديدار به دنبال پيروزى هستند. اين ديدار براى هر ۲ تيم سخت است. هر ۲ تيم در جام قهرمانان آسيا حضور دارند و اين موضوع كار ۲ تيم را سخت تر مى كند.
    •حضور فيروز كريمى و خودت در تيم صباباترى در بازى روز جمعه حساسيتى ايجاد نمى كند؟
    - ايجاد حساسيت در چنين بازى هايى طبيعى است. به هر حال فيروزخان مدتى هر چند كوتاه در تيم استقلال بوده است و با بازيكنان اين تيم انس گرفته است. خود من هم، چنين وضعيتى دارم. به هر حال من و فيروزخان نسبت به صبا تعهد داريم و براى موفقيت صباباترى تلاش مى كنيم.
    •با توجه به محروميت به وجود آمده مقابل استقلال مى توانى بازى كنى؟
    - هيچ مشكلى ندارم و مقابل استقلال با نظر فيروزخان به ميدان مى روم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يك بر صفر يا ۲ بر يك
    مرتضى اسدى: استقلال را حتماً شكست مى دهيم

از جمله بازيكنان هميشه تاثيرگذار صباباترى «مرتضى اسدى» است كه با حضور در پست هاى مختلف، آچارفرانسه صبايى هاست و با انجام بازى هاى درخشان در صبا حتى به تيم ملى نيز در مقاطعى راه يافت. در مورد بازى حساس جمعه شب صباباترى قم و استقلال با مرتضى اسدى دقايقى همكلام شديم كه در ادامه مى خوانيد:
    • هنوز ۲ ، ۳ روز تا بازى با استقلال زمان باقى مانده است. آيا صباباترى براى اين بازى مشكلى حس مى كند؟
    - به هيچ وجه مشكل نداريم. شرايط بازيكنان هم از لحاظ روحى و هم از لحاظ بدنى فوق العاده است و ان شاءالله با پيروزى مقابل استقلال ناكامى هاى ۴ هفته گذشته را فراموش مى كنيم.
    • گفته مى شد به اين دليل كه صباباترى دير بسته شده نياز به زمان براى هماهنگى دارد. آيا اين هماهنگى تاكتيكى در تعطيلات ليگ به دست آمده؟
    - صد در صد. تعطيلات به موقعى بود زيرا واقعاً به آن زمان احتياج داشتيم. در اين مدت تاكتيك هاى تيمى را مرور كرديم و آقاى كريمى با فشار آوردن به بازيكنان آمادگى بدن ها را به حد مطلوب رساند. در ضمن ما براى اين بازى انگيزه هايمان را نيز به دست آورديم و اميدواريم با يك پيروزى روزهاى خوبمان را آغاز كنيم.
    • بالا رفتن انگيزه شما ربطى به حساسيت فيروز كريمى نسبت به اين بازى دارد؟
    - به هر حال بى ربط هم نيست. آقاى كريمى نقاط ضعف و قوت استقلال را به علت شناخت خوبى كه از اين تيم دارد مى شناسد و به لطف همين شناخت ان شاءالله استقلال را شكست مى دهيم.
    • مى توانى نتيجه را پيش بينى كنى؟
    - يك بر صفر يا ۲ بر يك مى بريم. نتيجه زياد مهم نيست نكته مهم پيروزى تيم است.
    • از اينها گذشته چرا ديگر در اردوهاى تيم ملى حضور ندارى در صورتى كه همواره از شما به عنوان جانشين مهدى مهدوى كيا نام برده مى شود؟
    - در اين رابطه چيزى نمى دانم. به هر حال سليقه مربيان تيم ملى است و من نمى توانم صحبتى داشته باشم. من فكر مى كنم بهتر باشد فقط در مورد تيمى كه در حال حاضر به آن تعهد دارم يعنى صباباترى صحبت كنم و باقى مسائل را بسپارم به دست خدا تا اگر صلاح بود به تيم ملى هم دعوت شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يك بر صفر يا ۲ بر يك
    مرتضى اسدى: استقلال را حتماً شكست مى دهيم

بچه ها خواب نما شده

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى ها هفته اى يك ديدار دوستانه برگزار مى كنند
    بنا به تشخيص كادرفنى استقلال اين تيم هفته اى يك بار ديدار دوستانه برگزار خواهد كرد. طبق شنيده هاى ما، امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان قصد دارد سيستم ۲-۴-۴ را در اين تيم امتحان كند به همين خاطر مى خواهد اين سيستم را در بازى هاى دوستانه پياده كند. گفتنى است آبى پوشان نيمه اول ديدار مقابل مهركام پارس در بازى دوستانه با اين سيستم بازى كردند و ۳ بر يك عقب افتادند اما با شروع نيمه دوم تغيير سيستم داده وبازى را مساوى كردند. شايان ذكر است استقلال در ليگ با سيستم ۲-۵-۳ به ميدان مى رود.
    تركيب احتمالى استقلال مقابل صباباترى
    تيم فوتبال استقلال جمعه اين هفته در ورزشگاه يادگار امام قم به مصاف صباباترى خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما، امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد دارد تيمش را با اين نفرات به ميدان بفرستد؛ وحيد طالب لو، پيروز قربانى، پژمان منتظرى، بيژن كوشكى، مهدى اميرآبادى، ميثم منيعى، حسين كاظمى، مجتبى جبارى، فابيو جان واريو، سياوش اكبرپور و فرهاد مجيدى.

مربيان پايه اى استقلال حكم گرفتند
    طى حكمى از سوى عليرضا منصوريان رئيس آكادمى باشگاه استقلال مربيان تيم هاى پايه اى اين تيم حكم گرفتند. ديروز طى جلسه اى در ورزشگاه مرغوبكار محل تمرين تيم هاى پايه منصوريان اين حكم ها را كه توسط على فتح الله زاده مديرعامل آبى پوشان به امضا رسيده بود به مربيان تيم هاى پايه داد تا آنها رسماً كار خود را شروع نمايند. قرار است به زودى منصوريان طى جلسه اى با فتح الله زاده مشكلات مالى تيم هاى پايه را نيز حل كند.
    كنفرانس مطبوعاتى استقلال به زودى برگزار مى شود
    استقلالى ها براى ادامه رقابت هاى ليگ برتر با اسپانسر مورد نظر خود به توافق رسيده اند و از اين هفته در رقابت هاى ليگ و بازى مقابل صباباترى در قم اين اسپانسر را روى پيراهن خود تبليغ خواهند كرد. طبق شنيده هاى ما، از اين پس با هماهنگى اسپانسر بعد از هر بازى استقلال كنفرانس مطبوعاتى در محل اين باشگاه برگزار خواهد شد. البته هنوز تاريخ دقيق اولين جلسه معلوم نشده است اما ديروز شنيديم اين جلسه به زودى برگزار مى شود.
    استقلالى ها به دنبال تمرين كردن در قم
    تيم فوتبال استقلال از هفته ششم رقابت هاى ليگ برتر اين هفته در قم به مصاف صباباترى خواهد رفت. طبق شنيده هاى ما، كادرفنى استقلال در تلاش است يك جلسه تمرينى در قم برگزار كنند تا بازيكنان به شرايط بازى در قم آشنا شوند. هنوز مسئولان استقلال نتوانسته اند زمين تمرين پيدا كنند. شايان ذكر است آبى پوشان براى اين ديدار از صبح روز پنجشنبه با اتوبوس به قم خواهند رفت.
    ياد آورى به قلعه نويى
    استقلال بازيكنى به نام جان واريو هم دارد

استقلال در فصل نقل و انتقالات بازيكنى به نام جان واريو را از فولاد خوزستان خريدارى كرد اما تا به امروز يك دقيقه هم به او بازى نرسيده است. قلعه نويى او را به خاطر جبارى خريد تا اگر مجتبى در دقيقه ۹۰ قيد حضور در هيأت فوتبال را زد، دست او خالى نماند اما حتماً جان واريو از نظر فنى شايستگى هايى داشته كه قلعه نويى او را پسنديده است. اين روزها بحث حضور ژائو توماس پرتغالى در استقلال داغ است اما بايد پرسيد استقلال از جان واريو چرا استفاده نمى كند؟ آيا او نبايد در يك زمان ۴۵ دقيقه اى محك بخورد؟ مگر امثال يدالله اكبرى، بيك زاده و... در همين ليگ براى چند دقيقه هم كه شده فرصت بازى پيدا نكردند پس چرا اين فرصت از جان واريو (كه در فولاد خوب بازى مى كرد) دريغ مى شود؟

نارضايتى استقلالى ها از مسئولان ورزشگاه آزادى
    بازيكنان استقلال از وضعيت زمين شماره ۲ آزادى راضى نيستند و اين موضوع را به مربيان خود گفته اند استقلالى ها اعتقاد دارند متأسفانه مسئولان ورزشگاه آزادى فقط به فكر منافع خودشان هستند و در حفظ كيفيت آنچه ارائه مى دهند هيچ دقتى ندارند اين زمين در روز به ۱۷ تيم و مدرسه فوتبال كرايه داده مى شود و زمانى كه ما مى خواهيم استفاده كنيم بايد دنبال چمن روى اين زمين باشيم و بيشتر به زمين هاى باير شباهت دارد.
    وعده تكرارى به استقلالى ها پنجشنبه پول مى دهيم
    حدوداً يك هفته اى است كه اوضاع مالى باشگاه استقلال حسابى بغرنج شده و فشار آبى پوشان به مديران خود براى دريافت طلب هايشان به طرز قابل ملاحظه اى افزايش يافته است. البته فتح الله زاده و همكارانش در اين مورد توضيحات و توجيهاتى دارند اما با وجود آن، استقلالى ها هنوز به پول نرسيده اند و اين حقيقتى است كه كم كم در حال ايجاد دردسر فراوانى براى كل مجموعه است. در همين رابطه صبح ديروز خبرى تكرارى شنيديم كه طى سال هاى اخير هرگاه مشكلات مالى استقلال به اوج رسيده، مشابه آن به گوشمان رسيده است. بر اين اساس به استقلالى ها وعده داده شده كه قبل از جدال با صباباترى بخشى از طلب آنها به حسابشان واريز خواهد شد و مشكلات مالى بازيكنان كاهش يابد. البته اميدواريم اين اتفاق رخ بدهد و استقلالى ها به پول برسند اما تجربه نشان داده كه معمولاً چنين اخبارى بيشتر جنبه مسكن دارد و كمتر جنبه واقعيت به خود مى گيرد.

با آمدن مهاجم خارجى مجيدى هافبك مى شود
    پس از تلاش فراوان سرانجام زمينه براى حضور يك مهاجم خارجى در استقلال فراهم شد و قرار است طى روزهاى آتى اين فوروارد پرتغالى كه «توماس» نام دارد با طى مراحل خاص ادارى و ثبت قرارداد در هيأت فوتبال رسماً به جمع آبى پوشان اضافه شود. اين طور كه مديران و مربيان استقلال مى گويند، توماس گلزن قهارى است و مى تواند مشكلات اين تيم در خط آتش را تا حد قابل توجهى مرتفع كند به همين خاطر قطعاً پس از صدور كارت بازى از وجودش در تركيب ثابت استفاده مى شود و سياوش اكبرپور هم به عنوان مهاجم مكمل در كنارش بازى مى كند. اين طور كه از كادرفنى استقلال شنيده ايم با آمدن مهاجم پرتغالى، فرهاد مجيدى يك خط عقب تر رفته و به عنوان هافبك آزاد پشت سر ۲ مهاجم آبى پوش قرار مى گيرد تا ضمن مشاركت در گلزنى در امر گلسازى هم حضورى فعال داشته باشد.
    Last edited by bayern; 11-09-2008 at 12:59.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: حضور كريمى در صبا تأثيرى در بازى ما ندارد
    مهدى اميرآبادى، هافبك تيم استقلال تهران در آستانه ديدار تيمش مقابل صباباترى قم اظهار داشت:بازى دشوارى مقابل صبايى ها خواهيم داشت. هدف ما در اين بازى پيروزى و كسب ۳ امتياز است. براى پيروز شدن در اين مسابقه هر كارى لازم باشد مى كنيم چرا كه ۳ امتياز اين مسابقه براى ما بسيار مهم است و به آن نياز داريم. صباباترى تيم بسيار خوبى است. آنها از بازيكنان و مربيان باهوشى بهره مى برند و در اين ديدار انگيزه هاى بسيار زيادى دارند. امير آبادى ادامه داد: حضور فيروز كريمى روى نيمكت صباباترى براى ما حساس نيست. فيروز خان مربى بزرگ و قابل احترامى است اما حضور او در صبا تأ ثيرى در بازى ما ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: دروغ مى گويند ، با قلعه نويى مشكلى ندارم

هادى شكورى مدافع تيم استقلال تهران شرايط تيمش را خوب توصيف كرد. او استقلال را شانس اول قهرمانى دانست و پيروزى مقابل صبا را حتمى خواند. گفت و گوى ما با وى را در ذيل بخوانيد:
    • شرايط فعلى استقلال چطور است؟
    - خيلى خوب. در تعطيلى ليگ تمرينات فشرده و فوق العاده اى را انجام داديم و از هر نظر آماده هستيم. در حال حاضر تمرينات را ادامه مى دهيم و آماده رويارويى با صباباترى قم مى شويم.
    • بازى با صباباترى را چگونه مى بينى؟
    - ديدار بسيار دشوارى است. در اين ديدار بايد نهايت تلاش خود را به كار بگيريم و تمركزمان را از دست ندهيم تا بتوانيم پيروزى را به ارمغان آوريم. متأسفانه در چند روز اخير برخى ها اين ديدار را بيش از حد بزرگ كردند و حساسيت بازى را بالا بردند. به هر حال اين ديدار با بقيه ديدارها هيچ تفاوتى ندارد و بايد در اين مسابقه پيروز شويم.
    • صبا را چطور ارزيابى مى كنى؟
    - آنها در بازى هاى گذشته خود نتوانسته اند نتايج مطلوبى را كسب كنند و در اين ديدار فقط به دنبال پيروزى هستند. فيروزخان تيم بسيار خوبى دارد و خوب مى داند چگونه از نيروهايش استفاده كند.
    • حضور فيروز كريمى روى نيمكت صبا حساسيت ايجاد نمى كند؟
    - فكر نمى كنم حساسيتى ايجاد شود. در فوتبال حرفه اى يك مربى امروز در يك تيم مربيگرى مى كند و فردا در يك تيم ديگر. فيروزخان مربى باهوشى است و حضور او روى نيمكت صبا براى ما اصلاً مهم نيست.
    • چه نتيجه اى را پيش بينى مى كنى؟
    - با شرايطى كه تيم دارد براى شكست صباباترى بهانه اى نداريم. بايد در اين ديدار پيروز شويم و از ابتدا براى رسيدن به اين مهم تلاش خواهيم كرد. اگر نتوانيم صبا را شكست دهيم كم لطفى بازيكنان است.
    • در چند روز اخير عنوان شده است كه با قلعه نويى مشكل دارى. در اين مورد صحبت كن.
    - بعضى ها هستند كه نمى خواهند من در استقلال بازى كنم. ابتداى فصل كه به استقلال آمدم فقط به خاطر شخص قلعه نويى بود. حال چطور عنوان مى شود با اميرخان اختلاف دارم، نمى دانم. من بازيكنى هستم كه همه چيز را در زمين مسابقه ثابت مى كنم و دهان منتقدان را مى بندم. باز هم تكرار مى كنم كه هيچ اختلافى با قلعه نويى ندارم.
    • آينده استقلال را چطور مى بينى؟
    - آينده استقلال كاملاً روشن است. ما هنوز هم شانس اول قهرمانى هستيم و براى رسيدن به آن تلاش خواهيم كرد. بازى با صباباترى سكوى پرتاب ما به سوى مكان اول جدول رده بندى است. اگر تاكنون نتيجه نگرفته ايم و هواداران از دست ما ناراحتند به اين دليل است كه در اين فصل بازيكنان زيادى به استقلال پيوسته اند و بين اين بازيكنان هنوز هماهنگى لازم به وجود نيامده است كه اين تعطيلى در اين مورد كمك خوبى به ما كرد. با اين حال مطمئن هستم در اين فصل حرف هاى زيادى براى گفتن خواهيم داشت و با كسب عنوان قهرمانى هواداران را دلگرم خواهيم كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •