خوشحالم زیر نظر کریمی کار می کنم / تا قطبی هست به پرسپولیس بر نمی گردم
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس از پیوستنش به تیم فوتبال صباباتری ابراز خرسندی کرد و گفت: فیروز کریمی یکی از فنی ترین مربیان ایران است و خوشحالم که زیر نظر او کار می کنم. شیث رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد عقد قرارداد با تیم فوتبال صباباتری گفت: کریمی من را قبول دارد که این موضوع برایم بسیار مهم بوده و با تمام وجود برای این تیم بازی خواهیم کرد. مطمئنا اعتماد مربی به بازیکن باعث می شود سطح بازی بالاتر برود.
وی با بیان اینکه صباباتری بازیکنان خوبی را جذب کرده است، افزود: این تیم با نفراتی که در اختیار دارد، در فصل آینده می تواند نتایج خوبی در مسابقه های داخلی و خارجی کسب کند.
مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: حضور صباباتری در لیگ قهرمانان آسیا انگیزه بازیکنان را افزایش می دهد. مطمئنا با تمام توان در این تیم بازی می کنم تا بتوانم از مسابقه های آسیایی به عنوان سکوی پرتابم به تیم ملی و تیم های اروپایی استفاده کنم.
وی خاطر نشان کرد: تمام فکر و ذکرم در فصل جاری موفقیت صباباتری خواهد بود و اگر فصل آینده قطبی از پرسپولیس جدا شد، به آن تیم باز می گردم.
رضایی در پایان گفت: دوست ندارم در تیمی که افشین قطبی سرمربی آن است، بازی کنم زیرا من با مربیان بزرگی همچون پروین، دنیزلی، آری هان و درخشان کار کرده ام و نمی توانم زیر نظر مربی کوچکی مانند قطبی به فوتبالم ادامه دهم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید