من یه کارت گرافیک معمول میخوام. کارت گرافیکی برای بازی های معمولی و نه بالا. تا ۸۰-۹۰ تومن اگه باشه که خیلی عالیه. چی پیشنهاد میکنید؟
من یه کارت گرافیک معمول میخوام. کارت گرافیکی برای بازی های معمولی و نه بالا. تا ۸۰-۹۰ تومن اگه باشه که خیلی عالیه. چی پیشنهاد میکنید؟
با نزدیک 400 تومان چی بگیرم؟!
میخوام همه ی بازی های الان رو رو High اجرا کنه.
و بعدش هم تا 4 - 5 سال دیگه نیازی به عوض کردن نداشته باشه.
كدوم رو منظورته 4870X2 يا 9800GX2بشه من1 تا 2 ماه صبر میکنم ولی تا اون موقع میشه خرید ؟ با تشکر
ATI HD 3650من یه کارت گرافیک معمول میخوام. کارت گرافیکی برای بازی های معمولی و نه بالا. تا ۸۰-۹۰ تومن اگه باشه که خیلی عالیه. چی پیشنهاد میکنید؟
NVIDIA 8600GT
هر دو تقريبا تو يه سطح اند سعي كن DDR3 باشند بيشتر از 90 تومن هم ارزش خريدن ندارند چون با 130 تومن ميتوني Xpertvision 9600gso 384m ddr3 بخري
راستي پاورت چند واته؟ ريل هست؟ اصلا مادبردت PCI-Express داره؟
ATI HD 4870 512M DDR5با نزدیک 400 تومان چی بگیرم؟!
میخوام همه ی بازی های الان رو رو High اجرا کنه.
و بعدش هم تا 4 - 5 سال دیگه نیازی به عوض کردن نداشته باشه.
360 تومن
بهترين انتخاب تو اين رنج قيمت هست
بازيهاي الان رو رمي High اجرا ميكنه ولي تضميني نيست كه تا 4-5 سال ديگه وضع به همين منوال باشه ها.
من این سیستم رو هنوز جم نکردم. برای خودم هم نیست. یه مادر بورد Asus P5k میخوام ببندم.
شديدا بهت توصيه ميكنم اون 9600GSO رو بخري چون قدرتش دو برابر اون دوتا اولي هست. مادبرد هم ASus p5q بخر كه PCI-Express 2.0 هست
باشه. فقط قیمت این کارت گرافیک و البته مادر بورد چنده؟
Xpertvision 9600gso sonic 384m ddr3
حدود 130
Asus P5Q
حدود 140
سلام.
مرسی.
ولی همیشه در جواب یه سوال سوال های دیگه پیش میاد.
آیا مادربورد Giga 945- LM از این کارت ساپورت میکنه؟!
و اینکه به پاور با چه قدرتی نیاز داره؟
و آخرین سوال تا 400 تومان از این بهتر هم هست؟!
قیمت پایین تر برای گرافیک چیهست. تا۷۰-۸۰ تومن و البته به این مادر بورد asus p5q بخوره.
منظورم 9800gx2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)