من اپرا ميني دارم بدون مشكل كار ميكنه.
حتي مي تونيد لود تصاوير را برداريد تا بدون تصوير صفحه را براتون بياره و ديتا خيلي كمتر بشه
من اپرا ميني دارم بدون مشكل كار ميكنه.
حتي مي تونيد لود تصاوير را برداريد تا بدون تصوير صفحه را براتون بياره و ديتا خيلي كمتر بشه
من خودم تو گوشی های دیگه از Opera Mini استفاده میکردم، بدون هیچ مشکلی! ولی نمی دونم چرا
با N95 کار نمی کنه! به محض نصب کردن شروع میکنه به بازی درآوردن و ریستارت شدن!؟![]()
سلام
من حدودا 2 هفته پیش اشتباهی یه چند تا کلیپ که توی مموری کارد گوشیم بود پاک کردم. از برنامه FreeUndelete هم استفاده کردم تا فایلها رو برگردونم ولی اثری نداشت. البته کلی فایلهای mp4 واسم ریکاور کرد ولی هیچ کدوم کار نمیکردند.
آیا کسی در این زمینه اطلاعاتی داره؟ آیا میدونید چطوری میتونم این فیلمها رو برگردونم؟ آیا اصلا این کار شدنی هست؟
مرسی
بچه ها من این رو پیدا کردم : UCWEB 6.63 که هم ورژن جاوا داره و هم سیمبین ( ساین هم هست ) تو نت به عنوان
رقیب سرسخت Opera Mini معرفی شده، لطفاً شما هم امتحان کنید و تجربتون رو بگید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من یه برنامه ای هست به اسم MMC Recovery که فقط میتونه فایلهای پاک شده از این نوع مموری کارت که در گوشیهای 7610 و ...نصب میشه رو برگردونه .
ولی چون مموری کارت شما mmc نیست بعید میدونم امیدی به برگشتش باشه ...
UCWEB 6.63 واقعاً عالی و سریع کار میکنه! قابلیت چند تا پنجره باز کردن رو داره ( تا 10 تا ) ، کش کردن عکس ها، دارا
بودن دانلود منیجر و ..... خیلی چیزای دیگه که Opera نداره، و سرعتشم عالیه! البته من فقط سیمبینش رو تست کردم
و به دوستان هم توصیه میکنم.
یعنی هیچ برنامه ای وجود نداره که باهاش بشه این کلیپ ها رو برگردونم؟
نه دوست من گفتم که متاسفانه چون مموری کارت شما با اون برنامه هماهنگی نداره نمیتونه برگردونه ...
.
روی سیستمت ازشون بکاپ نداری؟
نه متاسفانه
سلام دوستان.
فکر کنم باطری گوشی به ...F رفته!!!!!! یه چند روزیه داره خیلی سریع شارژ تموم میکنه. امشبم که یه خونه خالی کرده بود، یهو تمام خونه هاش خالی شد و ارور باطری لاو داد!!!!!!!!!
-----------------------
پ.ن: من یه فیلم گرفتم و می خوام از همون صحنه اول فیلم که فیلم رو حالت Stop هست یه عکس باکیفیت بگیرم. میشه بگین چجوری باید این کار رو بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Crespo; 20-05-2009 at 00:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)