آیا راهی هست وقتی که در برنامه +pdf فایلی رو باز می کنیم بشه با دگمه های جهتی تو کیبورد Qwerty نمایش فایل Pdf رو جابجا کرد؟
آیا راهی هست وقتی که در برنامه +pdf فایلی رو باز می کنیم بشه با دگمه های جهتی تو کیبورد Qwerty نمایش فایل Pdf رو جابجا کرد؟
سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشيم دارم!!!
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
در ضمن گوشيو آپديت نکردم! مستر ريستم نکردم و فلشم نکردم! گوشيمم فرانسهي اصله...
بالاخره ما هم گوشيمونو آپديت كرديم . يه مشكل !!
قبل از آپ من يه سري از برنامه هارو تو مموري نصب كردم . الان هر وقت كه مي خوام گوشيو روشن كنم يا مموريو دوباره جا مي زنم پيغام مي ده كه مي خواد اون برنامه ها رو نصب كنه . چه جوري مي تونم اين برنامه هايي كه تو start up مياد رو پاك كنم
[QUOTE=mehdi yari;2373062]سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشيم دارم!!!
اول اينکه دنباله يه فونت ميگردم که باهاش مشکل پيدا نکنم! يني جديدترين فونته فارسي بدون مشکل!
دوم اينکه وقتي ميرم تو جيميل بعد ميخوام ميل بفرستم وقتي يه فايله متني رو از قسمته نت اونجا پيست ميکنم نصفه مياد بعضي جاها هم به صورت مربع درمياد!
کسي ميدونه مشکل از چيه! متنه فارسي رو هم نميتونم اونجا سند کنم چون همين مشکل برام پيش مياد!
در ضمن گوشيو آپديت نکردم! مستر ريستم نکردم و فلشم نکردم! گوشيمم فرانسهي اصله...[/QUOTE]
ببخشید در مورد مشکلت پاسخی ندارم. شرمنده.( البته حدس میزنم مشکل همون فونتها باشه)
ببینم با این تفاسیری که دادی آیا اس ام اس هات به ترتیب تاریخ درست و مرتب میان یا اینکه مثل مال ماها و تقریبا همه وقتی اس ام اس میگیری میره لا به لای اس ام اس های قبلی و به هم میریزه؟
منم تا موقعی که گوشیم فابریک بود همه چیز درست بود بعد از آپدیت مشکل به هم ریختگی اس ام اس پیدا کردم .![]()
خوب باید مموریتو پاک کنی. قاعدتا دیگه اون برنامه ها کار نمیکنه.
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
بچه ها من گوشیمو (p990 )آپدیت کردم تموم مشکلاتش حل شده به جز یه مشکل :
بعضی وقتا صدا قطع میکنه . اول متوجه میشم که صدای تیک قلم نیست . میرم سایر قسمت ها می بینم باز صدا ندارن . میرم که خاموش کنم در حالت معمول خاموش نمیشه باید ده ثانیه دکمه پاور و نگه دارم تا خاموش بشه .
داستان چیه ؟ کسی هست راهنمایی کنه ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا کسی جواب نمیده ؟
آپديت ناقص بوده. دوباره آپديت كن
با بروزر گوشی میری تو Gmail یا با مسیجها توسط Pop3؟
دوست عزیز دو صفحه میرفتی عقب تر میدیدی.خودم جوابشو داده بودم:
موفق باشی.سلام
مسلما حتی اگه رو مموری هم نصب کنی یه چیزایی رو گوشی هم ریخته میشه.
تو پوشه های Resource و Private البته برای برنامه های سیمبین
برای برنامه های جاوا توی فولدر system ذخیره میشن.
برای جاوا ها که بهد از Uninstal مشکلی پیش نمیاد و حذف میشن.(اگه نشدن برین تو فولدر مربوطه و پاکشون کنین البته کار سختیه چون اسم های اجق وجقی دارن و اگه تعداد برنامه های جاواتون زیاد باشه معلوم نیست کدوم رو باید پاک کنین)
برای برنامه های UIQ هم معمولا اگه روی خود گوشی نصب کرده باشین بعد از Uninstal کردن مشکلی پیش نمیاد.(اگه پیش اومد باز باید از فولدر های مربوطه پاکشون کنین)
مشکل اصلی وقتیه که شما یه برنامه UIQ رو روی مموری نصب کرده باشین و بعد از Uninstal کردن قسمت هایی از اون روی مموری باقی میمونه که باز هم باید پاکشون کنین البته این بار با رم ریدر.
اگه خیلی وسواس داشتین که یهو پرفورمنس گوشیتون پایین نیاد میتونین یه بار مستر ریست کنین.
موفق باشین.![]()
من میخواستم گوشیمو اپدیت کنم ولی نمیدونم چرا هروقت میخوام گوشی رو از طریق برنامه pc suite به کامپیوتر بشناسونم گوشی رو نمیشناسه؟؟!
لطفا اگه ممکنه طریقه اپدیت کردنو بهم بگیم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)