تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 942 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

9

افرین پسرای خوب تازه میخواستم بگم با هم دعوا نکنین,خطرناکه حسن!
    حالا وقت ماچ و موچ این حرفاست دیگه
    ببینین حالا چه خوبه صلح,صفا,عشق,محبت,دوستی,صمیم ت,
    خوب بریم سر بحث ایران سل
    اقا من میترسم طرح های ابی و قرمز رو فعال کنم تا اخر عمرم از طرح ابی و قرمز استفاده کنم!
    یه بار یه طرح رو بزنم 300 بار حساب شه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ایراسل از سادگی مردم جنوب سو استفاده کرده وبا اینکه قصد زدن وراه اندازی آنتن را نداشت ولی 22 بهمن سال قبل اعلام کرد که سیم کارت می فروشیم ولی حالا به سراغ جاده های تهرانی ها رفته تا بلکه یه وقت ناراحت نشوند
    شمعی که به خانه رواست به مسجد حرام است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

4

اقا شما چرا خودشو ناراحت میکنی!
    خوبه مثل بقیه شهرا میومد بعد یه سری مشکل جزمی داشت بعد میومدی اینجا به زمین و زمان تاسزا میدادی
    بعد اقا شاهین ما رو زیر سئوال میبردی!!!!!
    اقا من گیج شدم یه جا ایران سل هست مردم قدر نمیدونن تا یه چیزی میشه دق دلیشون و سر اپراتورا خالی میکنن یه جا نیست مردم روز شماری میکنن!!!!!!
    همین دیروز دوستم طرح ابی و زد به جای 5 تومن 25 تومن کم کرد!بهد رفت زنگ زد دق دلیشو سر اپراتو خالی کرد
    به این حالت نگاش کردم
    بعد گفتم خجالت نمیکشی!زنگ زدی به اپراتور اینجوری باهاش حرف زدی!نه نه هیچ کس هیچی نگه,خجالت نکشیدی! مگه تقصیر اپراتور جان که این جوری شده!
    جا داره همین جا از تمام اپراتور های عزیز مخصوصآ اقا شاهین گل تشکر کنم که برای رفع مشکل بچه ها تلاش میکنن
    و به سئوالاتشون پاسخ میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

13 اين هم جوابه سؤالاتون.

شاهین جان کمک
    من طرح طلایی انتخاب کردم به جای 15 تومن 30 تومن اومده رو حسابم
    لطفا راهنماییم کن که آیا میتونم 15تومنم و پس بگیرم یا باید بیخیال شم ؟
    البته فكر كنم شما زنگ زده بودي.
    در هر صورت راهش تماس با 130 و ارجاع به بخش قبض هستش.
    زنگ زدي بگو من از دوستان شاهين هستم.
    اگه تونستي ساعت 17 تا 20 زنگ بزن و اگه اپراتور اسمش ميثم محمديبود كه خوب چه بهتر.
    اين اپراتور يكي از اونائي كه خيلي كاره منو راه ميندازه آخه چون وقتي اومد ايرانسل تست بده من تمام سؤالاتي قرار بود ازش بپرسن رو بهش گفتم و جدولي كه قرار بود با اكسل طراحي كنه رو براش روي كاغذ كشيدم.
    بنده خدا به غير از شب قبلش هيچ وقت اكسل كار نكرده بود.
    حله حل ميشه. نگراني نداره.

درضمن تو قسمت طرح تعرفه من از وقتی طرح طلایی رو انتخاب کردم نوشته : Regressive 30000 Per Minute
    این یعنی چی ؟
    اين يعني طرح طلايي شما فعاله.
    شوخي: اگه شركت دوست داشته باشه 30000 نومان ازت مي گيره بهت هم نميده.
    مي تونه اين معني رو هم بده.

آقا شاهین تو ایمیل به من گفتید e-care رو برام فعال کردید اما user/password برام نیومد میشه پیگیری کنید تشکر
    من تمام درخواست هاي شما رو انجام مي دم ولي خوب رو يه سري سيم كارت ها اصلا جواب نمي ده براي برخي از دوستان همون باره اول فعال مي شه ولي براي بعضي ها هم كه اصلاً راه نمي ده.
    دوباره برام ميل بزن.
    من بعد از اجراي درخواست هاي انجام شده ميل ها رو پاك مي كنم.

با سلام
    ببینم کسی از بچه ها تا حالا سیم شماره طلائی به دستش رسیده؟
    من 21 تیر رزرو کردم و همون روز هم پول را واریز کردم و امروز 2 مرداد است ولی هنوز خبری نیست به پست هم رفتم اون ها اصلا خبر نداشتند و می گفتند ما فقط سیم هدیه داریم. خلاصه به یه آشنا تو پست گفتم هر وقت اومد به من یه زنگی بزنه که تا حالا خبری نشده.
    خوب حالا من چیکار کنم بازم صبر کنم یا پیگیری کنم. باید با چه شماره ای پیگیری کنم(می دونم 150 است ولی هیچ پیش شماره یا کدی نداره ؟؟؟) چون الان ایرانسل ندارم که باهاش به 150 زنگ بزنم.
    راستی تا دیروز که شماره طلائی ایرانسل خودم را می گرفتم میگفت که شماره اشتباست ولی امروز میگه که موبایل مشترک خاموش است (یا) عدم پاسخگویی مشترک
    با تشکر
    تمام سيم كارت هاي طلايي از 31/4 ارسال شده.
    البته آماده ارسال شدنه.
    ثبت نام همه بسته شده. من براي همه رو چك كردم و ديدم كه اين كار شده. تا حد اكثر 20 روز بعد از واريزه پول سيم كارت دست شما مي رسه.

شما اگه ايرانسل نداري بايد اينجوري تماس بگيري:
    0000 120 0935
    0000 130 0935
    0000 140 0935
    0000 150 0935
    0000 135 0935
    0000 160 0935
    0000 100 0935

یه سوال هم در مورد طرح های تابستانی دارم: میشه با 50 هزارتومان تشویقی طرح طلائی را فعال کرد یا نه؟
    و سوال دیگم در مورد 20 تیر تا 12 مرداد است یعنی اگر سیم تا 12 مرداد نیاد 50 هزار تومان کشک میشه؟؟؟!!!!!!!!
    شرمنده که دوتا پست پشت سر هم دادم
    بله عملاً يعني كشك.
    ولي اين سري مطمئن باش كه قبل از 12 مرداد سيم كارت رو گرفتي. البته اگه توي پست خونه الاف نشي.
    حال مي كنيد انقدر صادقانه جواب مي دم؟
    الان با يكي از فاميلامون صحبت كردم گفت امروز بالاخره سيم كارت جايزشو گرفته
    چند روز پيشم براش پيامكش اومده بود
    منتها هنوز ننداختش تو گوشي
    بايد برم سراغش ببينم چطوريه

پس ميرسه
    نگران نباشين

سيم كارتشم 13 تير خريده بود
    اعتبار اوليم همون 4000 خورده اي بود منتها وقتي باهاش يه تماس گرفت شد 9000 خورده اي

خيلي شانسشون خوبه

يه سريم قبلا خريده بودن كه اعتبارش قاطي شد و شد 45 هزار تومن

باورتون نميشه

نه؟

تا الانم هنوز 34 هزار تومن توشه
    پس اينوداشته باش.
    3-4 روزه پيش يكي از مشتركين رفته بود 30 هزار تومان ريخته بود به حساب و همكارم وقتي اومد بهش بگه بدهي شما صاف شده مي دوني چي ديد؟
    300 هزار تومان از ايرانسل طلب كار شده بود. نتونست به طرف بگه و گفت آره آره 30 هزار تومان به حساب اومده. نگران نباش.
    سيستم محاسبه حساب مشتري هاي ايرانسل در نوع خودش بي نظيره.
    ايول داره بابا
    آقا شاهین ظاهرا ایمیل من به دستتون نرسیده!!!
    چرا رسيده براتون پيگيري مي كنم.
    حقيقتش اينه كه وقتي شيفت روز هستم اصلاً وقت نمي كنم.
    ولي شيفت شب از 3 به بعد ديگه ماله خدمم.
    برات رديفش مي كنم.

سلام شاهین جان عزیز

اولا من از طرف همه بچهای تاپیک خسته نباشید بهت میگم و واقعا گل کاشتی

1- پوشش جاده ای ایرانسل در چه وضعیتیه مثلا تهران مشهد تهران شمال تهرن صفهان کلا برنامه یرانسل تو این زمینه چیه

2- شاهین جان چرا ایرانسل برای اینکه دردسر خودش و مردم کمتر شه همون موقع که سیم کارت خریده میشه سیم
    کارت هدیه رو تحویل نمیده دلیل خاصی داره که میگه بعدا ارسال میکنه

3- ریز مکالمات به کجا رسی خبر جدید داری

با سپاس
    1- جاده ها مخصوصا شمال تا پايان سال. البته نمي شه گفت 100% ولي راضي كننده ميشه.
    2- چون اين جوري كه نميشه. بيمه ايران چرا سود مي كنه؟
    چون از هر 100 نفري كه ميان بيمه مي كنن ماشين رو شايد 1 نفر خصارتي ببينه كه بايد بيمه پولش رو بده.
    سيم كارت دوم رو خيلي ها به دليله عدم ثبت نام در موقع مقرر ويا فعال سازش بيرون از جشنواره و و و از دست ميدن.
    شايد باور نكني شايد 50% از كساني كه در جشنواره سيم كارت مي خند به سيم كارت هديه مي رسند.
    خيلي اصلا خبر ندارند كه سيم كارت هديه بهشون تعلق گرفته.
    3-نه متأسفانه چك نكردم.
    براي اعتباري ها كه فقط از طريق 140 بايد اين كار بشه قبضي ها هم كه از فروشندگان و سرويس سنتر ها. اگه شهرتون داره.

اقا شما چرا خودشو ناراحت میکنی!
    خوبه مثل بقیه شهرا میومد بعد یه سری مشکل جزمی داشت بعد میومدی اینجا به زمین و زمان تاسزا میدادی
    بعد اقا شاهین ما رو زیر سئوال میبردی!!!!!
    اقا من گیج شدم یه جا ایران سل هست مردم قدر نمیدونن تا یه چیزی میشه دق دلیشون و سر اپراتورا خالی میکنن یه جا نیست مردم روز شماری میکنن!!!!!!
    همین دیروز دوستم طرح ابی و زد به جای 5 تومن 25 تومن کم کرد!بهد رفت زنگ زد دق دلیشو سر اپراتو خالی کرد
    به این حالت نگاش کردم
    بعد گفتم خجالت نمیکشی!زنگ زدی به اپراتور اینجوری باهاش حرف زدی!نه نه هیچ کس هیچی نگه,خجالت نکشیدی! مگه تقصیر اپراتور جان که این جوری شده!
    جا داره همین جا از تمام اپراتور های عزیز مخصوصآ اقا شاهین گل تشکر کنم که برای رفع مشکل بچه ها تلاش میکنن
    و به سئوالاتشون پاسخ میدن
    بابا ايول.
    البته دوستت زنگ نزنه زياد هستن كساني كه اين راه رو ادامه بدن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

بابا شاهين جان از صداقتت خوشمان آمد. مرسي از توجهاتت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من در عجب هستم که چرا اینقدر می گن ایرانی نابقه
    ولی داخل یه برنامه ریزی ساده می مونه دلیلش رو نمی دونم هرکی می دونه جواب بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با اینکه ایرانسل خیلی من رو عذیت کرده ولی بهتر از همراه آخر هر چی باشه حدود 9 ماه از فعالیت این شرکت میگذره و حدود 200 شهر رو راه اندازی کرده ولی همراه آخر فقط سال اول 1 شهر رو پوشش داد و با گذشت 15 سال نقاطی در شهر وجود داره که در انجا آنتن نمی ده
    Last edited by reza universall; 25-07-2007 at 11:12.

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

خیلی مرسی آقا شاهین. و ممنون از این همه صداقت. واقعا اولین اپراتوری هستید که با صداقت جواب می دهید(تا حالا تو این دنیای بی رحم کسی به صداقت شما ندیدم)

تاريخ عضويت
    Oct 2006

10

همینجا از طرف اقا شاهین و اپراتور جان های عزیز و خودم از کسائی که با ناملایمتی دق دلیشون رو سر اپراتور جان های عزیز خالی میکنن خواهش می کنیم که با ملایمت با اپراتور جان های عزیز برخورد کنند اخه تقصیر این بنده خداها نیست که مثلآ 20 تومن ازت کم شده حالا مثلآ بهت20 تومن اضافه میشد زنگ میزدی به اپراتور که تشکر کنی!!!!!!
    Last edited by milad_milad_milad; 25-07-2007 at 14:15.

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

برا من اس ام اس اومده برای دریافت سیم کارت هدیه کجا باید برم تا بگیرم
    اگه تهران زندگی میکنی برو نزدیکترین دفتر پستی به محل سکونتتان ولی اگه شهرستانی هستی برو پست مرکزی و سیم کارتت رو تحویل بگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •