تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 483 از 805 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

چند صفحه عقب رفتم. هیچی نداشت. یا کل کل بود. یا تبلیغات و یا خالی بندی...
    سلام
    وقتی پستی مشکل داشته باشه قطعا حذف میشه و کاربران دسترسی دیدن پست های حذف شده رو ندارن .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

آقا ابی شما اصلاً در باغ نیستی!!

آقا نمی دونی اون General Fur چه حرف هایی میزد!! آدم شاخ در می اورد
    --------------
    بچه ها دوباره من پسورد ایمیل و پی سی ورلد رو فراموش کردم!! کمکم کنین دوباره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مدیر ها ؛ شما کمکم کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام يه مدتي ايران نبودم اين تاپيك چرا اين جوري شده به نظر من بهتره بسته بشه چون افراد كار بلد ديگه اينجا نميان مثل majid كه فكر كنم بن شد يا08 arthas يا mohammadrezams يا فردي مثله ebicros كسايي هم كه ميان يا مي خوان تبليغات fake بكنن يا اون يكي رو ضايع كنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند صفحه عقب رفتم. هیچی نداشت. یا کل کل بود. یا تبلیغات و یا خالی بندی...
    سلام . شما خيلي وقته اينجا نمياي اين بار اول نيست تاحالا چند باري اينجا قفل شده . هر كسي توي گوگل سرچ ميكنه اين تاپيك رو پيدا ميكنه فكر ميكنه ما هيچ چي نميدونيم مياد واسمون خالي مي بنده انگار نه انگار كه خيلي از ما نزديك يك ساله يا بيشتر اينجاييم . بگذريم .
    خيلي از بچه ها چيز هايي بلد هستن اما از همون دانسته هاشون استفاده نمي كنن فقط خالي بندي . فقط همين كه بلد هستن تكستچر هم عوض كنن كم نيست خيلي ها ماشين نصب كردنم بلد نيستن . مثلا تبليغات خوشگل براي بازي بسازن و اونا رو براي دانلود بزارن . در كل هرچي ميدونن بريزن اينجا نه اينكه چرت و پرت واقعا اوني رو كه هستن نشون بدن . بازم بگذريم
    خيلي ها ميگن اين cleo كجاست . آقا اينم cleo3 من براتون ميزارم هيچ كاري نكنيدش فقط توي محل نصب بازي همه فايل ها رو خالي كنين . همين ... اين مد ويژگي هاي زيادي داره وقتي يه مود دانلود مي كنين اگه توي متنش در مورد cleo نوشته باشه وقتي دانلودش كرديد بايد فايل هاشو توي فولدر CLEO كه من براي دانلود گذاشتم بريزيد . اما ممكنه فايل هايي هم داشته باشه كه جاي ديگه بريزين . هميشه readme رو مطالعه كنيد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم كار جديد من :

پژو آر.دي جديد البته با اوني كه توي امضام گذاشتم فرق داره چون اين يكي امكاناتش بالا تره .
    توي اين وژن همه جور تغييري دادم . خيلي هم پيشرفتست . ماشين براق شده آيينه روي شيشه جلو عوض شده . موتور عوض شده ولي موتو پژو 406 هست چون نشد موتور پژو آر.دي بسازم . تكستچر در ها كاملا واقعي و با كيفيته . اتاق خودرو بسيار واقعي تر شده و فرمون جديد و صندلي هاي جديد داره . قابليت extra داره يعني مثلا يه بار صندوق عقب خاليه يه بار توش لاستيكه يك بار توش چند تا موز هست . چراغ هاي عقب ديگه نور نميدن همونطور كه ميدونين چراغ عقب به طور منظمي روشن ميشه نه اين كه نور بده . در اين نسخه من اين مشكل رو رفع كردم . لاستيك ها هم داراي آلفا شدن يعني از سوراخ هاي قالپاق پشتشو ميشه ديد تازه قابليت فول اسپرت داره همچيش اسپرت ميشه حتي سپر ها كه اين واقعا توپه . قبلا يه تكستچر به اسم platemod داشتيم كه خيلي حجم رو زياد مي كرد . الان ديگه اون تكستچر حذف شده و براي پلاك هم از تكستچر واقعي و 100 درصد طبيعي استفاده شده . رنگ در گير ها و سپر ها طبيعي تر شده . پشت پژو هم آرم پژو آر.دي داره البته هنوز نصبش نكردم و توي عكس نيست . دنده عوض شده . پدال هاي ترمز و گاز و كلاچ هم افزوده شده . همونطور كه ميدونيد باك بنزين پژو آر.دي سمت راسته الان اينو درست كردم و وقتي به سمت راست طرف باك شليك كني ماشين منفجر ميشه . البته اين قابليت قبلا بود اما سمت چپ ماشين وجود داشت . كپسول نيترو ها به روي صندلي عقب منتقل شده و نوع نشستن سرنشين عقب هم بهتر شده . و بسياري از قابليت هاي ديگه كه الان يادم نيست

قابليت اسپرت هم همونطور كه گفتم داره ولي رنگ سپر ها اينجوري ميشه :

تا حالا كه كسي درمورد كار هاي ما چندان نظري نداده در مورد اين خواهشا نظر بديد و بگيد اصلا ارزش داره توي بازي باشه ؟؟؟ پيشنهاد هم بدين لطفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

2 Quote Your Wrote

سلام يه مدتي ايران نبودم اين تاپيك چرا اين جوري شده به نظر من بهتره بسته بشه چون افراد كار بلد ديگه اينجا نميان مثل majid كه فكر كنم بن شد يا08 arthas يا mohammadrezams يا فردي مثله ebicros كسايي هم كه ميان يا مي خوان تبليغات fake بكنن يا اون يكي رو ضايع كنن.

Some Body Have a different Opinion; And Your Opinion Is This; If This Topic is Not Important For You;Don't Say" Please Lock This Topic";You Have To Leave This Topic
    Last edited by کاربر_P30W; 18-07-2008 at 11:33. دليل: What Is To You?!

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

سلام . شما خيلي وقته اينجا نمياي اين بار اول نيست تاحالا چند باري اينجا قفل شده . هر كسي توي گوگل سرچ ميكنه اين تاپيك رو پيدا ميكنه فكر ميكنه ما هيچ چي نميدونيم مياد واسمون خالي مي بنده انگار نه انگار كه خيلي از ما نزديك يك ساله يا بيشتر اينجاييم . بگذريم .
    خيلي از بچه ها چيز هايي بلد هستن اما از همون دانسته هاشون استفاده نمي كنن فقط خالي بندي . فقط همين كه بلد هستن تكستچر هم عوض كنن كم نيست خيلي ها ماشين نصب كردنم بلد نيستن . مثلا تبليغات خوشگل براي بازي بسازن و اونا رو براي دانلود بزارن . در كل هرچي ميدونن بريزن اينجا نه اينكه چرت و پرت واقعا اوني رو كه هستن نشون بدن . بازم بگذريم
    خيلي ها ميگن اين cleo كجاست . آقا اينم cleo3 من براتون ميزارم هيچ كاري نكنيدش فقط توي محل نصب بازي همه فايل ها رو خالي كنين . همين ... اين مد ويژگي هاي زيادي داره وقتي يه مود دانلود مي كنين اگه توي متنش در مورد cleo نوشته باشه وقتي دانلودش كرديد بايد فايل هاشو توي فولدر CLEO كه من براي دانلود گذاشتم بريزيد . اما ممكنه فايل هايي هم داشته باشه كه جاي ديگه بريزين . هميشه readme رو مطالعه كنيد .
    کد:
    اينم كار جديد من :

پژو آر.دي جديد البته با اوني كه توي امضام گذاشتم فرق داره چون اين يكي امكاناتش بالا تره .
    توي اين وژن همه جور تغييري دادم . خيلي هم پيشرفتست . ماشين براق شده آيينه روي شيشه جلو عوض شده . موتور عوض شده ولي موتو پژو 406 هست چون نشد موتور پژو آر.دي بسازم . تكستچر در ها كاملا واقعي و با كيفيته . اتاق خودرو بسيار واقعي تر شده و فرمون جديد و صندلي هاي جديد داره . قابليت extra داره يعني مثلا يه بار صندوق عقب خاليه يه بار توش لاستيكه يك بار توش چند تا موز هست . چراغ هاي عقب ديگه نور نميدن همونطور كه ميدونين چراغ عقب به طور منظمي روشن ميشه نه اين كه نور بده . در اين نسخه من اين مشكل رو رفع كردم . لاستيك ها هم داراي آلفا شدن يعني از سوراخ هاي قالپاق پشتشو ميشه ديد تازه قابليت فول اسپرت داره همچيش اسپرت ميشه حتي سپر ها كه اين واقعا توپه . قبلا يه تكستچر به اسم platemod داشتيم كه خيلي حجم رو زياد مي كرد . الان ديگه اون تكستچر حذف شده و براي پلاك هم از تكستچر واقعي و 100 درصد طبيعي استفاده شده . رنگ در گير ها و سپر ها طبيعي تر شده . پشت پژو هم آرم پژو آر.دي داره البته هنوز نصبش نكردم و توي عكس نيست . دنده عوض شده . پدال هاي ترمز و گاز و كلاچ هم افزوده شده . همونطور كه ميدونيد باك بنزين پژو آر.دي سمت راسته الان اينو درست كردم و وقتي به سمت راست طرف باك شليك كني ماشين منفجر ميشه . البته اين قابليت قبلا بود اما سمت چپ ماشين وجود داشت . كپسول نيترو ها به روي صندلي عقب منتقل شده و نوع نشستن سرنشين عقب هم بهتر شده . و بسياري از قابليت هاي ديگه كه الان يادم نيست

تا حالا كه كسي درمورد كار هاي ما چندان نظري نداده در مورد اين خواهشا نظر بديد و بگيد اصلا ارزش داره توي بازي باشه ؟؟؟ پيشنهاد هم بدين لطفا

خیلی خوبه . فقط اگه میشه بجای این سپرها از سپرهای ماشینای خارجی استفاده کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAME-GTR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN/ABADAN

پيش فرض

کد:
    اينم كار جديد من :

خوبه. فقط اگه میتونید بجای این سپر ها از سپرهای ماشین های تیون خارجی استفاده کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

کمک کنین من رو.... من پسوردم رو می خوام!

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

آقاي دانوش اگه پيدا كرديد بنويسيدذ تويه دفتر چه يادداشتي چيزي تا يادتون نره
    __________-
    اقاي محمد رضا:
    فقط رنگ كاپوتو درست كنيد خيلي ضايع هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •