تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 959 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آمار خرابی کنسولهای نسل حاضر در مطالعه ای جدید!

طی بررسی که شرکت SquareTrade انجام داده آمار خرابی سه کنسول نسل حاضر بدین شرحه:
    Xbox360 23.7%
    PS3 10%
    Wii 2.7%
    ======================

این شرکت 16000 کنسول را که در بهار 2007 تا زمستان 2009 خریداری شدند را تحت نظر داشته که از این میزان تقریبا 2500 دستگاه X360 و همینطور 2500 دستگاه PS3 و 11000 دستگاه Wii به صورت تصادفی انتخاب شده بودند. تمام کنسولها نو خریداری شده بودند.

همانطور که مطالعه ی Game Informer نشان میداد بیشترین میزان خرابی مربوط به Xbox 360 بود. 23.7%. 12% آن مربوط به ارور معروف و بدنام 3 چراغ قرمز و 11.7% باقیمانده مربوط به موارد دیگر از جمله ارور E74 بود. هر دو این خرابیها توسط ضمانت 3 ساله مایکروسافت پوشش داده شدند.

در مقایسه حدود 10% کنسول PS3 و 2.7% کنسول Wii خراب شدند.

این شرکت میزان بازی کردن توسط دارندگان این کنسولها را به این صورت اعلام کرد.

Xbox 360 = 1,191 minutes per month
    PS3 = 1.053 minutes per month
    Wii = 596 minutes per month

این شرکت همچنین یک خط زمانی برای X360 هایی که در سال اولشون خراب شدند تهیه کرده.
    تا اواخر 2007 مدلهای Xenon و Zephyr دارای GPU و CPU با تکنولوژیه 90 نانومتری بودند که داغی بیش از حد آنها مقصر اصلی مشکل 3 چراغ قرمز محسوب میشدند.
    جایگزین آنها Falcon که دارای CPU 65 نانومتری بود *در اواخر 2007 عرضه شد. چند ماه بعد از عرضه Xbox 360 Elite.
    با این حال این مدل نتیجه ی مغایر دیگری داشت! تا دو ربع اول سال 2008 (به مدت یکسال از شروع آزمایش) میزان خرابی به 10 درصد صعود کرد!

خوشبختانه SquareTrade به این نتیجه رسیده که کیفیت کنسول Xbox360 از تابستان و پاییز 2008 و از وقتی که Jasper تولید شد بهبود خوبی داشته. به طوری که میزان خرابیهایی که در حدود 1 سال اتفاق میفتند به کمتر از 4 درصد رسیده. 500 کنسولی که در سال 2009 خریداری شدند (جسپر) کمتر از 1 درصد به بلای 3 چراغ قرمز گرفتار شدند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی:
    کد:

2. 3 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض تصاويري از بازي ايراني در دست ساخت Call Of Freedom : Tangestan

بازي مربوط ميشه به ايران در جنگ جهاني دوم كه شامل سه قسمت هست كه اين تصاوير مربوط به قسمت اول بازي كه در دست ساخت هست و جنوب ايران ميباشد.
    بازي قشنگي ميشه حتما شما هم با من هم عقيده هستيد:

منبع:
    کد:

4. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

4 بازی بزرگ Take-Two در نیمه اول 2010 عرضه خواهند شد

امروز Take -Two در فراخوان مالی Q3 2009 برای سرمایه گذاران اعلام کرد: 4 بازی بزرگ این شرکت که تا سال 2010 تاخیر خورده بودند در نیمه اول سال 2010 منتشر میشوند
    نماینده شرکت با رد کردن هر گونه تاریخ دقیقی برا عرضه هر کدام افزود : Red Dead Redemption, Mafia II ، BioShock 2 ، Max Payne 3 در یک بازه ی زمانی 4 ماه در نیمه ی اول 2010 منتشر میشوند .این بازه بین فوریه تا ژوئن میباشد .
    و همچنین گفته شد هر کدام از بازی ها به طور مجزا در حال ساخت است و برای هیچ کدام از پلتفرم ها نسخه ی پورت شده وجود ندارد .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

6. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

10

تصاويري از بازي ايراني در دست ساخت Call Of Freedom : Tangestan
    محیط بازی به شدت منو یاد Call Of Juarez : Bound In Blood میندازه . البته بایه گرافیک بسیار پایین تر که البته برای یه بازی ایرانی بد نیست !

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کاهش قیمت Xbox 360 در ژاپن

همانطور که انتظار می رفت مایکروسافت قیمت کنسول های 360 خودش رو در ژاپن کاهش داده است .

قیمت ها از این قرار است :
    • Xbox 360 Elite
    قیمت قبلی : ¥39,800 (US$429)
    قیمت جدید : ¥29,800 ($321)

• Xbox 360 Pro
    قیمت قبلی : ¥29,800 ($321)
    قیمت جدید : Open یعنی هنوز قطعی نشده

• Xbox 360 Arcade
    قیمت قبلی : ¥19,800 ($213)
    قیمت جدید : ¥19,800

قطعی نبودن قیمت نسخه Pro هم به این خاطر است که تصمیم گیری قیمت رو برعهده فروشنده گذاشتند چون تعداد محدودی از این کنسول موجود است بتونند بر اساس خواست مشتری اون ها رو بفروشند .

سایر خبرهایی که اعلام شده نیز به قرار زیر هستند »
    • مایکروسافت 31.4 میلیون 360 فروخته است
    • بیش از 20 میلیون کاربر ( گیمر ) لایو در دیتابیس موجود هستند .
    • در طول نیمه امسال دانلود ها برابر با ۳۰ درصد گزارش شده است .
    • 27 میلیون بازی از عناوین Halo به فروش رفته است .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

9. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مصاحبه : PES 2010

PES 2009 بسیاری از طرفداران بازی را مایوس کرد و این در حالی بود که ان سال FIFA بدون شک بهترین تجربه ی مجازی از فوتبال را ارائه میداد. ماه گذشته در gamescom ما موفق شدیم از Shingo "Seabass" Takatsuka , فردی که مسئول این سری "بازی به تحلیل رفته" است , چند سوال بپرسیم تا از به چالش کشیدن FIFA توسط PES در رقابت امسال مطمئن شویم.

ایا شما فلسفه ای خاص برای بازسازی هر شماره ی PES دارید ؟

در واقع داشتن فلسفه کمی مشکل است . تا PES 2009 من فکر میکردم بهترین راه برای شبیه سازی یک فوتبال جمع کردن تمامی حرکت ها و اتفاقات یک فوتبال واقعی است , و به هم متصل کردن تمامی انها باعث خلق یک تجربه ی اصیل و واقعی از فوتبال خواهد شد.
    این طریقه ی فکر کردن من تا 2009 بود. به هر حال ما اعتراف میکنیم که مخصوصا در دو سال گذشته طرفداران بازی با گفتن اینکه بازی کمی بیش از حد arcadey شده واکنش نشان میدادند. به همین علت ما ایده و جهت ساخت بازی را تغییر دادیم.
    امسال بازی کاملا با ایده های ما برای ساخت عناوین قبلی متضاد است. ما امیدواریم فوتبال واقعی را به طور کل درک کنیم , نه اینکه فقط به دنبال اجرای حرکت ها و اتفاقات مجزا در بازی باشیم.

من علاقه ی شما به تماشای فوتبال و تلاش برای به کار گذاری انچه که میبینید را درک میکنم . ایا اصلا چیزی وجود دارد که نظر شما را پس از دیدن فوتبال واقعی به طرف خود جلب کرده و شما نیز ان را در PES 2010 استفاده کرده باشید به طوری که همانند ان در گذشته انجام نگرفته باشد ؟

چیزهای بسیار زیادی بود که میخواستیم در بازی اجرا کنیم و موفق به انجام انها نشدیم. اگرچه ما بیش از 300 انیمیشن و حرکت جدید و پیشرفته را در PES 2010 قرار داده ایم اما اینها به تنهایی کافی نیستند و تمامی چیزهایی را که من میخواستم پوشش نمیدهند. برای مثال در فوتبال واقعی شما میبینید که بازیکنان توپ را با پاشنه ی پا میگیرند اما به کار گیری چنین حرکتی در بازی بسیار مشکل است به گونه ای که ما تا به کنون قادر به درک ان نبوده ایم . یا در رابطه با سیستم دفاعی در بازی تنها کافیست که یک دکمه را برای دفاع فشار دهید. اما چنین چیزی در فوتبل واقعی وجود ندارد. در فوتبال واقعی بایستی چگونگی حرکت مرکز ثقل دفاع را در هنگام حرکت یک بازیکن به دقت در نظر گرفت . و این نیز به طور کامل در بازی بازسازی نشده است . پس همینطور که میبینید کارهای بسیاری بود که خواستار انجام انها بودیم اما هنوز قادر به بکارگیری انها در بازی نیستیم.

قبل از عرضه ی کنسولهای نسل بعد نسخه ی PS2 بهترین نسخه از بازی بود . ایا شما همچنان ایده ی ساخت بهترین نسخه را برای PS3 دارید یا اینکه تمامی نسخه ها از نظر کونامی یکی خواهد بود ؟

در واقع ساخت بهترین نسخه برای یک پلتفرم خاص کار سختی است. ما میتوانیم بگوییم که نسخه های PS3 360 و PC بهترین نسخه های بازی خواهند بود.

نسخه ی PS3 بازی در طول دو سال گذشته همواره دچار مشکلات فریم ریت بوده است .ایا امسال این مشکل برطرف خواهد شد ؟

ما در واقع از گذشته درس گرفته ایم. مشکلات فریم ریت برای ما هم یک مشکل بوده است. ما فکر میکنیم که هر دو نسخه ی 360 و ps3 بازی تقریبا یکسان خواهند بود. خوب اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم تفاوتهایی وجود دارد اما این به خاطر خود بازی نیست . این صرفا به مشخصات سخت افزار بستگی دارد. در واقع سخت افزار های دو کنسول متفاوت هستند پس از این لحاظ تفاوت هایی وجود دارد.

اما ایا مشکل فریم ریت نسخه ی PS3 برطرف خواهد شد ؟

بله

من مایلم بدانم بازیکن و تیم مورد علاقه شما چیست و ایا تا به کنون این باعث بهتر ساختن انها نسبت به فوتبال واقعی شده ؟ به هر حال شما رئیس هستید و این قدرت را دارید.

تیم محبوب من لازیو و بازیکن مورد علاقه ی من foggia است . همانطور که اشاره کردید اگر بخواهم میتوانم که توانایی های انها را ارتقا دهم ولی من سعی میکنم کار غیر منصفانه ای انجام ندهم.

چرا لازیو تیم محبوب شماست ؟

در فصلهای قبل انها ستاره های زیادی داشتند لذا من دائما بازیهای انها را دنبال میکردم و تحت تاثیر انها بودم. به هرحال با گذشت زمان این تیم دیگر بازی خوبی نداشت اما من همچنان تحت تاثیر بازی و مبارزه ی انها بودم و به همین علت لازیو تیم محبوب من شد.

البته در خود بازی من معمولا با اینتر بازی میکردم و تیم هم کمی بیش از حدقوی ساخته شده بود. خوب من هم فکر کردم استفاده از چنین تیم قدرتمندی در بازی کمی غیر منصفانه خواهد بود لذا ان را تغییر دادیم.

در شماره های اخیر ادریانو خیلی قوی بود.

[ در حال خنده ] خوب در بازی هم ادریانو بازیکن بسیار خوبی است.

pes 2010 بیست و دوم اکتبر ( سی ام مهر) امسال برای pc 360 و ps3 عرضه خواد شد.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

11. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض God of War Remake امسال در اروپا عرضه نخواهد شد

SCEE امروز به vg247 اعلام کرد : نسخه Remake بازی God Of War برای اروپا در سال 2009 عرضه نخواهد شد .
    "ما اکنون به دنبال گزینه هایی هستیم تا God of War 1 و 2 را برای مخاطبانمان بر روی PS3 بیاوریم ، با این حال این امر یعنی انتشار بازی در تقویم امسال ما میسر نخواهد بود . ما اطلاعات بیشتری را در زمان مقتضی اعلام خواهیم کرد "
    این Remake برا US قبل از تعطیلات کریسمس عرضه خواهد شد . و در حال حاضر استدیو سانتا مونیکا در حال ساخت ان است . این پک به صورت 720P خواهد بود و از سیستم تروفی نیز پشتیبانی میکند .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

13. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سگا نیز لیست بازیهای حاضر خود در TGS را اعلام کرد.

سگا لیست بازیهای خود را در TGS اعلام کرد. و متاسفانه بازیهای قابل بازی در نمایشگاه از دیگر بازیها قابل تشخیص نیستند.

به هر حال لیست را می توانید در پایین ببینید.

* Puyo Puyo 7 (DS, PSP, Wii)
    * The House of the Dead Overkill (Wii)
    * Bayonetta (PS3/X360)
    * Chin Sports (Wii)
    * Let’s Make a Pro Soccer Club! 6 Pride of J (PSP)
    * Phantasy Star Portable 2 (PSP)
    * End of Eternity (PS3/X360)
    * Valkyria Chronicles 2 (PSP)
    * Yakuza 4 (PS3)

طبق وبسایت Andriasang , بازی Yakuza 4 در لیست رسمی نیست ولی در فهرستی که به رسانه ها داده شده است وجود دارد و علت دیدن این بازی در لیست بالا نیز همین است.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

15. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

Heavy Rain تاخیر خورد تا در زمان عرضه فضا داشته باشد !

یکی از موئسسان و رئسای Quantic Dream اقای Guillaume de Fondaumiere اعلام داشته که علت تاخیر Heavy Rain تا سال 2010 باز شدن جای کافی و داشتن فضا در زمان عرضه بوده است !

de Fondaumiere گفت: "اولین و مهم ترین دلیل تاخیر بازی این بود که من فکر نمیکردم بازی های جدید و متفاوتی مثل Heavy Rain و به طور کلی یک franchise جدید باید در پایان سال و در زمان ازدحام و شلوغی وقتی که همه در حال عرضه بازی هاشون هستند روانه ی بازار بشند !!"

"یک بازیی مثل Heavy Rain به فضا نیاز داره، و نیاز داره تا در موردش توضیح داده بشه و به خوبی به نمایش در بیاد، در پایان سال مردم نمیتونند از پس تهیه و خرید تمام این بازی ها بر بیان لذا ما میخواستیم به Heavy Rain این شناس رو بدیم تا زمان مشخص و همین طور فضای کافی مختص به خودش رو در زمان عرضه داشته باشه، و همین طور به ما این فرست رو بده تا بتونیم در مورد بازی صبحت کنیم به اندازه ی کافی که مردم بتونن متوجه ی ساختار کار بشند."

"اگر Heavy Rain از نظر فروش موفق نشه این موضوع یک مفهوم بسیار مهم برای باقی سازنده ها و همین طور خود ما خواهد داشت، و در همین راستا شاید مردم و سازنده ها در واقع فکر کنند که ": این بازی های نوآورانه و متفاوت، خوب عمل نمیکنند و کارساز نیستند، و بازی ها به واقع نمیتونند احساسات واقعی رو در خودشون نقل کنند." و بازیساز ها به به ساخت همون بازی ها شوتر با استاندارد های معمولی ادامه میدهند و به همین ترتیب برای سال ها ما همون کار هایی که کردیم رو ادامه میدیم !!"

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

17. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

1UP و نارضایتی از نسخه ی PS3 بازی Bayonetta

سایت 1UP که در توکیو توانسته بود نسخه ی PS3 بازی Bayonetta را تست کند اظهار کرد : این بازی ان چیز امید بخشی که ما فکر میکردیم نیست .
    ما این بازی را دو بار دیدیم و هر دوبار این این دمو برا نسخه ی 360 بود !(دموی نسخه ی PS3 پورت شده )
    الان یک سال است که دمو های این بازی فقط بر روی 360 عرضه میشوند و این نگرانی را برای PS3 فن ها به وجود اورده ! انها حق داشتند نگران باشند.
    " نسخه ی 360 بر روی نمایشگر روان و موج دار به نظر میرد ، اما نسخه ی PS3 بسیار مات و دارای افت فریم ریت در همه جای بازی بود . در مدت نمایش نسخه ی ازمایشی ، شما در یک سکانس مهیج از بالای یک برج به پایین سقوط میکنید در این حال حفظ کردن این ریتم اکشن با توجه به مشکلات گرافیکی نسخه ی PS3 محال بود ."
    سازنده های بازی اعلام کردند : اگر این دو نسخه یکسان نیستند به این دلیل است که این اولین بار است که ما Bayonetta را روی Ps3 نمایش میدهیم. این به این معنا نیست که کار ما با این نسخه تمام شده است بلکه ما باید از وقتی که تا قبل از رلیز بازی داریم استفاده کنیم تا هرچه بهتر بازی را پولیش کنیم .
    ما (1UP) از او درخواست کردیم که تفاوت بین دو نسخه را برای ما بگوید :
    "هر دو نسخه یکسان خواهد بود "
    این بازی اکتبر در ژاپن و فوریه 2010 در امریکا منتشر میشود .

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

19. 2 کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •