بله امکان دارد
بله امکان دارد
اقا یه توضیح درباره این شاتل لند بدین تازه امروز اسم این سرویس و شنیدم . مثلا از سایتهای دانلود فیلم میتونیم به شاتل لند اپلود کنیم و بعدش رایگان حساب شه؟ مقل تاینی مووی؟ بهد هر سرویس شاتل و بگیریم میتونیم شاتل لند و روش فعال کنیم ؟ حداکثر روزی چقدر میشه دانلود کرد ؟ بعد به فایلهامون گیر نمیدن ؟
سلام.
دوست گلم در تمامی سرویس های حجمی میتونید از وبسایت شاتل لند و سایت های زیر مجموعه اون استفاده کنید.
آپلود سنتر شاتل لند 150گیگ فضای نگه داری اطلاعات و ترافیک مصرفی نامحدود رو در اختیارتون قرار میده و شمامیتونید از بعضی سایت هایی که لینک مستقیم ارائه میکنند یا به تغییر ip حساس نیستن (مثل تاینی مووی که خودتون گفتید)، روی فضای خودتون ریموت یا منتقل کنید.
البته توجه کنید حجم فایل باید حتما زیر 2گیگ باشه تا منتقل کنه.
بعد از آپلود فایل روی سرور شاتل لند میتونید فایل رو دانلود و سپس حذف کنید به اینصورت میشه بصورت نامحدود و بدون محدودیت ترافیک دانلود کنید.
من همیشه از تاینی مووی فیلم ریموت میکنم و تابحال مشکلی از نظر قانونی نبوده.
اما اگه میدونید فایلتون مناسب نیست، اسم و پسوندش رو عوض کنید.
موفق باشید.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام؛
سرویسدهندهای رو میشناسید (طور خاص شاتل) که امکان جابجایی ترافیک (حجم) بین دو یوزر رو داشته باشه؟
مشکل پاکت لاست هچنان برقراره
کسی دیگه هم مشکل داره؟
دوستان چند روزه رانژه میکنه شاتل ؟
Last edited by WANG; 18-08-2016 at 13:45.
پورت خالی باشد یکروز
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان من میخام از شاتل اینترنت بگیرم میخاستم ببینم وضعیت چه طور هست؟ساکن شیراز هستم بلوار مدرس
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شنیدم فقط با مودم هایی که شاتل میده میشه به نت وصل شد درسته؟چون من مودم دیلینک دارم ۲۷۰۰ میخاستم ببینم مشکل نداره؟
لطفا جواب بدین ممنون![]()
سلام به دوستان وضعيت خطم در خالت تخصيص پورت قرار گرفته معمولا چند روز زمان ميبره خط رانژه بشه؟ در ضمن مركز مخابراتي هم پورت خالي داره از اين نظر مشكلي نيست
3 روز در حالت عادی فک نکنم به جشنواره خرید گیگ برسی !!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)