شما اول باید یک سورس خوب باید داشته باشی تا بعدا یک هدفون خوب بخری و گرنه فایده نداره وقت تلف کردنه
شما اول باید یک سورس خوب باید داشته باشی تا بعدا یک هدفون خوب بخری و گرنه فایده نداره وقت تلف کردنه
دوستان بین Sennheiser cx300-II و Yamahaeph50 کدوم رو پیشنهاد میدین، بدجوری گیر کردم. بیس برام مهمه. کدوم بیس بهتری دارن و همینجور مید گرم. ممنون.
جواب این دوتا رو اگه بدین چی میشه
اسمون به زمین میاد
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ممنون از توجه دوستان.
واسه USB هم مثل اینکه نیازی به کارت ندارم. اینطور که توی یکی از فروم ها خوندم.
Last edited by R.P.G; 02-06-2014 at 13:20.
سلام . مرسی از وقتی که میگزارین.
من دنبال یه هدفون توگوشی ear phone در رنج قیمتی بین 100 تا 270 هستم. بیشتر موسیقی راک مثل پینک فلوید یا کمل و ... گوش میدم. میتونین تو این رنج به من earphone معرفی کنید?
نظرتون راجبه jbl چیه ? من از اسپیکرای پرتابلش خیلی راضیم ولی نمیدونم هدفوناش چطوریه.
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان
بنظرتون sennheiser px 95 بهتره یا Z1000 sony ؟؟؟
sennheiser px 95 قیمتش 200 تومن و سونی 635 تومنه ، کیفیتشون چقدر فرق داره ؟
در حد همون 650 تومن sennheiser چی پیشنهاد میدید ؟
خیلی ممنون![]()
اینجا کسی پاسخگو نیست ؟؟!!!![]()
دوستان من یه هدفون earphone sony mdr ex-1000 دارم که میخوام بفروشمش... میخوام یه هدفون روگوشی بگیرم... هدفونم آکه ... فرکانس صوتی اش بین ۳ تا ۳۰۰۰۰ kh ...فرکانس ۳ h باعث میشه خروجی بیس هدفون فوق العاده ای را ارایه بده و آمپدانس ۳۲ اوهم اون باعث میشه بدون نیاز به آمپیلی فایر بهترین خروجی صدا را داشته باشه... همچنین زیر ۱۰ h با ابنکه شنیده نمیشه اما بی اثر نیست و روی امواج آلفای مغز تاثیر گذاشته و لذت شنیدن موسیقی را افزایش میده... رنج بالای فرکانسی اون باعث تفکیک عالی صداها میشه... دوتا سیم داره که به صورت پیچی قابل تعویضه... تو بازار جهانی حدود ۴۰۰ $ به بالاست که ۱۲۸۰ میشه ... اما من میخوام زود پول دستم بیاد شما پیشنهاد بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تا 100 (نهایتا 120) چی پیشنهاد میدید ؟
فقط متال گوش میدم
بیس هم برام مهم نیست
پیشاپیش ممنون![]()
دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.
با iriver e-150 و xperia mini pro و PC گوش میدم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)