كي گفته كه يك هفته قبل از مهر شروع ميشه؟؟ اين خبر رسميه؟؟؟!!!
اگه جوابت مثبته لينكش رو بزار ممنون ميشم![]()
كي گفته كه يك هفته قبل از مهر شروع ميشه؟؟ اين خبر رسميه؟؟؟!!!
اگه جوابت مثبته لينكش رو بزار ممنون ميشم![]()
دقیقا 1 هفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این لینک برای چی هست؟
یعنی کسی اسمش باشه یعنی قبول شده؟
یه نگاه بندازید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عنوانشو بخون:
اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
بعدا مصاحبه داره که اونجا هرکی قبول شد،به عنوان قبولی قطعی حساب میشه...
دوستان عزيز واسه يه تست آيكيو معتبر هست حتما وقت كرديد بدين اول بايد برين سايت iqtest.dk و 40 تا سوال تستيه تو مدت 40 دقيقه بايد جواب بدين نمره ي من 110 شد .ببينم چيكار ميكنيدا...
چه خوبه يكي مثل شما جناب Jalal @ A.gh هست كه هركي هر سوالي ميكنه جوابشو ميديد من جا داره كه خيلي از شما تشكر كنم
خواهشا دوستان فكر نكنن اين پست اسپم هست چون واقعا اينو از ته دلم گفتم و به نظرم بايد اينو ميگفتم و البته ميتونستم اينو تو پروفايلشون بگم ولي اينجا گفتم تا همه اينو ببيننو اگه موافقن با زدن تشكر از اين دوست عزيز قدردانيه كوچكي كرده باشن![]()
قبلا تستش کردم.
مال من شد 122![]()
به نظر شما من با رتبه 3500 منطقه 2 (پسر)پزشكي قبول ميشم.محلش مهم نيست.بومي زنجان هستم.![]()
- اقا میشه شما که با دقت ۱چیزی رو نمیخونی به صورت شایعه پر نکنی؟اینجا گفته کاردانی پیوسته نه کنکور سراسری ازاد,وي با اشاره به اعلام نتايج آزمون کارداني پيوسته در روز دوشنبه 14 شهريور ماه، گفت: 23 درصد از قبول شدگان را زنان و 67 درصد را مردان تشکيل داده اند.تاريخ ثبت نام قبول شدگان کارداني پيوسته دانشگاه آزاد اسلامي 3 و 4 مهر ماه است.مدارک مورد نياز براي ثبت نام در اطلاعيه 29 شهريور در همين روزنامه و در سايت سازمان به نشاني
منتشر مي شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالش تقريبا O ره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)