دوست من BLACK STREAM چه جوری باتری رو کم میکنه حتما چه کارایی رو مختل میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من تازه رفتم 2.3.5 به امید باتری بهتر ولی بدتر شد این BLACK STREAM بااین 2.3.5 رسمی خاورمیانه که توسایت AND-ROIDبود سازگاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
'
دوست من BLACK STREAM چه جوری باتری رو کم میکنه حتما چه کارایی رو مختل میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من تازه رفتم 2.3.5 به امید باتری بهتر ولی بدتر شد این BLACK STREAM بااین 2.3.5 رسمی خاورمیانه که توسایت AND-ROIDبود سازگاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
'
دوست عزیز من الان 20 روزه که دارمش و توی هیچ کاری هم اختلال ایجاد نکرده...هرچند من همه چیز رو امتحان نکردم ولی با خیلی چیزای گوشی کار کردم و مشکلی نبوده...
در ضمن امتحانش مجانیه...اگه از کاراییش خوشتون نیومد یه کرنل دیگه استفاده کنین....
اگه فقط مشکل LCD باشه حداقل 300 آب میخوره![]()
بچه ها Android 4.0 واسه SII به صورت رسمی Release شد بالاخره ؟
راستی قیمت این گوشی رو میدونید که چند شده !!؟؟
ناقابل 1.350.000 تومان![]()
رامش اومده فکر کنم ولی اپدیتش خبر ندارم
اینجا قیمتش ارزونتره :(- ها را بردارید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by golmohammadi; 12-02-2012 at 09:22.
عزیز اینی که شما دادی اینجا i9100G هست....که مسلما ارزونتره...
قیمت دست دومش حدودا چقدره بچه ها؟
من تو تبریز پرسیدم قیمت 9100 and 9100g یکی هستش
قیمت دست دوم 9100 کمتر کسی زیر 800 میده
اکثرا 850 یا 880 تا 900 میدند
ضمنا 9100 جی خودم دارم مشکل خاصی نداره هر کسی هر جور تستی بنچمارکی خواست میتونم بدم
اتفاقا مشکل گرم شدن نداره و بازیهای گالاکسی اس هم میخوره در نتیجه بازیهاش بیشتره ....
تمام بازیها را براحتی اجرا میکنه + فیلمهای بسیار قوی فول اچ دی را بدون کوچیکترین مشکلی باز میکنه ....
الکی میگند ضعیفه و از این حرفا
سلام همشهری .من تو تبریز پرسیدم قیمت 9100 and 9100g یکی هستش
قیمت دست دوم 9100 کمتر کسی زیر 800 میده
اکثرا 850 یا 880 تا 900 میدند
ضمنا 9100 جی خودم دارم مشکل خاصی نداره هر کسی هر جور تستی بنچمارکی خواست میتونم بدم
اتفاقا مشکل گرم شدن نداره و بازیهای گالاکسی اس هم میخوره در نتیجه بازیهاش بیشتره ....
تمام بازیها را براحتی اجرا میکنه + فیلمهای بسیار قوی فول اچ دی را بدون کوچیکترین مشکلی باز میکنه ....
الکی میگند ضعیفه و از این حرفا
آقا تو تبریز الان نوش چنده ؟ و دست دو خیلی تمیز رو کی ورمیداره به قیمت معقول ؟!و البته اگه تعمیرگاه حرفه ای و منصف هم سراغ داری معرفی کن
خیلی ممنون
اصلا ضعیف نیست اما اصلا به قدرت نسخه اصلی نیست... SGX540 به وضوح در برابر Mali400 کم میاره... رام هم که نداره...
سلام
نوش تو تبریز والا 1 هفته میشه نپرسیدم
ولی 1 تا 1.100 هستش
چه 9100 چه 9100 جی
یکی هم 940 قیمت داده بود ولی مطمئن نیستم موجود داشت یا نه
کارکرده بستگی به انصاف خریدار داره
از 600 قیمت میدند تا 700
بعید میدونم بیشتر از 750
تعمیرکار حرفه ای نمیشناسم همشون مثل همند
شما 9100 دارین ؟
یه بنچمارک از بخشهای گرافیک بگیر
ببینیم چقدر فرق دارند
چون من گفتم نه تو بازی نه فیلم هیچ جایی کم نمیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)