همه رو ازکپی کردی نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه رو ازکپی کردی نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی به اون قسمت رسیده که باید یا Dwayne رو بکشی ، یا P-L-A-Y B*O*Y ؟؟؟
شما کدوم رو کشتین ؟
من که از Dwayne بدم میاد اونو کشتم !!!
سروش عزیز , فکر کنم اگه پلی بوی رو میکشتی قصرش بهت می رسید و از یه طرف Dwayne برات نیرو میفرستاد .
یه جایی خوندم .
شایدم اشتباه کرده باشم . در هر صورت من اگه به اونجا رسیدم میخوام پلی بوی رو بکشم
gta iv fatal error:rmn20 ها اييييييييييييييييييييي يعني چه؟
اگر Dwayne را بکشید فقط پول گیرتون میاد و Playboy هم تازه یه چیزی طلبکار میشه و ارتباطشو باهاتون قطع می کنه. اما اگر Playboy را بکشید آپارتمانش به شما می رسه به اضافه اینکه Dwayne دوستتون میشه و بعد کمکتون می کنه.
من کرک رازور رو هم ریختم ولی توی بازی که میرم میگه شما اکتیو نشدید و نمیتونید بازیو سیو کنید بعد اون قسمت که سوار ماشینرو رد کردم باز میگه شما اکتیو نیستسد دیگه نمیزاره بازی کنم .
باید چی کار کنم؟
راستی , یه پستی توی همین تاپیک نوشته بود اگه فرانسیس (پلیس فاسده) رو بکشید دیوک بهتون هیجی نمیده (فکر کنم اسمش دیوک باشه !) ولی فرانسیس بهتون یه شماره میده که موقع wanted بودن بزنید نصف ستاره ها میپرن !
چي شد پ حظّار محترك نميدونين gta iv fatal error:rmn20 يني چي؟
ای بابا اینا چین می گین چیزا با حال کشف کنید مثل من !
تو این بازی آدم فقیر هم پیدا میشه اگر برید نزدیکشون دستشون رو دراز میکنن و شما با زدن e مقدار 10$ بهشون کمک می کنید .
خیر از جونیت ببینی من نصف ثروتم رو تو این راه دادم ، ولی بعد از اینکه ثواب کار رو بردم جناب گدا رو کشتم و دو برابر اون چیزی که بهش داده بودم رو دشت کردم .
آقا راسته که میشه بپری پشت کامیونها رو بگیری و بری جلو سوارش شی؟؟؟؟
میگم نمیشه در جریان بازی از تاکسی های سطح شهر استفاده کرد؟
راستی این بازی باشگاه نداره بریم بدنسازی!!؟
من الان 24 % رفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)