تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 639 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان من الان تقریبا یک ساله توی موسسه اعتباری آرمان که البته زیرش نوشته فردوسی و وحدت سابق ، حساب پنج ساله بیست و هفت درصد باز کردم !!! یک حساب 23 درصد هم دارم که یکساله هستش البته حسابهای روزشمارش هم 23 درصده ... الان میخوام بدونم که آیا بانک یا موسسه ی دیگه ای هم هستش که حساب با سود بالا داشته باشه ؟ چون من فعلا دارم با سود این پولم قسط میدم ...

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

نه میدن من خودم چندین بار تا حالا رفتم بانکای مختلف گفتم که مادرم فوت شده میخوام ببینم با کد ملیش توی بانک ملت حسابی داره یا نه ؟ خیلیاشون که راحت گفتن خیلیاشون هم گفتن که میتونیم بگیم حساب داره یا نه ولی موجودیش رو باید گواهی حصر وراثت و وراث باشن که بگیم ... که خوب من چون از بقیه ی وراث وکالت دارم مشکلی نیستش دیگه حتی اگر 10 هزار تومن یا چیزی کف حسابا مونده بوده هم گرفتم
    ولی کلا با شماره ی ملی میدن
    خب میگین خیلیاشون گفتن برای گفتن مقدارش باید حصر وراثت بیارین دیگه!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان من الان تقریبا یک ساله توی موسسه اعتباری آرمان که البته زیرش نوشته فردوسی و وحدت سابق ، حساب پنج ساله بیست و هفت درصد باز کردم !!! یک حساب 23 درصد هم دارم که یکساله هستش البته حسابهای روزشمارش هم 23 درصده ... الان میخوام بدونم که آیا بانک یا موسسه ی دیگه ای هم هستش که حساب با سود بالا داشته باشه ؟ چون من فعلا دارم با سود این پولم قسط میدم ...
    دوست من اکیدا توصیه دارم دور موسسات رو خط بکشید. اینطوریم نیس. بله موسسه ای هست که 29 درصدم بده ولی قطعا برشکست میشه.
    در ضمن خودتون میگید 5 ساله. حساب 5 ساله در حالی ارزش داره که واقعا به پولش نیاز نداشته باشین و فقط یه قسمتی از سرمایه باشه. چون وسط راه بخوای برداری جریمش زیاده. تازه قبلنا 5 ساله 33 درصد هم من دیده بودم بانکهای سپه و پارسیان ولی الان همه برچیده شدن. اون موسساتی هم که سود بالا میدن احتمالا نقدینگیشون بالا بوده و در حال ریسک هستن.
    شما همون حساب رو نگه دار هیچ بانکی چنین سودی نمبده حتی در صندوق سهام و صندوق هاز دیگر بانکی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

حتی با سود 27% اگر نرخ تورم، افت ارزش تومان ناشی از تحولات سیاسی/اقتصادی و غیره رو حساب کنیم سودی گیر آدم نمیاد. تو این زمان فقط مستمری یا حقوق آخر ماه متمعن هست. پول باید تو زمینی، خانه ای و غیره سرمایه بشه
    Last edited by dadash42; 07-01-2017 at 09:22.

5. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حتی با سود 27% اگر نرخ تورم، افت ارزش تومان ناشی از تحولات سیاسی/اقتصادی و غیره رو حساب کنیم سودی گیر آدم نمیاد. تو این زمان فقط مستمری یا حقوق آخر ماه متمعن هست. پول باید تو زمینی، خانه ای و غیره سرمایه بشه
    نرخ تورم که قطعا از سود بانکی بیشتره. اون از اون
    منتهی زمین هم الان مثل قبل سود نداره. یه دوران چرا الان افت داره و با توجه به نزول جمعیتی به نظرم بدتر هم خواهد شد.
    سکه و ارز هم واسه بلند مدت خوبه. البته این تاپیک بحث سود بانکیه. با این حال به نظرم در زمان فعلی اگر کسی بتونه دلالی بکنه کارش خیلی جلو میفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ینی شما میگی این حساب 5 ساله ای که دارم رو نیگه دارم همینطوری فعلا ؟ موسسه ی وحدت که الان با نام آرمان فعالیت میکنه رو میشناسی شما ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ینی شما میگی این حساب 5 ساله ای که دارم رو نیگه دارم همینطوری فعلا ؟ موسسه ی وحدت که الان با نام آرمان فعالیت میکنه رو میشناسی شما ؟
    اگه به پولش نیاز نداری بله. چون اگر وسط راه پول برداری جریمه میسی. با این نرخ شدید تورم و افت شدید ارزش ریال، 5 ساله 27 درصد اصلا چیز خاصی نیست که شما علامت تعجب گذاشتین!
    توصیه دارم قید اینچنین موسسات رو بزنید منظورم وحدت و ... هست. اینها به هیچ جا بند نیستند سرمایتون از دست میره. درسته مجوز داده از بانک مرکزی ولی کلا اعتبارش زیر سواله. اگر اینطور نبود مردم دیوونه نبودن که. به جای 15 درصد 22 درثد سود میگرفتن!

9. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه حساب 5 ساله هستش ولی سالیانه داره 27 درصد میده ... علامت تعجب من به این معنی بود که با توجه به سودی که الان بقیه ی بانک ها و موسسه ها دارن میدن این مبلغ بالاست ! وگرنه با توجه به تورم و غیره که نه واقعا بالا نیست !!!!!
    حالا الان من کلا نفهمیدم شما چی میگی ! اول گفتید که اگر لازم نداری بذار بمونه بعدش میگید که اعتمادی بهش نیست برو بردار ! الان من بدتر گیج شدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نه حساب 5 ساله هستش ولی سالیانه داره 27 درصد میده ... علامت تعجب من به این معنی بود که با توجه به سودی که الان بقیه ی بانک ها و موسسه ها دارن میدن این مبلغ بالاست ! وگرنه با توجه به تورم و غیره که نه واقعا بالا نیست !!!!!
    حالا الان من کلا نفهمیدم شما چی میگی ! اول گفتید که اگر لازم نداری بذار بمونه بعدش میگید که اعتمادی بهش نیست برو بردار ! الان من بدتر گیج شدم
    بذار تا پایان دوره یک ساله همونجا بمونه، احتمالش هست سال بعد به نرخ روز مثلا 22% تمدید کنند. اون موقع ببین چکار میکنی.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

شما طوری گفتین که انگار حساب سپرده بلندمدت 5 ساله هستش یعنی قرارداد 5 ساله بستین.
    اگر اینطوری بود که خب 27 درصد خیلی هم زیاد نیست. میدونم سالیانه داره میده. سپرده ها همشون بر اون مبنا محاسبه میشن در اصل. وقتی میگن 2 ساله 20 درصد یعنی اصل پول باید تا 2 سال در بانک باشه و سود رو ماهانه بر مبنای 20 درصد سالانه به حساب شما میریزن یعنی اصل پول ضربدر 20 تقسیم بر 100 تقسیم بر 12. این میشه محاسبه سود 20 درصد سالانه که هر ماه به حساب شما میریزن. حالا میگن کسی که حساب 5 ساله داره خب چه فرقی داره. هیچ فرقی نداره فقط اگر زودتر از 5 سال حسابت رو بخوای ببندی جریمه داره.
    به هر حال اگر به پول نیاز نداری دست نزن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •