تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 1185 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه hamed121hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این گفته سوال شما دقیقا مثال خوبی برای حرف های من بود.
    همون موضوع که گفتم یک سری محدودیتهای عاطفی باعث میشه که ادکلنهایی نظیر 212 یا لالیک یا جاسمین نویر تو ایران غول میشن.
    اگر ماها محدود نبودیم هیچ وقت از بین این همه عنوان شما جذب جنس مخالف رو انتخاب نمیکردید.
    این عطرهایی که اسم بردید از چه نوت هایی استفاده کردن؟
    شریف عطّار

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

در مورد این پیام بیشتر توضیح بدین لطفا البته همراه با مثال
    هوادار زیاد داره

توضیح بیشتر:
    فرض کنید شما در یک مغازه ی گیاهان دارویی هستید. چه بوهایی را استشمام می کنید. رایحه ی گیاهان معطّرِ (Aromatic herbs) خشک شده از قبیل گشنیز، شیوید، زنیان و ... . بوی ادویه ها (spice) از قبیل میخک، دارچین، هل، زنجبیل و ... . مقداری رایحه ی عرقیات گل ها (Floral) مثل گلاب، اسطوخودّوس و ... .
    حال اگر عطری بیاید این خاطره ی بویایی را برای شما بازسازی کند و از رایحه های گیاهان معطّر، ادویه، گل های خوشبو و ... عطری بسازد، ناخودآگاه شما احساس می کنید در محیطی قرار دارید که مغازه ی گیاهان دارویی است.
    در مورد جذب جنس مخالف هم همین طور. عطّار سعی می نماید رایحه های موجود در یک رابطه ی نزدیک بین دو جنس مخالف را بازسازی نماید.
    این رایحه ها تقریباً عبارت است از بوی عرق انسان، رایحه های شیرین و پودری، ناشی از استفاده از مواد آرایشی زنانه، رایحه های ادویه که ناشی از خوردن غذاهای پر ادویه در عرق انسان به وجود می آید. رایحه های حیوانی شبیه به بوی بدن انسان و هر رایحه ای که در این رابطه تولید و استشمام می شود در کنار دیگر رایحه های خوش بو برای مقهور نمودن بوی بد (offnote) مواد استفاده شده ی فوق ... .
    حال اگر یک خانم از عطری استفاده کند که تداعی کننده ی صحنه ی جنسی برای آقایان است، هنگام حضور در میان مردان، چه صحنه ای را برای مردان بازسازی می کند. مطمئناً صحنه ی ارتباط جنسی.
    به این دلیل است که به نظر من، یکی از مواردی که آمار تجاوز به زنان را زیاد می کند می تواند استفاده از عطرهایی باشد که تداعی کننده ی صحنه ی جنسی برای مردان است.
    یکی از عطّاران قدیمی آلمانی به نام دکتر پال جلینک معتقد است مهمترین و تنهاترین هدف ساخت عطر برانگیختن قوای جنسی است.
    امیدوارم تونسته باشم مطلب رو جا بندازم
    شریف عطّار

2. 7 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شریف عطّار

شریف عزیز این ادکلن ها اکثرا در گروه های بویایی شرقی و یا وودی مشک دسته بندی میشن که مناسب طبع مردم این سرزمین هست. (البته اکثرا و نه همه)
    شما خودت تو این کار هستی پس یک نگاه به این لینکها بندازی و بررسی کنی دقیقا به حرف های منپی خواهی برد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شریف عطّار

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

توضیح بیشتر:
    فرض کنید شما در یک مغازه ی گیاهان دارویی هستید. چه بوهایی را استشمام می کنید. رایحه ی گیاهان معطّرِ (Aromatic herbs) خشک شده از قبیل گشنیز، شیوید، زنیان و ... . بوی ادویه ها (spice) از قبیل میخک، دارچین، هل، زنجبیل و ... . مقداری رایحه ی عرقیات گل ها (Floral) مثل گلاب، اسطوخودّوس و ... .
    حال اگر عطری بیاید این خاطره ی بویایی را برای شما بازسازی کند و از رایحه های گیاهان معطّر، ادویه، گل های خوشبو و ... عطری بسازد، ناخودآگاه شما احساس می کنید در محیطی قرار دارید که مغازه ی گیاهان دارویی است.
    در مورد جذب جنس مخالف هم همین طور. عطّار سعی می نماید رایحه های موجود در یک رابطه ی نزدیک بین دو جنس مخالف را بازسازی نماید.
    این رایحه ها تقریباً عبارت است از بوی عرق انسان، رایحه های شیرین و پودری، ناشی از استفاده از مواد آرایشی زنانه، رایحه های ادویه که ناشی از خوردن غذاهای پر ادویه در عرق انسان به وجود می آید. رایحه های حیوانی شبیه به بوی بدن انسان و هر رایحه ای که در این رابطه تولید و استشمام می شود در کنار دیگر رایحه های خوش بو برای مقهور نمودن بوی بد (offnote) مواد استفاده شده ی فوق ... .
    حال اگر یک خانم از عطری استفاده کند که تداعی کننده ی صحنه ی جنسی برای آقایان است، هنگام حضور در میان مردان، چه صحنه ای را برای مردان بازسازی می کند. مطمئناً صحنه ی ارتباط جنسی.
    به این دلیل است که به نظر من، یکی از مواردی که آمار تجاوز به زنان را زیاد می کند می تواند استفاده از عطرهایی باشد که تداعی کننده ی صحنه ی جنسی برای مردان است.
    یکی از عطّاران قدیمی آلمانی به نام دکتر پال جلینک معتقد است مهمترین و تنهاترین هدف ساخت عطر برانگیختن قوای جنسی است.
    امیدوارم تونسته باشم مطلب رو جا بندازم
    شریف عطّار
    توضیحات بسیار خوبی بود و من هم بر همین عقاید تاکید میکنم. البته نه تنها مسئله جنسی بلکه در تمامی موارد.
    برای همین هم هست همیشه سعی میکنم ادکلن هام رو با خاطرات همراه کنم تا برای جاودانه باقی بمانند.
    الان تمام ادکلن هایی که دارم هر کدام برای یک سری خاطرات رو تدایی میکنن. مثلا یکش منو یاد یک شهر میاندازه و دیگری منو یاد چیز دیگری........
    به همین دلیل هم هست که بعضی از ادکلنهایی که من عاشقشون هستم ممکن است دیگری نپسندد.
    در کلن این حرف شما کاملا متین هست که عطرها با خاطرات پیوند میخورند
    فرید
    Last edited by f.t.g; 01-03-2012 at 14:30.

6. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینه که در اینجا مردم بیشتر علاقه دارند با ادکلن خودشون رو خفه کنند تا بلکه به چشم بیان. برای همین رایحه های سنگین در ایران طرفداران بیشتری داره. البته من خودم هم در این کشور هستم و خودمو جدا نمیدونم. این خلق و خوی ماها هست.
    یک دلیل دیگر هم که باعث شد این ادکلنها اینقدر پر طرفدار بشنن بر میگرده به خصلت چشم و هم چشمی ماها. کافی تو ایران 3 نفر تعریف یک ادکلن رو بدن اونوقت بقیه بدون اینکه بدونن از اون رایحه خوششون میاد یا نه سریع میرن میخرن تا بلکه از اونها هم تعریف بشه
    آقا تورو به حضرت عباس همه ی شما باسابقه های فروم، پایین پیامتونو، اسم بزارید تا بتونیم شما رو صدا کنیم. اون موقع بقیه هم یاد می گیرن. مخلصتون هستم.

داش ؟؟؟
    ای ول. خیلی قشنگ تحلیل کردی. درسته. حال کردم از خوندن پستتون.
    من هم با شما کاملاً در این مورد که ما سعی می کنیم با آرایش که عطر هم قسمتی از اون هست خودنمایی کنیم، موافقم.
    یه ایرانی می گفت تو ژاپن یا فرانسه فقط زنای بدکاره و پیره زنا آرایش غلیظ (هفت قلم) می کنن.
    زن ها از آرایش غلیظ خوششون نمی یاد و حتی عروساشون هم آرایش ملایم دارن. یعنی اگه تو اروپا یه دختر آرایش غلیظ بکنه ماشینا براش به عنوان فاحشه نگه می دارن.
    من خودم به عنوان یه ایرانی، زیبایی فکر، اندیشه، علم و ... رو درک نکردم که می رم سراغ خودنمایی از طریق نشان دادن ثروت، خودرو، انگشتر، طلا، منزل و از همه وقیح تر بدن نمایی.
    مثلاً من برای سلامتی ورزش نمی کنم برای این ورزش می کنم که بدنم توپ شه و تو دل دخترا جا باز کنه.
    با این هم موافقم که عطرهای سنگین باعث جلب توجّه بیشتری می شه. در این زمینه عربا گوی سبقت رو از ما ایرانیا دزدیدن.
    قسمت سوّم هم در مورد چشم و هم چشمی اینه که معتقدم عطرفروشای ما کمترین سواد عطر رو هم ندارن. بجای کار علمی می رن سراغ کلاه برداری و گول مالیدن سر مشتری و قالب کردن جنس و آب رو با شیر قاطی کردن.
    الان خوشبختانه دیدم یه سری از جوونا که وارد این کار شدن شروع کردن به مطالعه تو این زمینه.
    اگه عطرفروشا سواد خوبی در مورد عطر داشتند، عطرهای بهتری سفارش و وارد بازار می کردن تا خلق ا... هم حالشو ببرن.
    من نمی خام برند خاصی رو بکوبم ولی بعضی از این برندا اصلاً تو دنیای عطّاری حرفی برای گفتن ندارن ولی بورس بازار ایران هستند.
    به امید اینکه همه ی شما که از سواد خوبی برخوردار هستید یه روز وارد این عرصه بشید.
    دوستدار و کوچیک همه ی شما
    شریف

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

توضیحات بسیار خوبی بود و من هم بر همین عقاید تاکید میکنم. البته نه تنها مسئله جنسی بلکه در تمامی موارد.
    برای همین هم هست همیشه سعی میکنم ادکلن هام رو با خاطرات همراه کنم تا برای جاودانه باقی بمانند.
    الان تمام ادکلن هایی که دارم هر کدام برای یک سری خاطرات رو تدایی میکنن. مثلا یکش منو یاد یک شهر میاندازه و دیگری منو یاد چیز دیگری........
    به همین دلیل هم هست که بعضی از ادکلنهایی که من عاشقشون هستم ممکن است دیگری نپسندد.
    در کلن این حرف شما کاملا متین هست که عطرها با خاطرات پیوند میخورند
    بعضی ها حافظه ی شنیداری خوبی دارن. یعنی با شنیدن یک آهنگ یاد شهر، دوست یا حال و وضع خاصی می افتن. بعضی ها حافظه ی دیداری خوبی و بعضی حافظه ی بویای خوبی مثل شما. باید بگم که عطّارای بزرگ حافظه ی بویایی خوبی دارن و اونو آموزش می دن و تقویت می کنن. شما استعداد خوبی برای عطّار شدن داری.
    شریف عطّار

8. 6 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من اسپرتش رو تست کردم که جدیترین مدل هست.
    جعبه سیاه و سفید داره. نمیدونم همونه یا نه؟
    بوی بسیار بسیار خنک و ترش و شیرینی داشت.
    سیاه بود و دورش هم نواره سفید رنگی بوداسپرت نبود انگار ولی یه بویه بخور مانند توش بود.

10. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش میشد واسه هر حس هم مثالی از یک عطر بزنین اون حس جنگل انبوه رو دوست دارم البته فکر کنم همه جنوبی ها دوست داشته باشن اخه نداریم
    داش احمد
    همون طور که قبلاً هم گفتم من برندا رو خیلی محدود می شناسم.

عطرهای تر و تازه، مرکبات و آکوا:

طبیعتاً اون عطری که اسم جانگل (Jungle) روش باشه معمولاً به رنگ سبزه، بوی علف تازه بریده شده، چوب، بارون، گل ها و ... رو می ده یادآور جنگل هست.
    عطرهای آکوا یادآور ساحل دریا، باران، ازون (هوا) این عطرها معمولاً به رنگ آبی هستن مثل کول واتر یا رنگ جلبک دریا مثل بولگاری آکوا.
    عطرهایی که احساس کندن پوست مرکبات رو منتقل می کنن. مثل ادوکلن سنّتی شماره ی 4711.
    عطرهای ایجاد کننده ی حس تر و تازه و خنک که بوی خیار و هندوانه می دهند و حس جوانی رو منتقل می کنند.

عطرهای ذیل الذکر شاهکارهای عطرهای زنانه ی گذشته بوده و در گروه های مختلف دسته بندی شدند که عبارتند از:

گروه عطرهای گل بو: (Floral)
    که احساس بوییدن دسته ای از گل ها رو منتقل می کنه عبارتند از:
    عطرهای گل بو-سالیسیلات: لِ ایر دو تِمپس، فیجی، اَنیس اَنیس و پاریس؛
    عطرهای گل بو-آلدهاید: چنل شمارة 5، آرپِجِ، مادام راچِس، کَلِندرِ، ریوِ گاوچِ، وایت لینن؛
    عطرهای گل بو-شیرین: لِ اوریگان، اوسکار دِلارِنتا، پویزن، وَندِربیلت.

گروه عطرهای شرقی: (Oriental)
    که حس رسمی بودن رو منتقل می کنه و احساس روزای گرم عرق ریزان.
    عطرهای شرقی: شالیمار، موست دِ کارتیِر، آبسِشِن، یوث دیو، اوپیوم، کوکو.
    عطرهای شرقی که رایحه ی شیرین وانیل در اون غالب هست (تقریباً 10 درصد مواد اوّلیه، از غالب رد شده و به تک بو (بوی وانیل) رسیده) و رایحه ی زیبا و شیرین کومارین و رایحه های عنبر و ادویه، معمولاً به دلیل رنگ قهوه ای مواد اوّلیه شون بعد از رقیق شدن زردرنگ می شن. نمونه ی اجلا و شاهکار عطّاری قرن گذشته شالیمار یکی از عطرهای این گروه است.

شریف عطّار
    Last edited by hamed121hamed; 01-03-2012 at 15:37.

12. 6 کاربر از hamed121hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آقا تورو به حضرت عباس همه ی شما باسابقه های فروم، پایین پیامتونو، اسم بزارید تا بتونیم شما رو صدا کنیم. اون موقع بقیه هم یاد می گیرن. مخلصتون هستم.

داش ؟؟؟
    من هم با شما کاملاً در این مورد که ما سعی می کنیم با آرایش که عطر هم قسمتی از اون هست خودنمایی کنیم، موافقم.
    یه ایرانی می گفت تو ژاپن یا فرانسه فقط زنای بدکاره و پیره زنا آرایش غلیظ (هفت قلم) می کنن.
    زن ها از آرایش غلیظ خوششون نمی یاد و حتی عروساشون هم آرایش ملایم دارن. یعنی اگه تو اروپا یه دختر آرایش غلیظ بکنه ماشینا براش به عنوان فاحشه نگه می دارن.
    من خودم به عنوان یه ایرانی، زیبایی فکر، اندیشه، علم و ... رو درک نکردم که می رم سراغ خودنمایی از طریق نشان دادن ثروت، خودرو، انگشتر، طلا، منزل و از همه وقیح تر بدن نمایی.
    مثلاً من برای سلامتی ورزش نمی کنم برای این ورزش می کنم که بدنم توپ شه و تو دل دخترا جا باز کنه.
    با این هم موافقم که عطرهای سنگین باعث جلب توجّه بیشتری می شه. در این زمینه عربا گوی سبقت رو از ما ایرانیا دزدیدن.
    قسمت سوّم هم در مورد چشم و هم چشمی اینه که معتقدم عطرفروشای ما کمترین سواد عطر رو هم ندارن. بجای کار علمی می رن سراغ کلاه برداری و گول مالیدن سر مشتری و قالب کردن جنس و آب رو با شیر قاطی کردن.
    الان خوشبختانه دیدم یه سری از جوونا که وارد این کار شدن شروع کردن به مطالعه تو این زمینه.
    اگه عطرفروشا سواد خوبی در مورد عطر داشتند، عطرهای بهتری سفارش و وارد بازار می کردن تا خلق ا... هم حالشو ببرن.
    من نمی خام برند خاصی رو بکوبم ولی بعضی از این برندا اصلاً تو دنیای عطّاری حرفی برای گفتن ندارن ولی بورس بازار ایران هستند.
    به امید اینکه همه ی شما که از سواد خوبی برخوردار هستید یه روز وارد این عرصه بشید.
    شریف

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

بعضی ها حافظه ی شنیداری خوبی دارن. یعنی با شنیدن یک آهنگ یاد شهر، دوست یا حال و وضع خاصی می افتن. بعضی ها حافظه ی دیداری خوبی و بعضی حافظه ی بویای خوبی مثل شما. باید بگم که عطّارای بزرگ حافظه ی بویایی خوبی دارن و اونو آموزش می دن و تقویت می کنن. شما استعداد خوبی برای عطّار شدن داری.
    شریف عطّار

منم کلا با خاطراته که یه ادکلن رو دوست دارم.مثلا همین اپیوم که فرید خان دوستشون داره بوش منو یاده اهواز

میندازه و خانه پدر بزرگم.مطمئنا که بوش رو اونجا شنیدم.

یا مثلا بیژن بلک یاده زنگ آهن +گل شب بو میندازه منو که تو خونه خالم احساسش کردم.

یا فارنهایت و بوس که یاده داییم میفتم که همیشه میزد.

یا دریک که یه بنده خدایی میزد.

یا مثلا وود راکی مینتین بویه چادره مادرمو میداد.

یا مالزیا یاده خالم میندازه منو که یه پودری از آمریکا اورده بود که این بو رو میداد.

و....

حالا اینا که ادکلنه.یه سری آهنگ ها منو میبره به زمان هایه گذشته.هی ی ی ی ی

14. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داش ؟؟؟
    شریف

شریف عطّار
    من خودمو قبلا به شما معرفی کردم
    کوچیکت فرید هستم.
    به نکته خوبی اشاره کردید! عروس!
    واقعا اگر دوستان دقت کرده باشند عروس های اروپایی بدون هیچ آرایشی در شب عروسیشون حاضر میشن. به نظر شما چرا ما همه از عروس های اروپایی تعریف میکنیم ولی بعد باز میریم و کار خودمون رو انجام میدیم. همون خصلتی هست که از ما جدا نشدنی هست.
    در مورد سواد کاملا موافقم که فروشنده های ما سواد عطر رو ندارن. و حتی بعضی هاشون حتی نمیدونن عطری که میفروشن چه بویی میده و اصلا از سابقه اون برند اطلاعی ندارن.
    باور کن همین دیشب واد یک مغازه شدم برای ادکلن.
    بعد دیدم یک بروت اماراتی رو داره به یکی میفروشه و میگه این اصل اصل هست و امریکا اورده شده. اون خریدار بیچاره هم باور میکرد و منم طاقت نیاوردم و گفتم عزیز اون بروتی که شما میگید اصله شیشه ایی پلاستیکی داره و جعبه اش با این فرق داره. ایشون هم چون سنش بالاتر از من بود گفت من 30 سال پیش که بروت میزدم تو کجا بودی؟
    منم گفتم من 11 سال پیش یکیشو داشتم. وبعد کلی بحث کردیم.
    آخرش هم خریدار حرف من رو رد کرد و گفت ایشون خودشون تو اینکار هستند و بهتر میدونن تا شما
    من تو دلم گفتم حقته و زدم بیرون.
    ما نه تنها فروشند هامون سواد ندارن بلکه خریداران هم از اونها بدتر.

فرید

16. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه کم درباره این میگی ؟ برنده ؟ چی زده ؟
    قيمتاش حول و هوش 20 تا 30 تومنه...اين آدرس وبسايتشه و طبق معمول اين هم يك شركت اماراتيه:

18. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

مشکل همینه فرید خان.مشکل عمومی رو نمیشه حل کرد.اگه مردم درست میشدن بقیه چیزا هم درست

میشد.

متاسفانه تو این مملکت هیچ چیزی سره جاش نیست.هر کی هرجا تونسته وارد شده.

وقتی در مورده نت هایه یه ادکلن حرف میزنی براشون وای میستن چرت و پرت گفتن.

من تو سیستم صوتی ماشین هم که میرفتم باشون بحث میکردم همین بود.

20. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •