من سپاه پذیرش گرفتم از نظام وظیفه زنگ زدن خونمون پرسیدن شما جایی پذیرش گرفتی. گفتم بله گفت از کجا گفتم از سپاه بعدش قطع کرد.
من سپاه پذیرش گرفتم از نظام وظیفه زنگ زدن خونمون پرسیدن شما جایی پذیرش گرفتی. گفتم بله گفت از کجا گفتم از سپاه بعدش قطع کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براساس اعلام سازمان وظیفه عمومی ناجا، در راستای اجرای قانون و به منظور تعیین تکلیف مشمولان غایب از این پس برگ اعلام غیبت و تعیین مجدد تاریخ اعزام برای کلیه مشمولانی که به هر دلیل در اعزام حضور نمی یابند، صادر می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی، کلیه مشمولانی که در تاریخ اعزام قانونی خود حاضر نشوند مرتکب غیبت شده و غایب محسوب می شوند و در اجرای قانون می بایست نسبت به شناسایی و تعیین تکلیف آنان اقدام شود. در این راستا برگ مذکور که به رنگ قرمز نیز طراحی شده به منظور اعلام اخطار و اطلاع مشمول از تاریخ مجدد اعزام خویش صادر و به آدرس محل سکونت آنان ارسال می شود.
لازم به ذکر است، در این برگ ضمن تعیین تاریخ مجدد اعزام و درج سه ماه اضافه خدمت، به مشمول ابلاغ می شود که موظف به حضور در محل و تاریخ تعیین شده ثانوی می باشد و چنانچه در موعد اعلام شده بعدی برای اعزام به خدمت مراجعه ننماید حسب قانون از طریق مراجع ذیربط تحت تعقیب قرار گرفته، دستگیر و با درج 6 ماه اضافه خدمت در سوابق خدمتی، به یکی از مراکز آموزش نیروهای مسلح اعزام می گردد.
این سازمان با اشاره به ماده 10 قانون خدمت وظیفه عمومی تاکید کرد: انجام اموری مانند: شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه، دریافت هرگونه وام و کمک های کشاورزی، صنعتی، دامداری و مسکن از طریق وزارتخانه ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت و نهادهای قانونی، کاندیدا شدن جهت انتخابات مجلس شورای اسلامی و سایر شوراها و انجمن های قانونی، تحویل اصل گواهینامه یا پایان نامه دوره های تحصیلی دیپلم و بالاتر از وزارتخانه مربوطه، صدور پروانه کسب و اجازه اشتغال و عضویت در شرکت های تعاونی در مورد مشمولان خدمت وظیفه عمومی مستلزم ارائه مدرکی دال بر رسیدگی به وضعیت مشمولیت آنان از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا می باشد.
گفتنی است، براین اساس، کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی می بایست به موقع و قبل از ورود به غیبت نسبت به تعیین تکلیف مشمولیت خود اقدام کنند.
آقا کسی نیست بخواد زودتر بره سربازی من نیاز دارم حتما 2 ماه دیرتر برم.
پ.ن : برای من پلیس + 10 تمدیدم نکردن.از دوستان کسی پیشنهادی چیزی داره واسه تمدید.نیازمند یاری دوستان هستیم.ممنون(راستی بند پ هم ندارم.)
راستی اینم بگم هنوز کد محل اعزام نخوردم.
Last edited by mmin; 25-09-2011 at 18:59.
آقا یعنی واسه من که زنگ نزدن پذیرشم قبول نشده؟؟؟؟
نه بابا این دلیل نمیشه که. من تهران هستم و ممکنه سیستم نظام وظیفه تهران فرق کنه. بعدش من تو یه جای فوق العاده حساس پذیرش گرفتم که ممکنه به خاطر این بوده. شاید هم به این خاطر بوده که من کد خورده بودم نیروی هوایی ارتش و بعد تمدید کردم و پذیرش گرفتم. یه دلیل دیگه هم میتونسته این باشه که همزمان دو نفر از دو جای مختلف و حساس سپاه برگ سبز من رو رد کردن!
کلا فکر نکنم معمول باشه زنگ بزنن حالا دوستان دیگه که سپاه پذیرش شدن میتونن بگن.
شما اگر برگ سبزت رو ازت گرفتن و گفتن کار رو برات انجام میدیم نگران چی هستی؟! این قدر هم که پیچیده نیست.
دوست عزیز من ننالیدم ولی خدا شاهده 4سال عمرمو توی بدترین دانشگاه دنیا(گلپایگان:تا کسی نره نمیفهمه) گذروندم جوری که آرزو میکردم ای کاش همون سربازی رو رفته بودم. الانم خیلی خوشحالم که بالاخره تموم شد و شاید خدا هم درد منو فهمیده چون من شخصا به قسمت معتقدم وبه خاطر همین شاید خدا میخواست که من سختیهامو قبل از سربازی بکشم.به همین دلیل حتی اگه امریه هم نمیگرفتم از سربازی نه مینالیدم نه میترسیدم
دوست من ،من شنیدم کسانی الان دارن میرن خدمت و میفتن سپاه میفرستن لب مرز(برای مبارزه با گروه پژاک و ازاین حرفا)راست ودروغش پای خودشون ولی من فقط قصدم راهنمایی بود همین.
سلام
امروز رفتم بقیه مراحل تسویه رو انجام بدم وقتی خواستم امضا جمع دار ستاد فاتب رو بگیرم یه نامه بهم نشون داد که چشام شد 4 تا !!
طبق اون نامه کلیه سربازان میبایست هنگام ترخیص خود اون دو عدد پتو زیتونی رنگ رو که تو آموزشی دریافت کردن رو هنگام ترخیص تحویل بدن!!!!!
بعد کمی بحث طرف راضی شد به همون یک دونه پتو و خلاصه باید فردا مجدد یه پتو در دست برم ستاد و اونو تحویل بدم تا برم بقیه مراحل تسویه!!
چقد گدان اینا . یعنی این پتوهایی که به ما دادن هم قبلا استفاده شده ؟ من 2-3 روزی گذاشتمشون تو آفتاب ضد عفونی شن .
کسی حق نداره استحقاقی سرباز رو ازش پس بگیره. شما میتونی بری بازرسی شکایت کنی.
ولی گذشته از بحث شکایت، واقعا گدا هستن![]()
هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)