به این میگن مشتری مداری
به این میگن مشتری مداری
خیر پینگ دست شما نیست همش از طرف سرویس دهنده اس
کاری نمی تونی بکنی مگر عوض کردن سرویس دهنده
اگر vpi , vci شون عوض نشده باشه همون 0 و35 سابقه جز تغییر یورز و پس نمی خواد کار دیگه ای انجام بدی
سریعترین راه اینه که ببری پیش خودشون configure اش کنند چون اینکار فقط به تغییر مقادیر درون تنظیمات مودم محدود نمیشه...گویا یه تنظیمات مک هم داره که خود شرکت مربوطه سریع و راحت برات انجامش میده(یعنی وظیفه شونه که به صورت رایگان تنظیم کنن)
نه هیچ تنظیماتی نمیخواد فقط باید یوزر پس رو بدی وسلام
---------------------------
این شکلکها که گذاشتن قشنگ شده ها مرسی P30world![]()
تنظیم مکی نداره
اولین مودمی که به خطش وصل بشه مکش با اون یوزر ست می شه که این کار اتوماتیکه![]()
دوستان ظاهرا سرعتا اضافه شده. چون در طول ده روزی که این 1 مگ محدود رو داشتم در بهترین حالت با IDM به طور متوسط با سرعت 122KB/s دانلود میکردم اما الان به طور متوسط 145 شده. برای شما هم این طوره؟
Last edited by AliMirzaie; 09-12-2012 at 22:39.
جناب sc@ry فکری به حال این نامحدود ها بکنید!
الان من 512 قدیمی دارم ولی سرعت دانلود حول و حوش 35-40 کیلوبایته...
روز اولي كه مخابرات نامحدود رو ور داشت (با وضع قيمت فعلي، فرقي با ور داشتن نداره) و محدود رو اضافه كرد معلوم بود ميخواد چه گندي بزنه (همون موقع هم تو پستام گفتم اما چون ظاهرا با 260 ميگرفتن كاربرا،زياد اهميت ندادن!) چند روز اول خوب بود و قال قضيه هم خوابيد! حالام همينه كه هست! اين قضيه لينك همدان و خوزستان و روسيه ،چرتو پرت و حرف مفته كه بگن آره ما داريم درست ميكنيم!!! آخه وقتي ريئس مخابرات مياد ميشه ريئس فاضلاب و مسكن و ...، و برعكس ، بايد انتظار كيفيت داشته باشي؟ لابد پيش خودش گفته با لوله باز كن و جرم گير ترافيكو رد ميكنيم...
اگه قراره كيفيت اين باشه، و با 10-20 دانلود كنم كه فرقي با نامحدود ندارم! دوره بعد ميرم نوين نت. 128 با 5گيگ ماهي 7.5 يا 512 سه گيگ همون 7.5! كه ساعت نيم بهاش، 20 تا 1 ه و دقيقا ساعت كاربردي... فوقشم بد بود، بدتر از مخابرات كه نيست! رانژم كه نميگيره قيمتش كه خوبه، روزانه تا 200 هم دانلود ميكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)