Microsoft Security Essentials
11 مورد شناسایی کرد !
اون یکی هم با Malwarebytes' Anti-Malware اسکن کردم :
ترکیب این دوتا داره شگفتی ساز میشه !
Microsoft Security Essentials
11 مورد شناسایی کرد !
اون یکی هم با Malwarebytes' Anti-Malware اسکن کردم :
ترکیب این دوتا داره شگفتی ساز میشه !
Last edited by Serenity; 15-12-2011 at 15:10.
McAfee12 نمونه جدید
پسورد: amir
Size: 3.2 MB
کد:
http://www.sharebees.com/63l881tgjdr7.html
موقع اکستراکت 11 تا
اون یکی هم با اسکن شناخت
ولی وقتی Real time scanning رو خاموش کردم و فایل هارو اسکن کردم 7 تا شناخت، با روشن کردن دوباره Real time Scanning دوتا دیگه شناخت و 2 تا باقی موندن
![]()
مرسی از دوستان که انتی ویروس های دیگه هم تست میکنن...
اویرا هم هر 12 مورد رو شناسای کرد.
سلام دوستان ، من از آنتی ویروس آواست استفاده می کنم ... اما تا حالا پیش نیومده این ویروس هایی که میزارید بعد اکسترکت شناسایی کنه حتما خودم باید به صورت دستی اسکن کنم ، نمیشه کاری کرد که خودش ویروس اتوماتیک پیدا کنه ؟
سلام.
از این پس سعی میکنیم شیوه سنتی رو ارتقا داده و تستهای واقعی تر انجام بدیم.
جناب vtn54 در مورد تستهای Dynamic یا Real World توضیح دادن و نمونه هایی رو در همین تاپیک معرفی کردن.
بنابراین لازمه که همه این پست رو به دقت مطالعه کنیم تا با روش کار بهتر آشنا بشیم.
نکاتی که از 1 تا 8 شماره گذاری شدند مورد نظر ماست و باید بهش توجه بشه:
با این مقدمه من تعدادی لینک مخرب معرفی میکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-لینکها به ترتیب شماره گذاری شدن و به هیچ عنوان نباید به به طور مستقیم تو پستها قرار بگیرن.
2-برای اعلام نتایج به شماره هر لینک اشاره خواهیم کرد .
توجه داشته باشید که خظر آلوده شدن در این روش به مراتب بیشتر از روش سنتی میباشد. پس احتیاط، احتیاط و باز هم احتیاط !
Dynamic Test
10 مورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
Last edited by *Batman*; 16-12-2011 at 00:14.
سلام
اقا من الان نگرفتم چی شد!
یه لطف می کنی تست بذاری منم نمونه تستهای شما رو میذارم با یه انتی دیگه...
سلام دوستــان , چند روزی میشــه آنتی ویروس منـــ این ویروس های که دوستان میزارن رو شناسایی نمیکنـــه ..
آپدیت آفلاین جدید هم بـراش گرفــتم ولی انگـار نه انگـار ویروسی وجـود داره .. !
![]()
با اینکـارش , میخوام مهاجـرت کنم به یه آنتی ویروس دیگــه .. !
از نظرتون بهترین آنتی ویروس بعد از این Nod برا من کدوم گزینه ســت , سرعـت سیستم رو کـُند نکنـه , شناسایی بالایی داشته باشــه و ...
موفق باشید!
برای تست یه نت پد قرار گرفته شما دانلود می کنید داخلش 10 لینک هست. خودتان به لینک ها می روید و فایلی دانلود می شود که در حین یا بعد از دانلود آنتی ویروس شما باید واکنشی نشان دهد. که نتیحه را اینجا می گید.
البته بهتره دوست عزیزمون بگن که آیا بین این موارد هر 10 عدد ویروس است؟ یا فایل پاکم هست؟
Emsisoft
اولین آنتی ویروس دو موتوره که نسخه رایگانم داره
تخصصی ترین تیمو برای آنالیز تروجان داره (الان ویروس ها فقط 5% مخرب ها هستند)
تکنولوژی رفتار شناسی یا همون هوش مصنوعی رو در سال 2007 اختراع کرده.زبان فارسی هم دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسکنش هم خیلی سریع هست
تعداد آپدیت هاش زیاده که نشانه قدرت تیمشه اما برای دیال آپی ها چندان مناسب نیست!!
سیستم Hijack داره که تمامی فرایند هارو میتونی ببینی (البته برای کاربران حرفه ای و افرادی که نرم افزار خوندن به کار میاد)
نتیجه رو خیلی زود میگم
Last edited by smohsen; 16-12-2011 at 14:40.
سلام دوستان
کسپرسکای
لینک 1 تا 8 شناسایی شد
لینک 9 دانلود کردم اجرا هم کردم رفتار نخربی نداشت
لینک 10 شناسایی شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)