تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 674 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان با یک مشکل فوق حاد روبرو شدم !!
    Save بازی رو که میخوام اجرا ( لود ) کنم میگه : save data is corrupted
    لطف کنید اگر میدونید مشکلش چیه بهم بگید چون واقعا گیر کردم
    هیچی سیو بازیت به فنا رفت بیخیالش شو چون مرده

داره خودمونی میشه parsgiga_3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

آخه چرا؟
    سیو مسترلیگ بود تا 2015 بازی کرده بودم!!!
    ماله داداشمم همین جوری خراب شد.
    لعنت به این شانس

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معمولا این مشکلات به خاطر مشکل در لحظه سیو شدن پیش میاد یا وقتی ورژن بازی تغییر پیدا می کنه یا کرک عوض میشه.. صبر کن ببینم از آخرین باری که بازی کردی همین سیو رو... کرکی پچی چیزی عوض نکردی که؟

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من اخرش ضربات ازاد رو یاد نگرفتم
    همشو یا میزنم به خط دفاعی یا بیرون
    چطوری بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ضربات راه دور وسط زمین رو چی؟؟؟؟؟
    خیلی جزئیات داره. بهترین راه یادگیری اینه که خودت تمرین کنی و استایل خودت رو داشته باشی.

اما به طور کلی که بگم
    1) برای ضربات نزدیک حتما جهت پایین رو بگیر. سعی کن با بازیکنی بزنی که علاوه بر free kick accuracy بالا، swerve بالایی هم داشته باشه. جهت توپ تقریبا وسطهای دروازه و وقتی شوت رو به اندازه کافی پر کردی و بازیکن شروع به حرکت کرد به سمت خالی دروازه جهت بگیر تا توپ به همون سمت کات بگیره.
    2) یه کم که از محوطه دورتر بود بدون اینکه پایین رو بگیری دکمه سرعت رو نگه دار و شوت رو بزن و اگر لازم بوت کات بده
    3) واسه توپهای دور و وسط زمین هم حتما جهت بالا رو بگیر و شوت رو بزن. یادت باشه به خاطر مسافت زیاد اگر کات به توپ بدی توپ خیلی میچرخه. پس اگر خواستی کات بدی توپ رو تقریبا طرف دروازه بان تنظیم کن و بعدش به سمت دیگه کات بده
    4) گاهی اوقات توپ یه جایی بین مراحل 2 و 3 میمونه که تو این حالت بهتره به نظر من فقط شوت خالی رو بزنی و کات بدی. یه ضربه محکم و با روی پا و در عین حال با کات خفیف

مهمترین چیز تو ضربه آزاد اینه که چقدر شوت رو پر کنی که اونم فقط تمرین. در ضمن این روشیه که من استفاده میکنم ممکنه بقیه جور دیگه بزنن. واسه همین میگم باید تمرین کنی تا استایل خودت رو پیدا کنی. این PES راحتترین ضربه آزادها رو داره.
    اینجا هم چهار تا replay گذاشتم که به ترتیب به روشهای بالا زده شدن. اگر خواستی دان کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض پچ گیم پلی برای pes 2011

پچ گیم پلی برای pes 2011
    کد:

8. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من پچ 0.4 pesedit رو ریختم اما احساس میکنم سرعت توپ به شکل کاملن فاحشی خیلی زیاد شده!

بعضی موقع ها وقتی شوت زده میشه انقد سرعتش زیاده که نمیفهمم چی شد : دی

نمیشه سرعت توپ رو پایین تر اورد؟!

پاس ها عین شوت میمونه! خیلی داغون شده!

داره خودمونی میشه parsgiga_3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

معمولا این مشکلات به خاطر مشکل در لحظه سیو شدن پیش میاد یا وقتی ورژن بازی تغییر پیدا می کنه یا کرک عوض میشه.. صبر کن ببینم از آخرین باری که بازی کردی همین سیو رو... کرکی پچی چیزی عوض نکردی که؟
    ممنون از پاسخ دهی
    نه هیچ چیزی رو عوض نکردم،
    هیچ راهی برای repair کردنش نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

دوستان این پچ 4 رو کسی نصب کرده؟ من دانلودش کردم و میخوام نصبش کنم ولی همراهش کرکی نیست، میترسم بعد از نصب دوباره ازم کرک بخواد، اگه کسی نصب کرده بگه که دوباره نیاز به کرک جدید داره یا نه؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_reza72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی جزئیات داره. بهترین راه یادگیری اینه که خودت تمرین کنی و استایل خودت رو داشته باشی.

اما به طور کلی که بگم
    1) برای ضربات نزدیک حتما جهت پایین رو بگیر. سعی کن با بازیکنی بزنی که علاوه بر free kick accuracy بالا، swerve بالایی هم داشته باشه. جهت توپ تقریبا وسطهای دروازه و وقتی شوت رو به اندازه کافی پر کردی و بازیکن شروع به حرکت کرد به سمت خالی دروازه جهت بگیر تا توپ به همون سمت کات بگیره.
    2) یه کم که از محوطه دورتر بود بدون اینکه پایین رو بگیری دکمه سرعت رو نگه دار و شوت رو بزن و اگر لازم بوت کات بده
    3) واسه توپهای دور و وسط زمین هم حتما جهت بالا رو بگیر و شوت رو بزن. یادت باشه به خاطر مسافت زیاد اگر کات به توپ بدی توپ خیلی میچرخه. پس اگر خواستی کات بدی توپ رو تقریبا طرف دروازه بان تنظیم کن و بعدش به سمت دیگه کات بده
    4) گاهی اوقات توپ یه جایی بین مراحل 2 و 3 میمونه که تو این حالت بهتره به نظر من فقط شوت خالی رو بزنی و کات بدی. یه ضربه محکم و با روی پا و در عین حال با کات خفیف

مهمترین چیز تو ضربه آزاد اینه که چقدر شوت رو پر کنی که اونم فقط تمرین. در ضمن این روشیه که من استفاده میکنم ممکنه بقیه جور دیگه بزنن. واسه همین میگم باید تمرین کنی تا استایل خودت رو پیدا کنی. این PES راحتترین ضربه آزادها رو داره.
    اینجا هم چهار تا replay گذاشتم که به ترتیب به روشهای بالا زده شدن. اگر خواستی دان کن
    کد:
    واقعا ممنون
    تو شوت خیلی مشکل داشتم

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

من از جمله کسایی بودم که چند سال FIFA بازی میکردم.....سرانجام به چرت بودنش پی بردم...و میگم just PES
    منم.............

13. این کاربر از mohamad_reza72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

9 تا پست پاکیده شد خواهشا نه درخواست تاپیک نظرسنجی بکنید نه از بازی مقابل ایراد الکی بگیر نسبت دادن جملاتی مثل چرت هست و بدرد نخور و غیره تشنج آمیز هست پست های بی ربط پاک میشه لطفا به بحث فنی بپردازید... ممنونم

15. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •