هیچی سیو بازیت به فنا رفت بیخیالش شو چون مرده![]()
هیچی سیو بازیت به فنا رفت بیخیالش شو چون مرده![]()
آخه چرا؟
سیو مسترلیگ بود تا 2015 بازی کرده بودم!!!
ماله داداشمم همین جوری خراب شد.
لعنت به این شانس![]()
معمولا این مشکلات به خاطر مشکل در لحظه سیو شدن پیش میاد یا وقتی ورژن بازی تغییر پیدا می کنه یا کرک عوض میشه.. صبر کن ببینم از آخرین باری که بازی کردی همین سیو رو... کرکی پچی چیزی عوض نکردی که؟
خیلی جزئیات داره. بهترین راه یادگیری اینه که خودت تمرین کنی و استایل خودت رو داشته باشی.
اما به طور کلی که بگم
1) برای ضربات نزدیک حتما جهت پایین رو بگیر. سعی کن با بازیکنی بزنی که علاوه بر free kick accuracy بالا، swerve بالایی هم داشته باشه. جهت توپ تقریبا وسطهای دروازه و وقتی شوت رو به اندازه کافی پر کردی و بازیکن شروع به حرکت کرد به سمت خالی دروازه جهت بگیر تا توپ به همون سمت کات بگیره.
2) یه کم که از محوطه دورتر بود بدون اینکه پایین رو بگیری دکمه سرعت رو نگه دار و شوت رو بزن و اگر لازم بوت کات بده
3) واسه توپهای دور و وسط زمین هم حتما جهت بالا رو بگیر و شوت رو بزن. یادت باشه به خاطر مسافت زیاد اگر کات به توپ بدی توپ خیلی میچرخه. پس اگر خواستی کات بدی توپ رو تقریبا طرف دروازه بان تنظیم کن و بعدش به سمت دیگه کات بده
4) گاهی اوقات توپ یه جایی بین مراحل 2 و 3 میمونه که تو این حالت بهتره به نظر من فقط شوت خالی رو بزنی و کات بدی. یه ضربه محکم و با روی پا و در عین حال با کات خفیف
مهمترین چیز تو ضربه آزاد اینه که چقدر شوت رو پر کنی که اونم فقط تمرین. در ضمن این روشیه که من استفاده میکنم ممکنه بقیه جور دیگه بزنن. واسه همین میگم باید تمرین کنی تا استایل خودت رو پیدا کنی. این PES راحتترین ضربه آزادها رو داره.
اینجا هم چهار تا replay گذاشتم که به ترتیب به روشهای بالا زده شدن. اگر خواستی دان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ گیم پلی برای pes 2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من پچ 0.4 pesedit رو ریختم اما احساس میکنم سرعت توپ به شکل کاملن فاحشی خیلی زیاد شده!
بعضی موقع ها وقتی شوت زده میشه انقد سرعتش زیاده که نمیفهمم چی شد : دی
نمیشه سرعت توپ رو پایین تر اورد؟!
پاس ها عین شوت میمونه! خیلی داغون شده!
ممنون از پاسخ دهی
نه هیچ چیزی رو عوض نکردم،
هیچ راهی برای repair کردنش نیست؟
دوستان این پچ 4 رو کسی نصب کرده؟ من دانلودش کردم و میخوام نصبش کنم ولی همراهش کرکی نیست، میترسم بعد از نصب دوباره ازم کرک بخواد، اگه کسی نصب کرده بگه که دوباره نیاز به کرک جدید داره یا نه؟ ممنون
واقعا ممنون
تو شوت خیلی مشکل داشتم
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
منم.............
9 تا پست پاکیده شد خواهشا نه درخواست تاپیک نظرسنجی بکنید نه از بازی مقابل ایراد الکی بگیر نسبت دادن جملاتی مثل چرت هست و بدرد نخور و غیره تشنج آمیز هست پست های بی ربط پاک میشه لطفا به بحث فنی بپردازید... ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)