ما شالا توي اين تاپيك هر 1 دقيقه يه پست اضافه ميشه.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ما شالا توي اين تاپيك هر 1 دقيقه يه پست اضافه ميشه.
زنگ بزن به داخلی 135 آقای بالادستیان به اون بگو ببین چی میگه
از راهنماييت ممنونماما راستش ميترسم سراغ بقيه برم اونا هم بدتر باشن.من بيشتر تعريف پارس انلاين و آسيا تک رو شنيدم که اينطور شد.واي به حال بقيشون
![]()
دمت گرم.با حرفت کاملا موافقم.بعضي وقت ها که به پشتيباني آسيا تک زنگ مي زنم جوري با آدم حرف مي زنن که انگار ارث پدرشون رو از من مي خوان.فکر ميکنن چون مردم نياز دارن بنابر اين هر بلايي که بخوان مي تونن سر مردم بيارن.
فکر جمع آوريش هستم.اما گفتم بزار اشتراک اين ماه هم تموم بشه، پولمو نخورن.
در ضمن خود آسيا تک محدوديت حجمي نداره.با اين سه شرکتي که معرفي کردي آشنا نيستم.مي ترسم بدتر از آسيا تک در بياد.اگه لطف کني بيشتر معرفي شون کن.
![]()
فن آوا رو اصلا بهت توصیه نمیکنم. نمایندگیش رو چند وقت داشتم پس دادم افتضاح.
شاتل که دوستان میگن خوب . ولی من که خوشم نمیاد چون دزد و دروغگو هستن/
سپنتا هم قیمتهاش خیلی بالاست.
داتک بد نیست کمی سرعتش از آسیاتک کمتر مثلا 256 آسیاتک اگر 30ب اشه مال این 25 قیمتش یکک از آسیاتک گرون تر.
این سایتی است که نرم افزار یوترونت خودش برای چک می زاره بچز چک خودش.
اگر می خواهی خودت از یوتورنت چک کنی برو به اینجا و در یافت کن
گر چه باید تو بخش پورت ان هم یک عدد به دلخواه تا 5 رقم بدی که در ان موقع هم موقعی که اگر فایلی را برای دریافت گذاشتی پایینش وضع پورت را نشان می دهد.اگر دایره سبز بود یعنی باز است اگر زرد یا قرمز بود یعنی مشکل دارد و باز نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zed2; 08-04-2008 at 23:16.
ببينم اين يكي چي ميگه!مرسي!
دوست عزیز من گفتم هیچ مشکلی با این برنامه ها ندارم به راحتی دارم باهاش دانلود میکنم. گفتم اگر برنامه دگیری هست بگید تست کنم. چون بچه ها میگن آسیاتک یک سری پورت رو بسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)