تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 1291 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خیر ساعت رایگان نداره

از توی حساب کاربری میشه طرح تعرفه رو تغییر داد (البته من 512 دارم و قبلا نامه دادم بهشون در مورد 128 اطلاعی ندارم)

فکر کنم در مورد 128 هم بشه تعرفه رو توی حساب عوض کرد...ولی اگه نشه نهایتا یه نامه میخوان که فکر کنم باید ایمیل کنی

تهیه کردن نامه هم کای نداره من خودم نامه رو درست کردم!!! با ms world یه نامه سربرگ دار ساختم و یه مهر بی ربط هم زدم زیرش

پیشنهاد دوستانه: اگه میتونی ADSL بگیر بهتره!! من تنها به دلیل قابلیت جابجا کردن وایمکس دارم ازش استفاده میکنم....اگه جای ثابتی بودم هیچوقت ADSL رو رها نمیکردم
    دوست عزيز اگه بخواهيم adsl بگيريم چي خوبه؟ من فن آوا- آسياتك و صبانت داشتم خوب نبود و الان هم مخابرات دارم به درد نميخوره. البته قيمت adsl وايمكس يكيه و اينكه اي دي اس ال هم مشكلات خودش رو داره بي كيفيتي تجهيزات مخابرات و سيم كشي و غيره و تقسيم 1 به 10 ولي وايمكس 1 به 8 هست. به نظر من وايمكس به صرفه تر هست به خاطر قابليت قابل حملش.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من مودم USB وایمکس رو در کامپیوتر محل کارم اینستال کردم ولی با وجود اتصال هیچ مرورگری باز نمیشد ! کامپیوترهای محل کار باهم شبکه هستند ، ارتباط شبکه رو Disable کردم درست شد ! الآن کلاً ارتباطات شبکه و ارتباط اینترنت با وایمکس همزمان نمیشن باید یکی رو قطع کنم تا یکی دیگه ارتباط بگیره ، چکار کنم ؟

امروز صبح با وجود Enable بودن شبکه ، اینترنت وایمکس وصل و مرورگرها باز شدن ولی هنگ کردند یعنی نه صفحه عوض میشد نه پیغام Can not display . . . میداد ، disable کردن شبکه هم تأثیری در این قضیه نکرد ، خلاصه ، در وضعیت کنونی با وایمکس مرورگر باز میشه و هنگ میکنه !!!
    کسی نیست ؟!

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز وایمکس من وصل شد و متاسفانه اصلا کیفیت خوبی نداره.
    انتن دهی هم فوق العاده پایینه و در بهترین حالت 44%.البته همیشه 32 است و باید 1000 جا امتحان کنم تا بشه 44.
    سرویس 128 که باید 16 باشه واسه من 12 است و از مخابرات کمتره.پینگشم اصلا جالب نیست.

به دوستانی که در مناطق طرشت.خسرو هستن به پیشنهاد میکنم از وایمکس استفاده نکنن انتن دهی ضعیفه.
    البته اگر مثله من سیستم ثابت ندارن چاره ای نیست.

Last edited by pasargadd; 07-09-2011 at 13:49.

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز تا اونجایی که من تجربه دارم ... شما باید مودم usb رو روی کامپیوتر اصلی شبکه نصب کنید و در تنظیمات ip ها رو برای هر سیستم بطور دستی وارد کنید . اگر از ویندوز 7 استفاده می کنید بعد از نصب مودم , کانکشن مودم رو شیر کنید . توجه کنید که در ویندوز 7 شیرینگ با 192.168.137.1 شروع میشود . سپس تمام سیستم های دیگر را از 192.168.137.2 به بالا ست کنید و default gateway رو برای تمام سیستم ها 192.168.137.1 قرار دهید . من خودم قبلا وایرلس داتک داشتم که usb بود و اینجوری شبکه کرده بودم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

دوستان مدل مودم بیرونی مبین نت و ایرانسل یکی هست دیگه؟
    میشه با همین مودم بیرونی خودم برم همون ایرانسل بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز وایمکس من وصل شد و متاسفانه اصلا کیفیت خوبی نداره.
    انتن دهی هم فوق العاده پایینه و در بهترین حالت 44%.البته همیشه 32 است و باید 1000 جا امتحان کنم تا بشه 44.
    سرویس 128 که باید 16 باشه واسه من 12 است و از مخابرات کمتره.پینگشم اصلا جالب نیست.

به دوستانی که در مناطق طرشت.خسرو هستن به پیشنهاد میکنم از وایمکس استفاده نکنن انتن دهی ضعیفه.
    البته اگر مثله من سیستم ثابت ندارن چاره ای نیست.

سرعت شما درسته فقط آپلود شما کم است. سرعت بر حسب مگابیت است نه مگابایت پس 128Kb میشه 0.12 Mb

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از پسخی که دادی ... ولی یه چیزو متوجه نشدم اون عددی که توی حسابهای ویژه گفتین نوشته باقی مانده از حجم ترافیک رایگان (این رایگان چیه دیگه؟) بقیه ستون ها صفر هستن حالا اگه مثلا این عدد تا پایان این ماه مصرف شد واسه ماه بعد خودش دوباره 3 گیگ شارژ میکنه؟ چون 6 ماهه گرفتم ... اگه ازش باقی بمونه و مثلا وسط ماه آینده تمام بشه تکلیف چیه؟ البته اینطوری که این داره کیلو کیلو ازش کم می کنه تا یه هفته دیگه تمومه حالا خوبه دانلودم نمی کنم هیچی
    عذر می خوام ولی کسی جواب این سوالات منو رو می دونه؟

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت شما درسته فقط آپلود شما کم است. سرعت بر حسب مگابیت است نه مگابایت پس 128Kb میشه 0.12 Mb
    دوست عزیز فکر میکنم بعد این همه مدت من فرق بیت و بایتو بدونم.
    128 باید 16 کی بده نه 12.تازه 12 در بهترین حالت است شما 11 هم مدنظر داشته باش.
    با سرعت سنج ایرانسل هم 8کی میده.
    اپلود هم داغونه من با مخابرات سرعت اپلودم 5کی بود 6 هم میشد ولی ایرانسل 2 کی هست.
    پینگ هم به شدت مشکل داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزيز اگه بخواهيم adsl بگيريم چي خوبه؟ من فن آوا- آسياتك و صبانت داشتم خوب نبود و الان هم مخابرات دارم به درد نميخوره. البته قيمت adsl وايمكس يكيه و اينكه اي دي اس ال هم مشكلات خودش رو داره بي كيفيتي تجهيزات مخابرات و سيم كشي و غيره و تقسيم 1 به 10 ولي وايمكس 1 به 8 هست. به نظر من وايمكس به صرفه تر هست به خاطر قابليت قابل حملش.
    کیفیت سرویس های ADSL کاملا بستگی به شهر شما و شرکت سرویس دهنده داره....بهتریه توی تاپیک مربوط به شهر یا استان خودتوم مطرح کنید

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز فکر میکنم بعد این همه مدت من فرق بیت و بایتو بدونم.
    128 باید 16 کی بده نه 12.تازه 12 در بهترین حالت است شما 11 هم مدنظر داشته باش.
    با سرعت سنج ایرانسل هم 8کی میده.
    اپلود هم داغونه من با مخابرات سرعت اپلودم 5کی بود 6 هم میشد ولی ایرانسل 2 کی هست.
    پینگ هم به شدت مشکل داره.

دوست عزیز کلا سرعت در این 2-3 روزه خیلی داغونه . من هم که 1 مگ دارم با وجودی که سیگنال قوی هم دارم سرعتم از 20-30 کیلوبایت تا 130 کیلوبایت نوسان شدیدی داره ! زمانی هم که ip رو ریست می کنم یه 10 دقیقه خوبه دوباره داغون میشه . درست معلومه که دارند یه کارایی می کنند !!

ولی مطمئن باش سرعتت در حالت عادی از 16 کی بیشتر خواهد بود .. البته اگه عادی بشه !!

11. 2 کاربر از dvlsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •