تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 1049 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان من سینمام رو که 1311 هست 80 زیر قیمت خریدش می فروشم
    2-3 روز هم نیست که گرفتم و با نو هیچ فرقی نداره
    متاسفانه 2 روز هست که وقتی ازش استفاده می کنم سر نیم ساعت سردرد شدید می گیرم!
    به نظر میاد این سینما بدرد اتاق 12 متری من نمی خوره و نیاز هست که توی یه هال نسبتا بزرگ نصبش کرد. نمی دونم خودم که خیلی ناراحت هستم ولی چاره ای نیست. اگه کسی میخواد بگه برای شهرستان ها هم با باربری ارسال می کنم.
    اگه کسی خواست PM بده عکس هم براش میندازم
    فقط زود بگید چون خونه ما یه مقدار در و پنجرش مشکل داره و عرض یکی دو هفته قطعات خاک می گیره
    نمی خوام این جوری بشه و قبلش می خوام ردش کنم
    برای کسایی که می خوان بگیرن واقعا عالی و با نو خداوکیلی هیچ فرقی نداره.
    هیچ مشکلی هم نداره و تا 24 ساعت هم فرصت تست می دم
    این سیستم اصول کارش سینمایی هست ولی برای موزیک هم خوب جواب میده.بهرحال سعی کن آکوستیک و چیدمان بلندگوهارو رعایت کنی و همچنین سعی کن از تیزی صدای سیستمت کم کنی.
    اگر سیستم رو برای استفاده موزیک فقط خریدی که اشتباه کردی چون می تونستی با این مبلغ انتخاب بهتری داشته باشی ولی اگه به عنوان سیستم سینمایی هم استفاده می کنی از خریدش بگذر چون دیگه تو این قیمت سیستمی نمی تونه جای اون رو برات پر کنه.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان من سینمام رو که 1311 هست 80 زیر قیمت خریدش می فروشم
    2-3 روز هم نیست که گرفتم و با نو هیچ فرقی نداره
    متاسفانه 2 روز هست که وقتی ازش استفاده می کنم سر نیم ساعت سردرد شدید می گیرم!
    به نظر میاد این سینما بدرد اتاق 12 متری من نمی خوره و نیاز هست که توی یه هال نسبتا بزرگ نصبش کرد. نمی دونم خودم که خیلی ناراحت هستم ولی چاره ای نیست. اگه کسی میخواد بگه برای شهرستان ها هم با باربری ارسال می کنم.

یعنی چی؟
    خوب صدا رو کم کنید تا سردرد نگیرید.
    سیستم به این خوبی! واقعاً حیفه ردش کنین.
    شما که از صدا بدتون میاد پس چرا سینما خانگی گرفتین؟؟؟ فکر کنم مشکل شما بخاطر اینه که عادت به گوش دادن موسیقی ندارید.
    من خودمم اتاقم کوچیکه ولی روزی 2 - 3 ساعات با صدای خیلی بلند باهاش موسیقی گوش میدم. سردرد که نمی گیرم هیچ. خیلی هم شارژ می شم.
    Last edited by poonel; 07-10-2011 at 02:13.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سونی محصولات حرفه ای هم داره ولی توی ایران وارد نمیشه.به عبارتی هرچی توی ایران ببینی محصولات تجاریش هست.
    این سینما به نظر من 1400 هم ارزش نداره چون شما با 1400 می تونی یه سیستم خیلی بهتر بگیری.قیمت جهانی این سیستم نباید از یک میلیون بیشتر باشه.
    شما اگر می خوای تا این مقدار هزینه کنی به نظز من بیا و یه سیستم حرفه ای تر جمع کن.
    مرسی از راهنماییتون.من واسه این زیاد,روی خرید سینمای خانگی حساسم چون با اینکه اطلاعات کمی از صوت و فرمتهای صوتی دارم اما با همین اطلاعات کمم هم به نظر من مبحث صدا,فرمتهای صوتی وکلا صوت خیلی گسترده تر وپیچیده تر از مبحث تصویره.واسه همین هم اینقدر که روی خرید سیستم صوتی حساس هستم,زمانی که میخواستم tv بگیرم حساسیت به خرج ندادم.واسه همین ببخشید که زیاد سوال میپرسم.
    راستش من خودم هم میخواستم تا سقف 1تومن واسه سیستم صوتی هزینه کنم.به همین خاطر واسه خرید این مدل سونی اونم با این هزینه دودل بودم که خوب شما زحمت کشیدی و نظرتون رو گفتین.
    حالا میخواستم ببینم که با 1 تا 1200 شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که من جمع کنم؟سیستمی که همونطور که شما گفتین حرفه ای تر باشه و برای دیدن کانالهای hd و فیلمهای بلوری ok باشه.البته من خودم دستگاه بلوری پلیر پاناسونیک مدل bdt-300 رو دارم که موقع خرید tv بهم دادن.
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان واقعا ممنون
    من بیشتر اهل بازی کردن هستم و بعد فیلم و در آخر موسیقی اونم فقط گاهای اوقات OST آروم گوش میدم
    کاملا حرفتون درسته. به نظرم یه خورده زود قضاوت کردم
    حالا سعی می کنم تنظیماتش رو دقیق کنم و بعد یه دور دیگه با صدای کم امتحان کنم. این دو دور همش Gears of War 3 رفتم که پر سر و صدا و زد خورد هست و شاید از اینم باشه
    از خیلی ها هم پرسیدم می گن سینما خوراک یه اتاق هست حالا 12 متری اش که خیلی عالی باید بشه
    فعلا بیخیال فروش شدم.
    دلیل اصلی خانواده هست که مخالف اصلی حضور این سیستم توی خونه هستن! . به جای تشکرشون دیشب همه یک صدا گفتن ببر بفروش خودت رو راحت کن و منم تحت تاثیر این جو قرار گرفتم و اغفال شدم!
    شرمنده بهرحال

7. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از این سوئچ ها تو ایران پیدا میشه؟3 in 1 Out Optical Digital Audio Selector

سینما خانگیم یه ورودی داره ولی من 3 تا خروجی اپتیکال صدا دارم..اگه کسی اطلاع داره ادرس و قیمت فروشندرم بده
    کسی هست که راهنمایی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

ميشه لطف كنيد تا 250 هزار تمن چه نوع اسپيكر پايه دار يا سينماي خانگي ميشه خريد؟ براي پخش موزيك و وصل به ماهواره ميخوام

ال جي مدله LH-738 خوبه كه قيمتش 230 تمنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون.من واسه این زیاد,روی خرید سینمای خانگی حساسم چون با اینکه اطلاعات کمی از صوت و فرمتهای صوتی دارم اما با همین اطلاعات کمم هم به نظر من مبحث صدا,فرمتهای صوتی وکلا صوت خیلی گسترده تر وپیچیده تر از مبحث تصویره.واسه همین هم اینقدر که روی خرید سیستم صوتی حساس هستم,زمانی که میخواستم tv بگیرم حساسیت به خرج ندادم.واسه همین ببخشید که زیاد سوال میپرسم.
    راستش من خودم هم میخواستم تا سقف 1تومن واسه سیستم صوتی هزینه کنم.به همین خاطر واسه خرید این مدل سونی اونم با این هزینه دودل بودم که خوب شما زحمت کشیدی و نظرتون رو گفتین.
    حالا میخواستم ببینم که با 1 تا 1200 شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که من جمع کنم؟سیستمی که همونطور که شما گفتین حرفه ای تر باشه و برای دیدن کانالهای hd و فیلمهای بلوری ok باشه.البته من خودم دستگاه بلوری پلیر پاناسونیک مدل bdt-300 رو دارم که موقع خرید tv بهم دادن.
    با تشکر
    خواهش می کنم.شما بهترین کار رو می کنی که سوال میپرسی.بهرحال اگر من یا دوستان هم اطلاعاتی داشته باشن کمک می کنیم.
    بلوری پلیر هم که داری.خیلی خوبه.
    بهترین پیشنهاد تو این قیمت به نظرم می تونه jamo 426
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باشه و آمپ onkyo 508
    کد:
    قیمتش هم به بودجه شما می خوره.
    البته لازم به ذکره که ساب ووفر هم بهتره به مجموعه اضافه کنی.
    کد:
    سیستم بسیار خوبی میشه تو این قیمت.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان

ميشه لطف كنيد تا 250 هزار تمن چه نوع اسپيكر پايه دار يا سينماي خانگي ميشه خريد؟ براي پخش موزيك و وصل به ماهواره ميخوام

ال جي مدله LH-738 خوبه كه قيمتش 230 تمنه؟؟؟
    نمیشه گفت که خوبه ولی اگر بودجتون همین مقدار هستش گزینه خوبیه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه پیشنهاد
    یه تاپیک بزنیم در مورد 1311 ؟ توش از روش تنظیمات آمپ و مسایل دیگش صحبت کنیم
    من دفترچش رو خوندم و واقعا گیج شدم
    نمی دونم چه تنظیماتی رو انجام بدم که بهترین آپشن موجود باشه
    فکر کنم تعداد افرادی هم که این سینما رو دارن کم نباشه و واقعا هم تاپیک مفیدی بشه

14. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یه پیشنهاد
    یه تاپیک بزنیم در مورد 1311 ؟ توش از روش تنظیمات آمپ و مسایل دیگش صحبت کنیم
    من دفترچش رو خوندم و واقعا گیج شدم
    نمی دونم چه تنظیماتی رو انجام بدم که بهترین آپشن موجود باشه
    فکر کنم تعداد افرادی هم که این سینما رو دارن کم نباشه و واقعا هم تاپیک مفیدی بشه
    منم موافقم.
    ما 1311 دارها باید یک جایی اعلام موجودیت کنیم و تجربیاتمون رو مبادله کنیم.
    تایپیکو بزن که من هواتو دارم.

اگه میخوای به تنظیمات وارد بشی اون دفترچه رو بنداز دور.
    خودت که باهاش چند روزی ور بری همه چیزش میاد دستت.

16. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •