اینو امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو امتحان کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من قبلا ویندوز 7 64بیتی ام رو با کرک mrt اکتیو کردم و بدون مشکل اکتیو شد. بعد از آپدیت کردن ویندوز، کرک غیر فعال شد و دیروز ویندوز عوض کردم.(همون دی وی دی ویندوز و همون کرک) اما ایندفعه اکتیو نشد!!!
یه کرک دیگه دانلود کردم و الان ویندوزم اکتیوه!
حالا دو تا سوال دارم:
1. چرا ویندوزم با همون کرک اکتیو نشد؟
2. ایندفعه ویندوز گیر 3 پیچ داده می خواد آپدیت کنه! با اینکه آپدیت خودکار رو غیرفعال کردم، بازم خودش رو آپدیت میکنه!! دیگه اعصابم خورد شده!
البته تا الان ویندوزم اکتیوه ولی این آپدیت خودکار بلاخره کار دستم میده! جدای از اینکه کلی حجم اشتراک اینترنتم رو کم میکنه!
اینم عکس آپدیت هایی که نصب کرده!
![]()
اینم سند خودسری این ویندوز، این همه آپدیت دانلود و نصب کرده بازم رضایت نمیده! همین الان یکی دیگه دانلود کرد!
![]()
1.شاید ایندفعه هم ویندوزت به اینترنت وصل بوده و کرک قبلی رو از کار انداخته.
2. این مشکل هم شاید از کرک جدید باشه.
![]()
وقتی آپدیت غیرفعاله، چطور آپدیت میکنه! تا بخواد غیر فعال بشه!
ویرایش...............
Last edited by ahmadpm; 23-04-2010 at 14:05. دليل: تکرار ناخواسته پست!
سلام
به طور ناخواسته به وسیله برنامه WinTune 7 زدم ویژگی ها و افکت های گرافیکی ویندوزم رو غیر فعال کردم... چطور می تونم برشون گردونم؟!![]()
حتما این یه ترفند مایکروسافته که با آپدیت خاموش هم می تونه از خودش محافظت کنه!!!؟
این منطقی تره چون بدون اتصال به اینترنت این کار خیلی بعیده.
روی My Computer راست کلیک کن و Properties رو بزن.
بعد تو پنجره ای که باز می شه از سمت چپ گزینه ی Advanced system settings رو بزن.
زیر Performance گزینه ی Settings رو بزن.
زیر Visual Effects اولین گزینه یعنی Let windows choose what's best for my computer رو بزن و بعد ok کن.
آخه ویندوزم همونه، چرا دفعه قبل اینجوری نکرد؟ اولین باره که ویندوز اینجوری اذیتم میکنه! از دیشب تا حالا دوبار ویندوز عوض کردم و این مسخره بازی رودر آورده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)