تنظیمات آپدیت رو میتونید از خودکار به دستی یا Manually تغییر بدید تا موقع اتصال به اینترنت، خودش آپدیت نشه و هر وقت شما خواستید آپدیتش کنید :
محتوای مخفی: َAuto
تنظیمات آپدیت رو میتونید از خودکار به دستی یا Manually تغییر بدید تا موقع اتصال به اینترنت، خودش آپدیت نشه و هر وقت شما خواستید آپدیتش کنید :
محتوای مخفی: َAuto
تایید میشه بصورت دستی باید بزارید که خودکار آپ دیت نشه
کلید های به تاریخ دیروز در امضای من هست
متاسفانه رسیدگی نمیشه مدیران محترم برای سوالات متفرقه جایدیگری را درنظر بگیرند
خب این تاپیک فقط برای قرارگیری کلید ها نیست و مشکلات و سوالاتی که مربوط به فعالسازی کاسپر میشند هم می تونند اینجا پرسیده بشند.
برای دریافت کلید ها هم کاربران میتونند نهایتا به یکی دو صفحه آخر مراجعه کنند.
به غیر از این زمینه اما دیگه سوالی در این تاپیک جواب داده نمیشه و باید در تاپیک اختصاصی کاسپر مطرح بشند.
والا اسم تاپیک که نشون میده فقط برای کلید ها است و کرک کردن و تاجایی که من تاپیک را دیدم همه آموزش ها و کارهای نه ۱ بار و ۲ بار بلکه چندین بار توضیح داده شده و متاسفانه بعضی کاربران بدون توجه و خواندن حتی پست و ارسال اول و حتی ۱ صفحه ارسال میزارن و تاپیک را شلوغ میکنن و اسپم میشهو محتتوا و دسترسی لازم برای کلید ها کمتر میشه سوالا های غیر مرتبط هم میپرسن ک نمونش پست قبل از شما البته لطف کردی و جواب دادی که به موضوع آپدیت هست و تنظیمات خود برنامه
خواهش میکنم.
خب اسم تاپیک به کنار، من منظورم رویه ای بود که از ابتدا برقرار و اختصاص این تاپیک به مباحث فعالسازی کاسپر، علاوه بر قرار گیری کلید ها بوده که رویه مناسبی هم هست.
اون پست قبل رو هم من با توجه به اینکه دوستمون تصور کردند مشکلشون در ارتباط با نحوه استفاده از کلیدشون ایجاد شده جواب دادم و گر نه حتما به تاپیک اختصاصی کاسپر ارجاع میدادم.
در کل به نظر شخص من، تا حالا مشکلی در این رابطه نبوده و اکثر مواقع، کلید ها یا در صفحه آخر و یا صفحه ما قبل آخر، قرار داشته اند. نهایتا دو صفحه آخر.
با این حال شما هر موقع احساس کرید پست هاتون به عقب برگشتند میتونید دوباره ارسال کنید.
Last edited by omid-p30; 12-12-2011 at 15:31.
دوست عزيز از دادن پاسخ به سوالم تشكر ميكنم.
ظاهراً متوجه منظور سوالم نشدهايد.
من قصدم اين است كه به صورت آفلاين ميخوام آپديت كنم.
روي سرورم به صورت اتوماتيك كسپر آپديت ميشه.
از طريق شبكه تنظيمات روي كلاينت رو انجام دادم و كسپر روي كلاينت به خودي خود آپديت ميشه.
يعني آپديتهاش رو از سرور خودم ميگيره.
مشكل اينجاست كه من دنبال كليدهايي هستم كه براي مثال 180 روز جواب بدهند.
در كلاينت هم اين كليدها رو قرار ميدهم.
فعال ميشود.
اما زماني كه روي كلاينت اينترنت قرار ميدم كليدها بلوكه ميشه.
من ميخوام جلوب بلوكه شدن كليدها رو بگيرم و اينترنت هم داشته باشم.
آيا چنين كاري امكانپذير هست يا نه؟
شاد باشيد![]()
خب از اونجا که با شبکه آشنا نیستم، باز هم متوجه مشکل نشدم.
در هر حال این نکته رو بگم که آپدیت آفلاین هم فرقی با آنلاین در ارتباط با بلوکه شدن کلید ها نداره و همون لیست سیاه کلید ها رو باز هم از طریق سرور شما دریافت میکنه.
اگر بلوکه شدن در کلاینت ها بعد از اتصال به اینترنت صورت میگیره، احتمالا به این خاطر هست که انجام آپدیت از روی سرور شما، بعد از اتصال به اینترنت انجام میگیره و در حقیقت این خود اتمام عملیات آپدیت و دریافت لیست جدید بلک لیست هست که باعث بلوکه شدن میشه و نه صرف اتصال به اینترنت.
و اگر هم اینطور نیست همون چیزی هست که عرض کردم و به خاطر عدم اشنایی من با شیکه هست و سایر دوستان بتونند کمک میکنند.
ولی در کل، حالا به هر حال هیچ راهی برای جلوگیری از بلاک نشدن کلید نیست، مگر عدم انجام آپدیت.
کلید های امضای من هنوز فعال و کار میکنه
اگر نیاز بود میزارم
Key Internet Security 13/11/2011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)