تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 502 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه همساده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست من !شما که مشکلت با 4540 هست توی تاپیک مخصوص خودش بزن
    وقتی روشن میکنی f5 رو بزن
    منم 4540 خریدم
    با روند کاریش مشکلی ندارید ؟ من دیرووز خریدم هنوز که توش مشکلی ندیدم
    اگر چیزی هست بهم بگید که بدونم اگر برام پیش اومد

از نظر رضایت: یه وایو 15 اینچ سری E دارم که این 4540 از اون سبک تره
    هارد و سی پی یوش بهتره و گرافیکشم 2 گیگه و از اون وایو بهتره
    LCD وایو خیلی بهتره که ربطه به نوع لپ تاپ نداره کلا ال اسی دی های وایو بهتره
    کیفیت صداش خیلی خوبه

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

منم 4540 خریدم

کیفیت صداش خیلی خوبه
    مبارک باشه. انتخاب خوبی کردین. من بعد از 2 ماه کار کردن باهاش فقط یه عیب ازش دیدم. تاچ پدش بین رقبا ضعیفتره. در مورد استحکامش من به طور تصادفی آزمایشش کردم. یه بار از فاصله 1 متر و خورده ای از دستم افتاد به بغل.گوشه بدنش به اندازه یک میلیمتر خم شد اما هیچ مشکل دیگه ای به وجود نیومد.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه. انتخاب خوبی کردین. من بعد از 2 ماه کار کردن باهاش فقط یه عیب ازش دیدم. تاچ پدش بین رقبا ضعیفتره. در مورد استحکامش من به طور تصادفی آزمایشش کردم. یه بار از فاصله 1 متر و خورده ای از دستم افتاد به بغل.گوشه بدنش به اندازه یک میلیمتر خم شد اما هیچ مشکل دیگه ای به وجود نیومد.
    واسه تاچ پدش شما بایوس رو آپدیت کن و بعدش هم آخرین درایور رو بریز ببین چیییییییی میشه!

4. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

واسه تاچ پدش شما بایوس رو آپدیت کن و بعدش هم آخرین درایور رو بریز ببین چیییییییی میشه!
    با نرم افزاری که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست آپدیت کنم ؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره همینه
    همین رو بگیر نصبش هم کاری نداره

7. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منم 4540 خریدم

کیفیت صداش خیلی خوبه
    سلام!راستشو بخوای من که خیلی راضی هستم از انتخابم،برخی دوستان میگفتن مارک های دیگه رو فقط به دلیل (وحود موس و کیف)میگفتن بردار
    از صفحه کلیدش شروع کنم،بنظرم بهترین صفحه کلید رو داره
    سی پی یوش قویه،دوستش دارم
    گرفایکشم جوابگو هست!لپ تاپ واسه بازی نیست بنظر من،هر چیزی برای یه کاری ساخته شده!! اما من که تاحالا باهاش مشکلی نداشتم
    والا من تا الان سه تا لپ تاپ اچ پی اومده زیر دستم تاچ پد 4540 بهترین بود!با 5110 هم کار کردم،ایسوس هم k53 بود اگه اشتباه نکنم!نظر شخصیم اینه،اچ پی 4540 بهترین انتخاب توی این رنج قیمته
    البته هرکسی نظر خاصی داره

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت HP در بیانیه ای اعلام کردجلوی فروش محصولات خود را به ایران خواهد گرفت .
    به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اعلام بیانیه ای از سوی HP مبنی بر توقف فروش محصولاتش در ایران باعث افزایش قیمت های این برند در بازار IT کشور شد. انتشار خبر منع ورود محصولات HP به بازار ایران در حالی است که وارد کنندگان محصولات HP اظهار می دارند: اعلام این بیانیه تا حدودی بر قیمت ها تاثیر می گذارد اما در روند عرضه محصولات به بازار داخلی خللی وارد نمی کند.
    یک فعال بازار به کاهش تقاضا در بازار اشاره کرد و گفت: ۵۰ درصد از سهم فروش چاپگر،لپ تاپ و اسکنر کشور در اختیار HP است که سود سرشای را نصیب این برند می کند از سوی دیگر بازار بسیاری از محصولات IT کشور در دست برند های آمریکایی مانند اپل،دل است که علاوه بر تحریم های اخیر همچنان در بازار ایران حضور قوی داشته و هر سال حضورشان در کشور پررنگ تر نیز می شود.
    وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ممنوعیت عرضه چاپگرهای HPدر ایران باعث افزایش قیمت شده است گفت: با توجه به رکود اقتصادی موجود حذف بازار قویی مانند ایران از سوی یک شرکت ممکن نیست و این شرایط تنها راه ورود کالا را به کشور تغییر می دهد.در حال حاضر بازار محصولات HP از طریق شرکت هایی که در امارات هستند تامین و در این میان سود بالایی نصیب آنها شده و چشم پوشی از بازار بزرگ ایران برای آنها غیر ممکن است.

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

یه مشکل تو نصب HP Support Assistant (آخرین نسخه) :

بعد از نصب برنامه، میگه ری استارت کن، منم میکنم !
    ولی وقتی سیستم بالا میاد بازم میگه ری استارت کن !
    چند بار هم که ری استارت میکنم بازم همینه .
    حتی دوباره آنیستال و اینیستال کردم ولی باز همینه .

چیکار کنم؟

Pavilion DV6
    Win 7 HP 64

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت HP در بیانیه ای اعلام کردجلوی فروش محصولات خود را به ایران خواهد گرفت .
    به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اعلام بیانیه ای از سوی HP مبنی بر توقف فروش محصولاتش در ایران باعث افزایش قیمت های این برند در بازار IT کشور شد. انتشار خبر منع ورود محصولات HP به بازار ایران در حالی است که وارد کنندگان محصولات HP اظهار می دارند: اعلام این بیانیه تا حدودی بر قیمت ها تاثیر می گذارد اما در روند عرضه محصولات به بازار داخلی خللی وارد نمی کند.
    یک فعال بازار به کاهش تقاضا در بازار اشاره کرد و گفت: ۵۰ درصد از سهم فروش چاپگر،لپ تاپ و اسکنر کشور در اختیار HP است که سود سرشای را نصیب این برند می کند از سوی دیگر بازار بسیاری از محصولات IT کشور در دست برند های آمریکایی مانند اپل،دل است که علاوه بر تحریم های اخیر همچنان در بازار ایران حضور قوی داشته و هر سال حضورشان در کشور پررنگ تر نیز می شود.
    وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ممنوعیت عرضه چاپگرهای HPدر ایران باعث افزایش قیمت شده است گفت: با توجه به رکود اقتصادی موجود حذف بازار قویی مانند ایران از سوی یک شرکت ممکن نیست و این شرایط تنها راه ورود کالا را به کشور تغییر می دهد.در حال حاضر بازار محصولات HP از طریق شرکت هایی که در امارات هستند تامین و در این میان سود بالایی نصیب آنها شده و چشم پوشی از بازار بزرگ ایران برای آنها غیر ممکن است.
    اوه اوه!اینجور باشه که خفن قیمتا میره بالا!!!

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بهانس برای افزایش قیمتها!
    الان چند ساله اچ پی بصورت رسمی هیچ چیزی به ایران نمیفروشه و بیشتر محصولاتش در ایران سفارش عراق و امارات هستند

14. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •