شیمی 8 تا نزدم!!!
اون سوال دیف هم -2 میشد
دقت کن خود تابهو معکوسو میخواد نه مشتقش.چون من خیلیارو دیدم میگفتن چی جوری مشتق گرفتی
شیمی 8 تا نزدم!!!
اون سوال دیف هم -2 میشد
دقت کن خود تابهو معکوسو میخواد نه مشتقش.چون من خیلیارو دیدم میگفتن چی جوری مشتق گرفتی
الست که خیلی آسون بود![]()
معنیش این میشه:مفهموم فکر کنم:بازگشتن به سوی خدا و میل به بازگشت.
پیمان عشق و بندگی میان انسان و خدا مانند موحی بود که باعث شکل گرفتن کالبد وجود انسان شد یعنی اگر آن پیمان عشق و دوستی نبود انسان آفریده نمیشد.وصال او هرگاه جان ما از بند جسم رها شود دوباره به سوی خدا باز میگردیم و دیدار و وصال او میرسیم.
شعرشم ماله مولاناست
بابا ایول بازدید کننده ... 32 نفر دارن این تاپیک را می بینن ...
انفجار کنکوری ها...
ولی به نظر من که سوالات عجیبی بود مخصوصا توی ادبیات ... فکر نکنم سالی بوده باشه که اینقدر سوال شمارشی داشته باشه ...
واج - تکواژ و واژه - ترکیب های اضافی و وصفی - مشتق و...
همین چند تا ادبیات را خیلی وقت گیر کردن مخصوصا اینکه از اون ور هم زبان دو تا reading داشت و اگه می خواستی وقت بزاری رو ادبیات زبان می موند...
عربی متوسط رو به سخت بود
دینی نسبت به پارسال آسون آسون بود(فقط چند تا سوال اول یکم گیر داشت)
اختصاصی هم خیلی حرفی برای گفتن ندارم ، ریاضی 10 تا نزده دارم فعلا فیزیک خوب زدم ... شیمی هم خیلی دور ور استوکیومتری ها نرفتم ...
--------------
واقعا کی می خواد الان جواب ها رو چک کنه ؟
حداقل یک ماه خوش باشیم ... نتایج رو چک کنیم یا نکنیم که رتبه مان عوض نمیشه پس چرا الکی اعصابمونو خرد کنیم ...
-------------
تمام !
کلا چیز باطلی بود دی:
ولی همینکه تموم شد رو عشقه!!!!دی:
من دینیو خوب نزدم اصلا
شیمی هم دیگه مخم نم کشیده بود!!!
ولی بقیه اش بــــــــــــــــــــــد نبود...عالی هم نبود
دوست نسبتا عزیز شما سر جلسه بودین امروز؟!!!!!!!!!بچه ها،من اگه به پارسال برگدم و بهم بگن كه بين يكي از اين دو كنكور ( 87 و 88 ) يكيشو انتخاب كن من كنكور 88 رو انتخاب ميكنم . چون مطمعنم ميتونم اختصاصي ها و زبان رو همگي بالاي 90 بزنم .
من نميدونم شماهايي كه اينهمه سوالاي كنكور پارسال رو ديدن و كتابهاي تست ( گاج و . . . ) رو ديدين چرا ميگين اين سوالا سخت بود!؟
اگه كسي اين سوالها رو سخت بدونه واقعا آمادگي شركت در يك جلسه كنكور رو نداشته و خوب مطالعه نكرده بوده . البته منهم قبول دارم سوال ها متوسط نبودن ولي خب كنكور سراسري بايد همينطور باشه ديگه .
سوال هاي سالهاي قبل ( مخصوصا 83 و 84 ) رو نگاه كنيد و اختصاصي ها رو مقايسه كنيد . اونوقت ميبينيد سوال سختتر شده يا آسونتر
منم 87 رو انتخاب میکنم!!!!!! چون وقتی اومدم خونه و خارج از جو اونجا بودم میگفتم آسونه و فلان!!!!!!!
پس لطفا شرایطو بسنجین!
اون که خوب بله، مثلا سوالای فیزیک 84 واقعا بی سابقه بوده....
فکر نکنم شما امروز کنکور داده باشی درسته؟بچه ها،من اگه به پارسال برگدم و بهم بگن كه بين كي از اين دو كنكور ( 87 و 88 ) يكيشو انتخاب كن من كنكور 88 رو انتخاب ميكنم . چون مطمعنم ميتونم اختصاصي ها و زبان رو همگي بالاي 90 بزنم .
بله هر کسی از بیرون گود نگاه کنه میگه من فلان درس رو 100 میزنمو .....
ولی تا تو خودش نیای نباید قضاوت کنی
-2؟؟؟
اینو من رسیدم بهش،ولی مشتق رو میخواست!! عجیبه!! عجب سوال چرتی.
اوه اوه ... راستی میگیا ...بابا شما این تجربی های بد بخت رو از استرس کشتین
از تجربی ها خواهش می کنم نیان تو این تاپیک ...
الان ممکنه ریاضی ها خیلی حرف های **** بزنن روحیتون خراب میشه !!!
اخبار مهم روزا حال کنید
آزمون عمومي و اختصاصي داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي وفني آزمون سراسري سال 1388 برگزار شد
تاريخ درج خبر 04/04/88
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع مي رساند، آزمون سراسري سال 1388براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي وفني با تعداد 307141 داوطلب در 394 شهرستان مختلف كشور به طور همزمان امروز صبح در حوزه هاي امتحاني دانشگاهها وموسسات آموزش عالي و آموزش وپرورش برگزار گرديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)