یه برنامه برای pes2008 بود که تو اسمش یه money داشت اون برای این به کار نمیره؟حالا اگر من بخوام تیم منتخب درست کنم راهی داره؟![]()
یه برنامه برای pes2008 بود که تو اسمش یه money داشت اون برای این به کار نمیره؟حالا اگر من بخوام تیم منتخب درست کنم راهی داره؟![]()
سلام عزیز
نشون دادی کارت حرف نداره نمی دونی چقدر خوشحال شدم چون داشتم میرفتم یکی دیگه بخرم
ممنون ♥♥♥
دوستان یه راهی به من پیشنهاد بدن که من اینقدر از فامیلمون دریبل نخورم
من خودم یه حرفه ای تو سری بازی های pes هستم
ولی فامیلمون همش با سر توپ زدن من را دریبل میکنه
چه کار کنم که مدافع تیم من اینقدر راحت گول سر توپ زدن را نخوره
سلام بردوستان عزیز من چطور میتونم ازبازیکنهای کلاسیک سایر تیم های ملی استفاده کنم البته من با تیمهای ملی کلاسیک مشکلی ندارم اما باوجودی که ظاهرا بازیکنهای ملی مثل چیلاورت .اوزه بیو.اشمایکل و...قفل نیستندو آزادند اما هرکاری میکنم نمیتونم به تیمهای ملی یاباشگاهی اضافه{add}بکنم لطفا راهنماییم بکنید که چه دکمه یا چه کاری رو باید انجام بدم.باتشکر
دوستانه عزیز کسی شماره ی آههنگهای بازی رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ cs0d.img که توش صداها و آهنگها هستن با چه برنامه ای باز کنم؟؟؟؟؟؟؟ با dkz میشه؟؟؟؟؟؟چطوری میشه فایل bin رو با dkz باز کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
Last edited by Behnam_o2; 11-12-2008 at 19:48.
سلام به همه بچه ها
یه سوال داشتم؟ امیدوارم کمکم کنید! توی همه لیگ ها/ مسترلیگ/....... خلاصه همه ترنومنت ها بازی بیستم/ دهم/........وقتی میخوام به بازی بعد برم این پیغامو میده و از بازی خارج میشهه
البته اینم به گم که سیستمم لپ تاپ هست شو امکاناتش خیلی بالاتراز این بازی هست
قبلش از همه متشکرم
Pro Evolution Soccer 2009 has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is available.
اره بلدم خیلی ممنون داداش دمت گرم خیلی گلی
میگم چرا become legend من دروازباننداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدافع هم نداره
فقط خط میانی و حمله!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)