تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 483 از 577 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    اقای hovo لطفا یه ایمیل به من بزن یه سری سوال میخوام ازت بپرسم در واقع مشورت وراهنمایی.من اینجا پیام خصوصیم غیر فعاله .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از alfee2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11

ای وای

رسماً نابود شدیم!حدس میزدم با تبلیغاتی که کرده راه پیشگامان رو پیش بگیره.اما فکر نمیکردم تا این حد دیگه پیش بره!

خیلی ارزونش کرد.هر گیگ رو هم 3600 میده!

کلا زده تو کار مخابرات.میخواد قیمتهای اونو بشکنه!

الان نمایشگاه چیه؟
    نمایشگاه Autocom2011
    نمايشگاه كامپيوتر و اتوماسيون اداري
    مکان: پل شهرستان

4. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من فقط با آقای خاکپور کار میکنم همون پانژهای ها
    نه در مورد سرعت مشکلی داریم نه مورد احترام و جواب دادن(نمونش بروبچ همین فورم هستند)
    جلفا چرا گفته ما براتون رانژه میکنیم ولی مشکل مخابراتش با خودتون نمیدونم مگه میشه والا چی بگم.
    الان مشتری 2 مگ و 1 مگ دارم که دان شبانشون (البته نه الان تا قبل از این دوهفته اخیر)روی 340 تا 400 بسته شده بود
    تمام مشتری های 128 من هم از 220 بالاتر نمیره

[/B]
    اقای محترم من میام اینجا حرفی میزنم اون حرفو از توی روده هام در نمیارم که.
    نه اینجا از کسی پورسانت میگیرم نه با کسی پدر کشتگی دارم .
    وقتی میگم رفتار کارکنای یه دفتر با ارباب رجوع خوب نیست یا اینکه جای دیگه خیلی درست برخورد میکنن مطمئن باش حرفم درسته .

شمائم معلومه که خیلی بیشتر از این حرفا با اقای خاکپور حساب داری که اینجوری سنگشو به سینه میزنی .
    اگه خیلی دلت به حالشون میسوزه بشون برسون به جای 4 تا منشی سانتیمانتال گذاشتن یه ذره نحوه ی برخورد با ارباب رجوعو یاد بده بهشون که مشتریاش نپرن .

اینجا اگر شرکتی درست سرویس بده و ازش راضی باشم میام میگم راضیم که بقیه ی دوستانم بتونن استفاده کنن .
    اگر هم جایی کیفیت نداشته باشه میگم فلان شرکت یا دفتر نمایندگی این مسائلو داره دیگه تصمیم با کاربراس که برن سمتشون یا نه .

6. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کلا هر ISP که تبلیغ کنه و قیمت رو پایین بیاره کیفیتش به شدت افت میکنه.به خاطر اینکه پهنای باند همون و مشتری زیاد تر!

اون آدرس هم دیگه کار نمیکنه.من نمیدونم کسایی که تازه میخوان از شبکیه بگیرن رو چه حسابی میگیرن!

نه پنل و نه شارژ آنلاین و نه پشتیبانی درست درمون و نه شبانه رایگان!

یه مدت وصل بود.هم پشتیبانی و هم دفتر فروش به من گفتند مشکل نداره.اما دوباره بعد 5 روز قطع شد.بعد کفتند که ما نگفتیم که درست شده!!!!
    آره خوب موافقم ! من دیروز نمایشگاه بودم از پیشگامان هم علت سرعت کم سرویس و ... رو پرسیدم گفت بالا رفتن تعداد مشتری ها بروز نبودن تجهیزات که گفت داریم روش کار میکنیم پهنای باند رو افزایش بدیم و مشکلات رو برطرف کنیم .

سر شبکیه هم همین بلا داره میاد گویا ! من تا رفتم سمت غرفشون یک برگه داد گفت پر کن 3 ماه اینترنت رایگان 128 ! (ماهیانه 1گیگ فکر کنم) ! اما خوب شبکیه با مخابرات دستش تو یک کاسس و مخابرات هم پهنای باند بالایی داره انصافا !
    اما من یک فرم گرفتم که اینترنت 1مگ رو بگیرم فعلا هم فقط 1 گیگ در ماه به همون 10 ت واسه شبانه ! خودشون گفتن تا 2 هفته دیگه شبانه درست میشه و این مدتیم که خراب بوده به حساب کاربری مشتری ها اضافه میشه !
    اما نکته جالب این بود که میتونم از اینترنت شبکیه در کنار مخابرات باهم استفاده کنم !
    گفتن 10 روز دیگه حداکثر زنگ میزنن ! تا اون موقع هم شبانه باید درست بشه !

خودشون گفتن الان شبانشون روی 512 هست ! همه سرویس ها !! ولی بعد درست میشه ! بگیریم ببینم چطوریاس !
    نهایتش بیخیال خط فیبر نوری میشیم و یک خط دیگه میخریم یا کلا اینترنت رو میبوسیم میزاریم کنار .

آقا این شبکیه ساعت دانلود رایگانش 1 تا 8 یا 2 تا 8 ؟ پشتیبانی میگفت 1 تا 8 اما تو سایتش زده 2 تا 8 صبح ؟ کسی دقیق میدونه؟
    همون 2 تا 8 هم خیلی خوبه ! 1 تا 8 ؟ فک نکنم هیچ جا تو ایران اینطوری باشه . همون 2 تا 8 درسته .
    Last edited by r0ss0neri; 29-12-2011 at 12:23.

8. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آره خوب موافقم ! من دیروز نمایشگاه بودم از پیشگامان هم علت سرعت کم سرویس و ... رو پرسیدم گفت بالا رفتن تعداد مشتری ها بروز نبودن تجهیزات که گفت داریم روش کار میکنیم پهنای باند رو افزایش بدیم و مشکلات رو برطرف کنیم .

سر شبکیه هم همین بلا داره میاد گویا ! من تا رفتم سمت غرفشون یک برگه داد گفت پر کن 3 ماه اینترنت رایگان 128 ! (ماهیانه 1گیگ فکر کنم) ! اما خوب شبکیه با مخابرات دستش تو یک کاسس و مخابرات هم پهنای باند بالایی داره انصافا !
    اما من یک فرم گرفتم که اینترنت 1مگ رو بگیرم فعلا هم فقط 1 گیگ در ماه به همون 10 ت واسه شبانه ! خودشون گفتن تا 2 هفته دیگه شبانه درست میشه و این مدتیم که خراب بوده به حساب کاربری مشتری ها اضافه میشه !
    اما نکته جالب این بود که میتونم از اینترنت شبکیه در کنار مخابرات باهم استفاده کنم !
    گفتن 10 روز دیگه حداکثر زنگ میزنن ! تا اون موقع هم شبانه باید درست بشه !

خودشون گفتن الان شبانشون روی 512 هست ! همه سرویس ها !! ولی بعد درست میشه ! بگیریم ببینم چطوریاس !
    نهایتش بیخیال خط فیبر نوری میشیم و یک خط دیگه میخریم یا کلا اینترنت رو میبوسیم میزاریم کنار .

همون 2 تا 8 هم خیلی خوبه ! 1 تا 8 ؟ فک نکنم هیچ جا تو ایران اینطوری باشه . همون 2 تا 8 درسته .
    یعنی شما الان روی فیبر نوری از شبکیه خریدی؟

2 هفته دیگه که خیلیه!به من گفتن تو هفته آینده احتمالاً درست میشه.الان که شبانه ندارن چجوری روی 512 بستن؟

یعنی وقتی وصل بشه روی 512 هست؟این که خیلی افتضاحه!

قبلا 1 تا 10 صبح رایگان بود.بعد شد 1 تا 8.الان هم که کردنش 2 تا 8.مطمئناً همین هم یا محدود میکنند یا کلا بر میدارند.

10. 2 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

12

درود

منم نگفتم شما گفتید تخفیف میده گفتم دوستمون هواسش جمع باشه
    شما یه جای تکس های من رو کوت کن که در مورد شخص شما این حرف رو زده باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    داداش وقتی من از سفارش و .. حرف زده بودم و شما گفتی :

پس فکر نکن با کسی بری یا کسی سفارشت رو بکنه فرقی میکنه
    طبیعتا برداشت من این بود که نقل صحبتت روی حرف منه؛ که خب اگر نبوده که هیچی. ما مخلصیم

-----------------------------------------------------------------------------

امروز رفتم جلفا ثبت نام کردم . سرویس 128 سه ماهه چون بعید میدونم دوره ی بعدی تمدید کنم .
    دفترش کلا خیلی ساده تر از دفتر اصلی بودو خلوت تر . هر چیم سوال پرسیدم ازش اگر اطلاعی داشت جواب میداد .
    گفت توی محدوده ی قندی هم حدود 50 نفر در انتظارن . ( من نمیدونم این مرکز قندی لعنتی واسه چی این همه محلا رو پوشش میده ؟ کل حکیم نظیمیو نظراهو مهردادو خاقانیو باغ دریاچه توحیدو ...... )
    گفتم سرویس با سرعتای بالاتر بخوایم بدون مجوز تکلیف چیه ؟ گفت بدون مجوز میدیم بهتون ولی اگر مشکلی پیش اومد با خودتونه . گفتم چه مشکلی مثلا ؟ گفت مخابرات ممکنه سرعتتونو بیاره روی همون 128 .
    سرویسم با رانژه و همه چی شد 43/100.
    ولی خوب رفتار اینا نسبت به پانژه ای ها خیلی بیشتر چسبید بهم . یه بار رفتم پانژه گفت باید فرد ثبت نام کننده همنام با تلفنی باشه که ثبت نام میکنه تلفنم به اسم پدرم بود منم هرچی اصرار کردم قبول نکرد تازه قبل از اونم ازشون سرویس داشتم ولی رانژم جمع شده بود با این حال بازم قبول نکرد . ( همون موقع رفتم از پارس انلاین تو مهرداد یه سرویس معمولی گرفتم که رانژش حدود 40 روز طول کشید با اینکه همون موقع هم مشتریشون بودمو روی یک خط دیگم هم سرویس داشتم . )
    ولی اینجا نه مدرکی خواست نه هیچی. فقط یه شماره موبایلو اسمو شماره ی خطی که میخوام سرویس بگیرم براش .
    فقط مشکلی که دارم اینه که خطی که درخواست رانژشو دادم تا حالا روش ADSL نداشتم . اصلا نمیدونم روی فیبر نوریه یا عادی .
    راهی نداره اینو استعلام کرد که میشه روش سرویس گرفت یا نه ؟ چون صبانت اینجور که میگفت تا زمانی که پورت خالی میشه باید صبر کرد تا اینو مشخص کنن . ولی یادمه اولین باری که ADSL گرفتم چند سال پیش همون زمان ثبت نام زنگ زدو استعلام کرد .

حالا 10 روز صبر میکنم . اگه دیدم پورتا خالی میشه و نهایتا 25 روزه سرویس وصل میشه میمونم اگر نه باید فکر یه جایی باشم که توی قندی پورت داشته باشه . شما جیی در نظرتون هست ؟
    تازه فن آوا از اونجا کوچیکتر بود
    50 نفر تازه جلوت هستند ! تا این 50 تا رو راه بندازه و بعد این قندی بیاد کارتو راه بندازه خیلی بد میشه. دعا کن این حرف قندی که از هفته دیگه احتمالا چند تا بچه ها میرند کمکش که راه بندازند زودتر حقیقت باشه.
    کلا هر چی بدبختیه واسه ماست ملک شهر میگند الان شده دو تا مرکز مخابراتی؛ یا دوست من توی 22 بهمن هستند؛ بعد این خطش فکر کنم 1 روزه یا 2 روزه رانژه شده چیزی که توی این قندی واسه ما 2 هفته اش آرزو هست اینجا بخاطر پورت آدم میکشند
    به منم همین رو گفت، گفت 128 بالاتر رو اگه مدرک ندیم؛ سرعتش رو مخابرات کم میکنه.
    اون مدرک نخواستنش هم خیلی خوبه حتی میتونی تلفنی ثبت نام کنی فقط پولو باید بدی، همین
    به نظر من حالا حالا ها پورت خالی بشو نیست؛ اگر از من میشنوی، تحقیق کن شرکت های دیگه رو و هر جا خوب بود و پورت داشت برو انجا. اینجا هم تا نره واسه رانژه طوری نیست، توی لیستی؛ هر وقت خواستی مثل من میتونی انصراف بدی و با همین احترام زیادی که موقع ثبت نام بهت گذاشتند؛ شاید حتی بیشتر؛ تمام پولت رو پس میدند.

شاد و پیروز باشید.
    Last edited by Lord Farshad; 30-12-2011 at 17:30.

12. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اقای محترم من میام اینجا حرفی میزنم اون حرفو از توی روده هام در نمیارم که.
    نه اینجا از کسی پورسانت میگیرم نه با کسی پدر کشتگی دارم .
    وقتی میگم رفتار کارکنای یه دفتر با ارباب رجوع خوب نیست یا اینکه جای دیگه خیلی درست برخورد میکنن مطمئن باش حرفم درسته .

شمائم معلومه که خیلی بیشتر از این حرفا با اقای خاکپور حساب داری که اینجوری سنگشو به سینه میزنی .
    اگه خیلی دلت به حالشون میسوزه بشون برسون به جای 4 تا منشی سانتیمانتال گذاشتن یه ذره نحوه ی برخورد با ارباب رجوعو یاد بده بهشون که مشتریاش نپرن .

اینجا اگر شرکتی درست سرویس بده و ازش راضی باشم میام میگم راضیم که بقیه ی دوستانم بتونن استفاده کنن .
    اگر هم جایی کیفیت نداشته باشه میگم فلان شرکت یا دفتر نمایندگی این مسائلو داره دیگه تصمیم با کاربراس که برن سمتشون یا نه .
    من شخصا هیچ خصومتی با شخص عالی ندارم
    شاد باشید
    خواهش میکنم این بحث رو هم ادامه ندهید

درود

طبیعتا برداشت من این بود که نقل صحبتت روی حرف منه؛ که خب اگر نبوده که هیچی. ما مخلصیم
    دوستت دارم زیاد
    من کوچیکم بی نهایت
    ارادت داریم بیش از حد
    شاد و پیروز باشید

یه اتفاق بد
    تو این چند روزه چندین تا از مشتری هام رو از دست دادم
    یا مخابرات دزد
    یا مبین نت عالی
    یا اینفورمیشن تکنولوژی (یک ماهه اولش رایگانه )تست کردم خونه مشتری دان خوبی هم داشت ) البته دان رایگان شبانه رو نمیدونم
    کلا اوضاع ندا داره میریزه گل هم مشکل دارم باهاش شدیدا
    خودم سه شبه نمیتون این قسمتهای آخر خاطرات خون آشام رو دان کنم کلا قاطه

کی میشه این انت @#$ خا @#$ با @#$ ت تموم شه دست از سر اینتر نت ما بردارن
    خدایی آخه چی کار به کار دان شبانه ما دارید
    ما که کاری به کارتون نداریم....(این دردو دل بود و هیچ عنوان سی @#$یا 30 نداشت
    خواهشا اخطار ندید ممنون

14. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.

من اگه کارت دانشجویی از یکی دیگه داشته باشم میتونم سرعتم رو 512 کنم؟

16. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرعت کم شبانه ربطی به اون موضوعات نداره ...
    بگذریم تا کی باید واسه داشتن یک نت درست حسابی اینقدر بامبول در بیاریم ...

18. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان.

من اگه کارت دانشجویی از یکی دیگه داشته باشم میتونم سرعتم رو 512 کنم؟
    دوست خوبم درسته توی سایت ندا نوشته که...

ولی بی خیال چیزی نییاز نیست
    شما بدون هیچ کارتی میتونید تا 2 مگ رو بگیرید و هیچ دنگ و فنگی هم نداره و نه نیاز به کارت داره نه اجازه مخابرات و استادی و دانشجویی و اینها همش کارای اداریه که اصلا نیاز به اجراش نیست
    با مراجعه به یکی از نماینگی های اصلی میتونید تقاضای ای دی اس ال بدید تا 2 مگ به راحتی

راستی تو اصفهان پارس آنلاین امروز ترکوند
    ورودی پاساز امروز صبحتبلیغش رو دیددم
    سه ماهه 6 گیگ 23 تومن
    باید برم تقاضا کنم تست کنم یه خطش رو ببینم دان شبانش چه جوری
    فکر کنم ای اس پی بعدی مشتری هام پارس باشه
    امید وارم یه روز نگم خداحافظ ندا

ساعات بد شبانه
    عدم ثبات در یک هفته
    و خرابی ها و قطعی های زیاد این دو هفته
    با آمار زیاد مشتری هام
    متاسفم

20. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •