اینم تست من نمیدونم چرا اولی نمیشه ولی پورت بازه
اینم یه تست دیگه که در صفحه 477 گذاشته بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم تست من نمیدونم چرا اولی نمیشه ولی پورت بازه
اینم یه تست دیگه که در صفحه 477 گذاشته بودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گاهی برای من هم اونجوری می شه . ولی بعد از چند تست دیگه درست می شه . حدود 5 از 100 برام این اتفاق می افته . در ضمن جواب قبلی من رو دیدید . من رو به تقلب متحم می کنی . می کشمتشوخی کردم ها به دل نگیر
چه ربطی داره من با لن وصل کردم شما با یو اس بی
در ضمن در نمودار پهنا رو تقسیم نمیکنه که مقدار پهنا تاثیر داشته باشه((البته فکر می کنم ))
شما در قسمت VIEW روی HIGH گذاشتین؟
نه من هیچ کاری باهاش نکردم . ببینین سرعت شما 0.25 مگابیت هست . سرعت من 0.9 مگابیت . مودم شما چون با لن وصل شده 100 مگابیت و مال من هم چون با usb وصل کردم 12 مگ . پس مال من می شه 8.333 درصد که در 1 درصد نمی شه نشان داد و مال شما 0.25 درصد که می شه با 1 درصد نشونش داد . متوجه شدی . البته این پست رو اصلاح کردم چون تو اصلاح نشده ی این پست بدون محاسبه گفته بودم ولی الان این ها رو محاسبه کردم و می گم .
Last edited by razmjoo; 07-08-2010 at 16:49.
صبر کن با یو اس بی وصل کنم ببینم
.................................................. ......................................
تست کردم
اره شما درست میگفتین
ولی مچتو گرفته بودم ها
.................................................. ......................................
Last edited by kamran987456; 07-08-2010 at 16:54.
در ضمن مودم ها با هم فرق می کنن . من پست قبلیم رو اصلاح کردم . لطفا اون رو بخون . اگه متوجه نشدی بگو تا بعد از اینکه از استخر برگشتم بهت کامل توضیح بدم .![]()
دیگه چرا داری میزنی!!!(شوخی)
مرکز مخابراتیم ولیعصر هست.به خدا این ماکس نت منو به آلزایمر هم مبتلا کرد.کدوم یکی از دوستان مرند بود؟کامران؟یادمه محل سکونتش هم تبریز نوشته بود.
خب خودتون میبینین.دروغ که نمیگم.اینم از تورنت با پورت کامران اونم نموداری سرعتی که گذاشتم.کم کم دارم به مودم شک میکنم.
![]()
فکر کنم hamed malekpor بود که از همارا adsl داره
مرکز مخابراتی من رجایی هست
تا اینجا نتیجه گرفتیم که کسانی که از مرکز ولیعصر هستند از مکس نت نگیرن که مین نت میشه
ببین تنظیم مودمت اینجوریه ؟
DHCP Server: Enabled
Firewall: Disabled
UPnP: Enabled
NAT: Enabled
QOS (outbound): Enabled
پ.ن:میگم رزمجو همین هفته قبل بود تعداد پست هات 60 تا بود ماشالا چه شتابی داره
پ.ن.2:اگه مکس نت نبود الان تایپک رفته بود صفحه 10 من که اشتیاقی در کاربرای همارا و .... نمیبینم که در این تایپک پست بدن![]()
Last edited by kamran987456; 07-08-2010 at 18:01.
نه بابا . من روزی بیشتر از 5 -6 تا پست ندارم . حالی بعضی روزا می بینی شد 10 تا
بابا همارایی ها حتی به اینجا سر نمی زنن. درسته . البته اگه مشکل ab نبود ما اون پایین پایین ها بودیم . در ضمن فقط مکس و همارا تو این استان نیست . شرکت هایی متعدد هم هست . نمی دونم چرا اونا اصلا نمیان . فکر کنم مستقیم می رن تاپیک isp خودشون . اگه میومدن اینجا وضعیتشون رو می فهمیدیم شاید از این 2 تا isp استان دست بر می داشتیم .
آره راس میگی حامد بود.
همه تنظیمات مودم همونطوری هست که فرمودین.UPnP و QoS هم تو تنظیمات نبود.
پ.ن:همارایی ها مشکلی ندارن.واسه همین نمیان اینجا.من خودم وقتی همارایی بودم پست زیاد نمیدادم ولی از وقتی مین نتگرفتم پستام 100 برابر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)