تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 483 از 2550 اولاول ... 3834334734794804814824834844854864874935335839831483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

سرعتش از 15.95 تا 16.3 بود.حالا دقیق دقیق 16 هم نباشه ثباتش خیلی بیشتر از مین نت بود.

فکر کنم خودشون یه ذره(چند کیلوبایت)بیشتر از 128 بسته بودن که با احتساب نویز و مسافت به گیرنده سرعت 128 برسه.

پورت های تورنت هم الان همش برام بستس و هیچ پورتی رو نمیتونم فوروارد کنم.اگه امکان داره یه عکس هم از تست پورت نرم افزار موتورنت(Utorrent) بزارین.واقعا شرمنده خیلی زحمتتون دادمفقط میخام بدونم مشکل از منه یا همه اینطورین.مسئله نوسان سرعت رو زحمتشو کشیدین گذاشتین.فقط مونده تورنت.

شما مرند هستین؟اگه اینطوری باشه که از مرکز شما یه سیم بکشم به خونمون وضعیتش خیلی بهتر میشه.فکر کنم ایراد از مرکز مخابراتیه(ولی با همارا اینطوری نبود)ممنون
    اینم تست من نمیدونم چرا اولی نمیشه ولی پورت بازه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یه تست دیگه که در صفحه 477 گذاشته بودم

کد:

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینم تست من نمیدونم چرا اولی نمیشه ولی پورت بازه

کد:
    اینم یه تست دیگه که در صفحه 477 گذاشته بودم

کد:
    گاهی برای من هم اونجوری می شه . ولی بعد از چند تست دیگه درست می شه . حدود 5 از 100 برام این اتفاق می افته . در ضمن جواب قبلی من رو دیدید . من رو به تقلب متحم می کنی . می کشمت شوخی کردم ها به دل نگیر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

خیر من در مرند نیستم . معلومه مرکز مخابراتی شما آشغال ترین مرکز ماکس تو تبریزه . فقط وضعیت شما در ماکس اینجوریه . لطفا به ماکس توهین نکنین . پورت های تورنت برای همه ی یوزر های ماکس بازه ( بجز شما ) . سرعت همه اندکی نوسان داره می تونیم بگیم نداره ( بجز شما ) . پس ما چکار کنیم . لطفا مرکزتون رو بگید تا هیچ کس تو اون مرکز از ماکس سرویس نگیره .

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

خیلی واسم خنده داره که جزیی نگاه می کنین . سرعت مودم شما 100 مگابیت هست ( از اون گرون ها ) . مال من 12 مگابیت ( از اون ارزون ها ) . 25 درصد من با 1 درصد شما برابری داره ؟
    چه ربطی داره من با لن وصل کردم شما با یو اس بی
    در ضمن در نمودار پهنا رو تقسیم نمیکنه که مقدار پهنا تاثیر داشته باشه((البته فکر می کنم ))
    شما در قسمت VIEW روی HIGH گذاشتین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چه ربطی داره من با لن وصل کردم شما با یو اس بی
    در ضمن در نمودار پهنا رو تقسیم نمیکنه که مقدار پهنا تاثیر داشته باشه((البته فکر می کنم ))
    شما در قسمت VIEW روی HIGH گذاشتین؟
    نه من هیچ کاری باهاش نکردم . ببینین سرعت شما 0.25 مگابیت هست . سرعت من 0.9 مگابیت . مودم شما چون با لن وصل شده 100 مگابیت و مال من هم چون با usb وصل کردم 12 مگ . پس مال من می شه 8.333 درصد که در 1 درصد نمی شه نشان داد و مال شما 0.25 درصد که می شه با 1 درصد نشونش داد . متوجه شدی . البته این پست رو اصلاح کردم چون تو اصلاح نشده ی این پست بدون محاسبه گفته بودم ولی الان این ها رو محاسبه کردم و می گم .
    Last edited by razmjoo; 07-08-2010 at 16:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

نه من هیچ کاری باهاش نکردم . ببینین سرعت شما 0.25 مگابیت هست . سرعت من 0.9 مگابیت . مودم شما چون با لن وصل شده 100 مگابیت . پس مال شما در اون نمودار می شه 0.0025 و مال من 13.3 درصد .
    صبر کن با یو اس بی وصل کنم ببینم

.................................................. ......................................
    تست کردم
    اره شما درست میگفتین
    ولی مچتو گرفته بودم ها
    .................................................. ......................................
    Last edited by kamran987456; 07-08-2010 at 16:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

صبر کن با یو اس بی وصل کنم ببینم
    در ضمن مودم ها با هم فرق می کنن . من پست قبلیم رو اصلاح کردم . لطفا اون رو بخون . اگه متوجه نشدی بگو تا بعد از اینکه از استخر برگشتم بهت کامل توضیح بدم .

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خیر من در مرند نیستم . معلومه مرکز مخابراتی شما آشغال ترین مرکز ماکس تو تبریزه . فقط وضعیت شما در ماکس اینجوریه . لطفا به ماکس توهین نکنین . پورت های تورنت برای همه ی یوزر های ماکس بازه ( بجز شما ) . سرعت همه اندکی نوسان داره می تونیم بگیم نداره ( بجز شما ) . پس ما چکار کنیم . لطفا مرکزتون رو بگید تا هیچ کس تو اون مرکز از ماکس سرویس نگیره .
    دیگه چرا داری میزنی!!!(شوخی)

مرکز مخابراتیم ولیعصر هست.به خدا این ماکس نت منو به آلزایمر هم مبتلا کرد.کدوم یکی از دوستان مرند بود؟کامران؟یادمه محل سکونتش هم تبریز نوشته بود.

خب خودتون میبینین.دروغ که نمیگم.اینم از تورنت با پورت کامران اونم نموداری سرعتی که گذاشتم.کم کم دارم به مودم شک میکنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

دیگه چرا داری میزنی!!!(شوخی)

مرکز مخابراتیم ولیعصر هست.به خدا این ماکس نت منو به آلزایمر هم مبتلا کرد.کدوم یکی از دوستان مرند بود؟کامران؟یادمه محل سکونتش هم تبریز نوشته بود.

خب خودتون میبینین.دروغ که نمیگم.اینم از تورنت با پورت کامران اونم نموداری سرعتی که گذاشتم.کم کم دارم به مودم شک میکنم.

فکر کنم hamed malekpor بود که از همارا adsl داره
    مرکز مخابراتی من رجایی هست
    تا اینجا نتیجه گرفتیم که کسانی که از مرکز ولیعصر هستند از مکس نت نگیرن که مین نت میشه
    ببین تنظیم مودمت اینجوریه ؟
    DHCP Server: Enabled
    Firewall: Disabled
    UPnP: Enabled
    NAT: Enabled
    QOS (outbound): Enabled

پ.ن:میگم رزمجو همین هفته قبل بود تعداد پست هات 60 تا بود ماشالا چه شتابی داره
    پ.ن.2:اگه مکس نت نبود الان تایپک رفته بود صفحه 10 من که اشتیاقی در کاربرای همارا و .... نمیبینم که در این تایپک پست بدن
    Last edited by kamran987456; 07-08-2010 at 18:01.

9. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AB

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پ.ن.2:اگه مکس نت نبود الان تایپک رفته بود صفحه 10 من که اشتیاقی در کاربرای همارا و .... نمیبینم که در این تایپک پست بدن
    نه بابا . من روزی بیشتر از 5 -6 تا پست ندارم . حالی بعضی روزا می بینی شد 10 تا
    بابا همارایی ها حتی به اینجا سر نمی زنن . درسته . البته اگه مشکل ab نبود ما اون پایین پایین ها بودیم . در ضمن فقط مکس و همارا تو این استان نیست . شرکت هایی متعدد هم هست . نمی دونم چرا اونا اصلا نمیان . فکر کنم مستقیم می رن تاپیک isp خودشون . اگه میومدن اینجا وضعیتشون رو می فهمیدیم شاید از این 2 تا isp استان دست بر می داشتیم .

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

فکر کنم hamed malekpor بود که از همارا adsl داره
    مرکز مخابراتی من رجایی هست
    تا اینجا نتیجه گرفتیم که کسانی که از مرکز ولیعصر هستند از مکس نت نگیرن که مین نت میشه
    ببین تنظیم مودمت اینجوریه ؟
    DHCP Server: Enabled
    Firewall: Disabled
    UPnP: Enabled
    NAT: Enabled
    QOS (outbound): Enabled

آره راس میگی حامد بود.

همه تنظیمات مودم همونطوری هست که فرمودین.UPnP و QoS هم تو تنظیمات نبود.

پ.ن:همارایی ها مشکلی ندارن.واسه همین نمیان اینجا.من خودم وقتی همارایی بودم پست زیاد نمیدادم ولی از وقتی مین نت گرفتم پستام 100 برابر شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •