میتونی با (بدون مبلغ گارانتی)780 دل 1525 با سی پی یو دوال کر بگیری که خروجی تلویزون هم داشته باشه بقیه امکانتا مثل مودم لن وای فای بلوتوث ... رو هم داره
میتونی با (بدون مبلغ گارانتی)780 دل 1525 با سی پی یو دوال کر بگیری که خروجی تلویزون هم داشته باشه بقیه امکانتا مثل مودم لن وای فای بلوتوث ... رو هم داره
سونی جدید ها (سری FW) خفن هست با گرافیک ati و cpu 2.26 سنترینو 1400 میتونی بگیری
fw170dw البته 16 اینچه
ساخت آلمان و نمایندگی آن در ایران شرکت بهین تکنولوژی است که آنرا گارانتی می کند.
سلام
جایی رو که نمی تونم بگم ( خلاف قوانین ) ولی اگه تصمیمتون قطعی شد تو پ.خ بهتون میگم .
به نظر من واسه اون هایی که واسه اولین بار هست که دارن لپ تاپ میخرن , خرید از یه گارانتی خوب بسیار کار عاقلانه ای هست حتی اگه 100 $ بیشتر باشه .
قیمت هم بین 1.250.000 تا 1.350.000 موجود هست .
اره رم و هارد لپ تاپ ها در هر زمان قابل تغییر یا ارتقا هست مثلا همین سری تا 8 گیگ رو واسه رو ساپورت میکنه .
tavakoli1353 قيمتهاي كه دادي بدون گارانتيند؟با گارانتي 100تومن گرون ترند
دوستان یه لبتاب خوب بین 1 تا 1400 معرفی کنید که کارایی بالا،دوام باتری خوب،lcd خوب ،زیبایی،سبک وزن و با دوام باشه و بشه روش بازی های جدید هم نصب کرد
سلام
اگه منظورت از سبک 13 اینچی ها هست بهترین انتخابت : dell xps m 1330
cpu : 2.4
ram : 3 gig
vga : geforce 8400
hard : 250 gig
lcd : 13.3 inch
weight : 1.8 kg
و اگه لپ تاپ عادی از لحاظ وزنی میتونی dell xps m1530 رو با همین کانفیگ بگیر ( ولی با گرافیک geforce 8600 gt )
که 1.450.000 میشه با گارانتی .
نوشته شده توسط mahdiiran مشاهده تاپيک
سلام دوستان عزيز
يك لپتاپ مي خواستم خصوصيات زير داشته باشه
1 براي بازي هنچناني نميخوام
2استحكامش برام مهمه
3به تلوزيون وصل بشه
4اكه بشه cpu دو هسته اي باشه
تا قيمت 650
ممنون
به نظر شما دونباله مارك هاي ديگه كه با همين امكانات وسرعت با قيمت مناسبتر مثل acer fojitsu,simens بگيرم يا dell
البته اگه بدونم ماركهاي ديگه ارزش گرفتن نداره سعي مي كنم بيشترم هزين كنم
شما IBM یا فوجی هم میتونی بگیری ولی کیفیت ساخت سونی و دل از همه اینا بالاتره اگه میتونی تا 1000 تومن هزینه کنی دستگاه های خوب زیادی میتونی بگیری
با سلام خدمت دوستان محترم و گرامي
-شما از بين دو مدل زير كدوم رو پيشنهاد ميكنيد و چرا؟
اول ) HP Pavilion dv5-1135ee كه حتما بهتر از من ميدونيد كارت گرافيكيش آخر خفنه ولي رزولوشن نمايشگرش خيلي بالا نيست
دوم ) SONY VGN-FW190NBH كه مزيت اصليش اينه كه ساخت آمريكاست و بعلاوه تصوير LCD و طول عمر باطريش مثل اغلب vaio ها قابل توجهه ضمنا سري gaming سوني رو شنيدم همين FW ها هستند (البته كارت گرافيكيش با قبلي اصلا قابل مقايسه نيست)
نظرتون چيه؟
-سوال دوم و آخر من اينه كه در مورد LCD هايي كه dell استفاده ميكنه نكته مثبت و يا منفي خاصي وجود داره؟ من شنيدم چندان تعريف ندارند. اين چقدر صحت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)