اگر منظورتون همین هواپیما هستش" در اینجا میتونید مقدار سوخت رو در تانکرهای چپ و راست ببینید.
در ضمن موقع "نقل قول" عکس ها رو خذف کنید ممنون.
اگر منظورتون همین هواپیما هستش" در اینجا میتونید مقدار سوخت رو در تانکرهای چپ و راست ببینید.
در ضمن موقع "نقل قول" عکس ها رو خذف کنید ممنون.
نمیدونم دیگه...ممنون از لطفت دوست من
همه ی کارایی که گفتین رو مو به مو انجام دادم ، ولی افاقه نکرد ! متاسفانه دوباره با همون ارور مواجه شدم !راه دیگه ای هم هست ؟
شبیه ساز رو حذف و در مسیر جدیدی نصب کنید. شاید اثر کرد.
اصلا چرا Acceleration Pack نصب نمیکنید؟ از سرویس پک بهتره.
هر ناتیکال مایل برابر با 852/1 کیلومتر بر ساعت یا 0.514444444 m / s هستش.میگم هر نات چند کیلو متره؟
با سلام به دوستان و اساتيد عزيز
من تازه fsx رو گرفتم و نصب كردم. fsrecorder هم روش نصب كردم. از كجا ميشه فايلهاي frc ركورد شده ديگران را دانلود كرد ؟ آيا براي يادگيري از اين فايلها ميشه استفاده كرد؟ منظورم فايلهايي است كه همين برنامه fsrecorder ايجاد مي كند و حجمش هم خيلي كم است. آيا براي يادگيري از اين فايلها ميشه استفاده كرد؟
با تشكر
مرسی ، به خاطر نصب FSP می خواستم سرویس پک نصب کنم ! بازم ممنون.
صفحه اول همین تاپیک: قسمت "من کدام نسخه را دارم؟؟؟؟ (قبل از طرح ...)"
اما یک DVD دیگه هستش که اگر به همین نسخه ی بالا اضافه کنید شبیه ساز تبدیل به Acceleration Edition (بچه ها بهش میگن ACC) میشه. یعنی اول باید نسخه ی بالا که من بهش میگم Normal Edition رو نصب کنید (نسخه اصلی شامل یک DVD) و بعد یک DVD اضافی رو روش بریزید. توجه کنید که Acceleration Edition خودش شامل SP1 و SP2 هم میشه. یعنی دیگه نیازی نیست این 2 سرویس پک رو نصب کنید. خودش اینا رو داره.
...نکته: نصب سرویس پک ها و در کل نصب Acceleration Pack باعث سبک شدن بازی و بهینه شدن بازی در استفاده از CPU های چند هسته ای میشه.در نصب Accleration Pack رو نسخه عادی تردید نکنید.
بچه ها کسی میدونه لینک دانلود Acceleration Packکجاست ؟ هر چی گشتم و سرچ کردم به جایی نرسیدم ! اگه زحمتی نیست لینکُ بزنید که دانلودش کنم . مرسی
میگم نسخه نوین پندار روی ویندوز 7 نصب میشه؟!
بله که نصب میشه!
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
لینک تورنت»»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
شما اگر این فایل ها رو گیر بیارید" بعد از اجرا فقط میتونید ببینید که در کاکپیت چه کار هایی داره انجام میشه که این آموزش نمیشه...! آموزش باید توضیح و دلیل داشته باشه فقط به دیدن نیست دوست عزیز...
مرسی دوست عزیز. چون نمی تونم از دکمه ی تشکر استفاده کنم مجبورم که پست بزنم ، کاش از این حالت خارج بشمبرای اینکه مشکلم حل بشه باید نصف روز در انتظار تایید پستم باشم تا یکی به دادم برسه !
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)