آسیاتک دیگه شورش رو در آورده . تا ساعت 2 که حجم پولیه سرعت رو 210 هست اما تا ساعت به 2 میرسه و شبانه شروع میشه سرعت میاد رو 24-32 !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتک دیگه شورش رو در آورده . تا ساعت 2 که حجم پولیه سرعت رو 210 هست اما تا ساعت به 2 میرسه و شبانه شروع میشه سرعت میاد رو 24-32 !
سرویس 2مگ اسیاتک :
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
سلام
اسیاتک که ساعت 1 تا 7 رایگان است.
چطوری میگید 2 تا 8 ؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من برخلاف دوستان که میگن ساعات رایگان سرعت پایینه سرعتم همون 220 هست.سرویس 2 مگ دارم.
ساعات رایگان هم برای من از 2 تا 8 هست. تهران هستم. مخابرات شهید چمران.
سرعت دانلود شبانه من که زیر خط فقره
128/5گیگ
شبانه سرعت میاد رو 10![]()
خوب شما که 2 مگ دارین حتما کلی پول پاش دادین عزیز. اشغالهای عوضی برای کسایی که سرویسهای معمولی دارن اینکار رو کردن.
در حالیکه شرکتهایی چون پارس آنلاین , پیشگامان, فن آوا سرانجام تسلیم قانون سازمان مقرارت رادیوی کشور مبنی بر ارائه اینترنت نامحدود شده اند و تعرفه های جدید خود که مطابق این قانون است را در سایتشان قرار داده اند تا از مهرماه آن را رسمآ اجرایی کنند شرکت آسیاتک (معروف به حجم خور) هنوز اظهار بی اطلاعی از این قانون میکند و پس از تماس و سئوال در این مورد با پاسخی شبیه به کی؟! کِی؟! کجا؟! کو؟! ما خبر نداریم, مواجه میشوید...دوستان آسیاتکی ایا زمان پایان دادن به سکوت و ریختن پول مفت به شکم صاحب شرکت و حجم دزدیهای بی حد و اندازش فرا نرسیده؟!
..
Last edited by bzt; 18-09-2011 at 15:06.
بچه ها اسیاتک کی نامحدود میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی پرسیده ازشون ؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه پارس انلاین داره نامحدود با قیمت جدید ارائه میده
بابا این بیشرفای حروم زاده دززززززززززززززززززززد حجم نمیخورن حجم و قورت میدن 80 مگ دانلود کردم زده 120 مگ دانلود دیس کانکت کردم دوباره وصل شدم میبینم تو ریز مصرف م به جای 120 مگ قبلی زده 148 مگ!!!!!!!!!!!!!!
کسی برنامه ایی سراغ نداره بشه باهاش کل حجم مصرفی واقعی رو اندازه گرفت؟ چند تا برنامه دانلود کردم اما اصلآ فایده نداشت اینا دیگه سر میبرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)