.........................................
.........................................
Last edited by hosein002; 12-03-2011 at 20:18.
اساتید محترم سلام نظرتون درباره باند کنوود 718 چیه آمپ هم ندارم و اصلا نمی خوام بخرم
قیمتشو دارین؟
راست میگن که چون آمپ نمی خوام باند 40 *50 تمن بگیرم یا بالاتر فرقی نداره؟
سلام آقا حمید
آره وضوح کم میشه تو فرکانس های بالا
بالاخره همینو خریدم
بدون آمپ خیلی خوب جواب داد البته هنوز آمپ نگرفتم و تا آمپ نگیرم قابلیت های این باند معلوم نمی شه
ولی کلا چیز خوبیه بدون آمپ که اینجوریه فکر کنم یه آمپ درست حسابی روش ببندم بترکونه
cadence ZRS710
Specifications:
• RMS Power: 125 Watts• PEAK Power: 350 Watts• Frequency Response: 25Hz – 22 kHz• Magnet Size: 60oz• Structure Weight: 100oz• Sound Pressure Level: 96dB @ 1w/1m• Impedance: 3 Ohm• Mounting Depth: 3.66”Features:• Kevlar Reinforced Paper Pulp Cones• 2” Four-Layer Kapton® Voice Coils• Oversized Butyl Rubber Surrounds• Chrome Plated Yoke and Washer Plates• Extended Magnet Motor Structures• One Piece Extended Pole Technology• Conex Spider with Integrated Tinsel Leads• Nickel Plated 5-Way Binding Posts• Ferro-Fluid Enhanced Voice Coil Cooling System
• Audiophile Mylar Capacitor Crossover Networkدوستان حرفه ای نطرتون چیه؟ یه نظری بدید ببینیم خریدمون موفق بوده یا نه؟؟؟؟
سلام دوست گرامی
این باند بیشتر بدرد کل کل کردن میخوره تا لذت بردن از موزیک.. صداش بم و کمی تیز است.
بجاش میتوید از برندهای دیگه انتخاب کنید مثل 693 mtx
قیمتش 718 زیر 90ت باید باشه.
فرقش مثل این که موتور پراید بندازی رو اتاق 206..از اتاق 206 لذترو میبری ولی قدرت و سرعت ماشین به اندازه همون پرایده..
Last edited by saman1367; 13-03-2011 at 00:54.
سلام....
دوستان کسی میدونه 7016 کنوود چه بازه مقاومتی رو پشش میده؟؟مثلا 4تا8اهم یا 2تا8اهم....!!!!
CVR-15 رو قیمت دارم 200 تومن
حمید جون پس میشه هم کامپ و هم همین ساب رو فعلا با یه آمپ 4 کانال راه بندازم تا بعد؟
والا تو مشخصات چیزی نگفته ، ولی فکر میکنم4 تا 50 وات در 2 اهم باشه ( میتونی مانوئلش رو دانلود کنی شاید توش بود)
سلام
والا چي بگم.از روي امپ LPF رو روشن نكرده باشي؟برو همه كليدهاي روي امپ رو فلت بزار.روي پخش هم همه چيز رو فلت كن. حتي لود نس رو ببين چه جوري ميشه
مباركتون باشه. ولي مطمئن باش شما با IC پخش فقط 30-40% از توانائي اسپيكرتون رو داريد ميشنويد.حتما نياز به امپليفاير داريد.البته با يه امپ سبك هم درايو ميشه ولي خب بدون امپ و با توجه به امپدانس 3 اهمي ممكنه پخشتون دچار آسيب بشه.
4-8 اهم
براي ساب 15 آمپ 4 كانل كمي منطقي نيست.فشار روش زياده براي 12ميشه توجيح داشت ولي براي 15به مدت طولاني باعث فشار روي آمپ ميشه.حالا اگر 2-3 ماه بخواهي با ولوم پائين موزيك گوش بدي اشكالي نداره ولي در كل بايد فكر يه امپ مونو براش باشي.
چه سبك موزيكهائي بيشتر گوش ميدي؟سيستم برق خودروتون چه جوره؟
آقا حمید این عکس آمپ هست . فک میکنم رو lp باشه
بزارم رو فلت؟
امیرجان دو تاشو فلت بزار.و از روی پخش تو قسمت detaied setup میری تو X'Over و میتونی اونجا به باند های عقب HPF بدی.(بزار رو 80 هرتز )
سابووفر هم برو بزار LPF رو 80
بعد اکولایزر هم فلت بزار.بیخودی همه فرکانس های پایین رو بالا نبر.هم صدا بم میشه و هم به پخش و آمپلی فشار میاد و هم
ساب و هم اسپیکر ها.
شما به نظرم تو فکره ساخته باکس باش.بهترین ساب هم بگیری رو تاقچه ببندی در حد و اندازه بدترین ساب تو باکس نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)