افت كيفيت شبكه براي من از ساعت 2 تازه شروع ميشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
افت كيفيت شبكه براي من از ساعت 2 تازه شروع ميشه
دوست عزیز، شما از کجا چنین نظری می دین؟
خط 4 که همش نوسانه بین 40 تا 120 همیشه در نوسانه در کل خوبه
ولی چند روزه، روزی یکی دوبار دیسکانکت میشه و بعضی روزا تا چند ساعت کانکت نمیشه
همین 1 ساعت قبل دیسکانکت شد و نیم ساعت وصل نشد
یک وزنه سنگین رو نصور کن، که که با یه طناب صاف و یکدست میکشن، حالا تصور کن همین وزنه رو با چند تا نخ به هم تاب خورده و گره خورده بکشن... احتمال پارگی تو کدوم بیشتره؟
اگر قرار باشه بصورت عمدی دیسکانکت بشی، kill attempt که برای مودمت فرستاده میشه بسختی میتونه کانکتیویتی رو kick کنه مگه اینکه حاوی electrical load malfunction باشه...
مثال علمیشم تو شیمی فرق الماس و گرافیت... شکستن پیوند بین اتم های کربن در حالت گرافیت که ساختار لایه ای داره سخت تر از الماسه که ساختار شبکه بلور داره...
__________________________________________________ ______________
تاحالا شده که مهمترین پارامترهای زندگیت جلوی چشمات به سمت تعریف نشدن میل کنه و t حاصل از معادلات زندگیت در بقیه صدق نکنه؟
تا حالا که شده که به ازای یک x دو t داشته باشی؟ و مساحت زیر نمودار منحنی زندگیت تو قسمت منفی محور های مختصات باشه؟
تاحالا شده دلتا کوچکتر از صفر باشی و ضریب a=0؟
Last edited by bios2bb; 16-06-2010 at 23:42.
بشین شیمی ۲ ات را بخون بایوس جان اینقدر هم دنبال ه.ک (--) کردن ملت نباش![]()
دیشب سرعت خط 4 70 بود البته تا ساعت 2.30 بعدشو نمیدونم
حجم من داره تموم میشه چون اولین دورست نمیدونم چه کار باید بکنم ؟حضوری باید برم یا با کارت شتاب میشه از خود سایت ؟
تو سایت افزایش موجودی رو میزنم فقط میشه فیش از قبل واریز شده رو ثبت کرد!پرداخت انلاین نداره؟؟
خط 722 نوسان بین 110 تا 150 !
آره واسه منم بعضی اوقات کانکت نمیشه جدیدا!
تو شب هم اوضاع بهتر شده در کل!اگه این شرایط باقی بمونه برای من که بهتره!
فقط این قطعی ها رو باید درست کنن!
چون بعضی اوقات اعصاب آدم رو بهم میریزه!
![]()
Last edited by Dj_aghamajid; 17-06-2010 at 13:56.
من دیشب دانلود نکردم اما واقعا خیلی خوبه که اندیشه نوسان نداره حالا سرعت از 100 بیشتر نشدم نشد حداقل تکلیف خودمونو میدونیم
دوست عزیز
بیشتر منظورم در مورد پست TIGER بود که در جواب شما گفته بودن :
شما گفتین زنگ زدین اندیشه و اونا بهتون گفتن دارن پهنای باند جدید میگیرن .
منظورم این بود اگه این قضیه صحت داشته باشه الان نباید منتظرش باشیم و حداقل باید تا آخرای تابستون صبر کنیم . در هر صورت وقتی خودشون این حرف رو زدن مطمئن باش سر کاری نیست اما تا خط جدید زیر بار بره باید صبور باشیم . اگه یادتون باشه در مورد خرید stm1 قبلی هم از پاییز گذشته خبر خریدنش رو اندیشه داده بود و خیلیها می گفتن فقط شایعست و برای نگه داشتن کاربراست اما تو زمستان بلاخره پهنای باند جدید زیر بار رفت . منظور اینه که لزومی به دروغ گفتن ندارن و اگه این رو گفتن یعنی دارن انجامش میدن.پس دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره !![]()
در مورد قطع شدن ارتباط اینترنت و جواب ندادن سرور برای من هم پیش اومده و تا چند ساعت سرور جواب نمیده ( خط 3 )... البته این رو هم بگم برقمون هم تقریبا هر روز و هر شب نیم ساعت تا 1 ساعت قطع میشه و احتمال داره این قضیه بخاطر قطع برق هم باشه .. شایدم به خاطر گرون شدن سوخت مراکز مخابرات حاضر نیستن تو اوقات قطع برق ژنراتورشون رو روشن کنن !!!توکشورای جهان اول 5 دقیقه برق یه شهر بره شورش میشه ! اما اینجا کاملا طبیعیه !
والا.. همینجوریش هم که اینجور امکانات نیست بر و بچه ها همش فکر ه ک و کش رفتن اکانت و ... هستن ! وای به حال اینکه مثل سیم کارتای اعتباری ایرانسل بشه با دادن کد موجودی کارت رو به سیم کارت دیگه انتقال داد !![]()
از طریق سایت که همچین امکانی نیست مگه اینکه خودتون تشریف ببرین شرکت ببینین مثلا امکانش هست حجمتون یا روزهای باقیمونده رو به یه اکانت دیگه منتقل کنن یا خیر .
من بعید میدونم .. اگه این سرویس رو هم بذارن بعدش فقط باید 2 تا اپراتور جدید صبح تا شب مشغول انتقال حجم کاربرای مختلف به هم باشن و هر کس که آخر ماه حجم زیاد میاره میره واریز می کنه به یه اکانت دیگه و بعد از شارژ مجددا حجمش رو تو اکانت خودش پس میگیره و اینجوری حجم باقیموندش هم از بین نمیره !!!پس اگه میخواین کار خیر کنین و حجم هدیه بدین می تونین برا همه بچه های سایت نفری 2 گیگ حجم شیرینی بدین همه به جونتون دعا میکنن !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)