تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 800 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه ushuaia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ..من ویندوز رو عوض کردم و سیستم رو خاموش کردم عکس shut down که 3 کلید ریستارت - ترن اف- استند بای است در یک مستطیل ابی رنگ است روز بعد که سیستم رو روشن کردم بعد از لود شدن ویندوز سیستم در یک صحفه سیاه از کاربر بوزرینم و پسورد می خواهد و با زدن ok دسکتاپ می روم و و قتی می خواهم سیستم رو از قسمت shut down خاموش کنم عکس و برنامه این قسمت عوض شده است و مثل عکس قسمت که بعد از نصب ویندوز است نیست ؟

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام ..من ویندوز رو عوض کردم و سیستم رو خاموش کردم عکس shut down که 3 کلید ریستارت - ترن اف- استند بای است در یک مستطیل ابی رنگ است روز بعد که سیستم رو روشن کردم بعد از لود شدن ویندوز سیستم در یک صحفه سیاه از کاربر بوزرینم و پسورد می خواهد و با زدن ok دسکتاپ می روم و و قتی می خواهم سیستم رو از قسمت shut down خاموش کنم عکس و برنامه این قسمت عوض شده است و مثل عکس قسمت که بعد از نصب ویندوز است نیست ؟
    عذر ميخوام، اما نا مفهوم بود تيكه ي آخرتون؟!!!
    يا تصوير گذاشتين و من مشاهده نميكنم باز؟!!!

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اگه مفهوم کلی متن انگلیسی رو بگی ممنون میشم دوم اینکه اصلا ویندوز نصب نمیشه که نرم افزار نصب کنم توی همون مراحل اول ویندوز ارور میده
    مفهموش گفته كه اين مشكل هم ميتونه از رجيستري ويندوز باشه،‌هم ميتونه از رسانه هاي سخت افزاريتون باشه، هم ميتونه ناشي از سكتور و بد سكتور و احيانا ويروس هاي سكتوري هارد باشه.

موفق باشيد.

3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

استاد سوالی دیگر داشتم ان اخطار که دوست عزیزمان گفته است حال چگونه باید از بین ببریم........اسم کاربر هم reza2pars است . استد در سیستم من هم این مشکل در هنگام کاردن با سیستم یک دفعه این اخطار می اید و در بعضی مواقعه در هنگام نصب ویندوز است ..........استاد ممنون می شوم در این مورد زیاد راهنمایی کنید ... کاربر reza2pars در تاریخ 22/2/ 2010 فرستاده ..(و مشخصات این مشکل در عکسی است که در هنگام نصب ویندوز پیش می اید ).........ببخشید سوالم طولانی شد .حال این اخطار ربا به چند روش یا نرم افزاری با حل کرد .استاد ممنون می شوم در این مورد بیشتر توضیح دهید چون من در بعضی مواقع با این مشکل روبهرو میشوم...ممنون.
    Last edited by ushuaia; 24-02-2010 at 00:15.

5. این کاربر از ushuaia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

ممنون از اينكه تصوير رو گذاشتي.
    خوب واسه برگردوندنش به حالت قبل، برو داخل كنتل پنل. بعد گزينه ي user account رو انتخاب كن و بعد گزينه ي change the way users log on or logoff رو انتخاب كن. از كادري كه مياد واست تيك هر دو گزينه رو فعال كن و بعد apply option رو بزن.

موفق باشيد.

7. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سوالی دیگر داشتم ان اخطار که دوست عزیزمان گفته است حال چگونه باید از بین ببریم........اسم کاربر هم reza2pars است . استد در سیستم من هم این مشکل در هنگام کاردن با سیستم یک دفعه این اخطار می اید و در بعضی مواقعه در هنگام نصب ویندوز است ..........استاد ممنون می شوم در این مورد زیاد راهنمایی کنید ... کاربر reza2pars در تاریخ 22/2/ 2010 فرستاده ..(و مشخصات این مشکل در عکسی است که در هنگام نصب ویندوز پیش می اید ).........ببخشید سوالم طولانی شد ..

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سوالی دیگر داشتم ان اخطار که دوست عزیزمان گفته است حال چگونه باید از بین ببریم........اسم کاربر هم reza2pars است . استد در سیستم من هم این مشکل در هنگام کاردن با سیستم یک دفعه این اخطار می اید و در بعضی مواقعه در هنگام نصب ویندوز است ..........استاد ممنون می شوم در این مورد زیاد راهنمایی کنید ... کاربر reza2pars در تاریخ 22/2/ 2010 فرستاده ..(و مشخصات این مشکل در عکسی است که در هنگام نصب ویندوز پیش می اید ).........ببخشید سوالم طولانی شد ..
    در ادامه اون و توضيحي دادم.

اين يك سري دلايل:‌

• A device driver that the computer boot controller needs is not configured to start during the startup process.
    • A device driver that the computer boot controller needs is corrupted.
    • Information in the Windows XP registry (information related to how the device drivers load during startup) is corrupted.

اينم يه دليل ديگه:
    Boot-Sector Viruses

You may receive a "Stop 0x0000007B" error message if your computer is infected with a boot-sector virus. If the problem is intermittent and you can start Windows, check your computer for viruses. If you find a virus, also check any floppy disks for viruses before you use them again.

اينم يه سري ديگه:

• The boot volume is corrupted and cannot be initiated by Windows XP. If the file system is corrupted and if Windows XP cannot initiate the boot volume during the startup process, either move the drive to another computer that is running Windows XP and run the chkdsk command on that drive or try to create a parallel installation of Windows XP on the drive (in a separate folder). The Windows XP Setup program checks the integrity of the volume before it copies files, and it may fix some problems in the process.
    • You are installing Windows XP on a mirrored boot partition that was created by Microsoft Windows NT 4.0. Windows XP does not support Windows NT 4.0 Ftdisk volume sets. If you are running Microsoft Windows 2000, you must convert all Ftdisk volume sets to dynamic volumes before you upgrade to Windows XP. If you are running Windows NT 4.0, break any mirrors and back up all the data on the stripe, the RAID5, or the extended volume sets before you upgrade to Windows XP. Ftdisk sets might not be accessible after the upgrade.

* اگه نتونستي انگليسيشون و ترجمه كني بگو تا واست به فارسي برگردونم.
    * اين مشكلات رو مطمئن شو كه تصحيح شدن و وجود ندارن.

در آخر اين نرم افزار رو هم يه نصب كن اگه ويندوز داري، بده واست يه اسكن كنه :‌

کد:
    http://0x0000007b.paretologic.revenuewire.net/regcure/download?mainlink-

موفق باشيد.

جمع بندي فارسي هم اين شد:
    مفهموش گفته كه اين مشكل هم ميتونه از رجيستري ويندوز باشه،‌هم ميتونه از رسانه هاي سخت افزاريتون باشه، هم ميتونه ناشي از سكتور و بد سكتور و احيانا ويروس هاي سكتوري هارد باشه.

10. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

سلام
    من هر بار که ویندوزم رو که xp هست روشن می کنم آیکن های دسکتاپ ظاهر نمی شن و باید دستی با تسک منیجر فعال کنم!!!!!!!
    کسی هست راهنماییم کنه؟ دیگه خسته شدم!!
    هر چقدرم می گردم اینجا هیچ مطلبی مرتبطی پیدا نمی کنم لطفا کمک کنید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه .::SMS::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نه ده

پيش فرض

گاهی که سی دی یا دی وی دی رو از دستگاه میارم بیرون، اسم سی دی رام از توی My computer عوض نمیشه حتی اگه یه سی دی یا دی وی دی دیگه هم بزارم، همون اسم قبلی میمونه
    کسی نبود جواب ما رو بده

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ميشه بگين چرا هر وقت كه pcرو روشن ميكنم,درايوEرو اسكن ميكنه؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ميشه بگين چرا هر وقت كه pcرو روشن ميكنم,درايوEرو اسكن ميكنه؟
    سلام

چی اسکن میکنه بیشتر توضیح بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •