تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 483 از 1635 اولاول ... 3834334734794804814824834844854864874935335839831483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم این رده دوربینها کم و بیش عملکرد مشابه ای دارند . بنده هم دنبال خرید دوربین در این رنج هستم و با خوندن پست های اساتید عزیز به نظرم رقابت اصلی بین پاناسونیک FZ38 و کنن sx20 هست و یکی از دوستانم که با دوربین های متعددی کارکرده نظرش این بود نیکون فقط در رده Dslr حریف قدری هست و در رده کامپکتها کنن بهتر عمل میکنه . به نظرم شما تحقیقتون رو روی دو مدلی که عرض کردم انجام بدید گرچه خودم هنوز نتونستم بین این دو یکی رو انتخاب کنم . پاناسونیک خروجی Raw داره و باتری شارژی ولی متاسفانه عکسهای دو مدل رو در حالات نور کم ندیدم که بتونم نظری بدم.برند الیمپوس هم برند مناسبی هست.

پاینده و کامیاب باشید
    نمیدونم چرا اطلاعات راجع به FZ38 اینقدر کم هست! خیلی جدیده؟ به نظر میاد چیز خوبی باشه، قیمت دقیق نداری؟ همین خروجی RAW خیـــــلی مهمه! ولی صفحه اش ثابته، زومش کمتر از Canon هست، باید نویز تصویرش بررسی بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نمیدونم چرا اطلاعات راجع به FZ38 اینقدر کم هست! خیلی جدیده؟ به نظر میاد چیز خوبی باشه، قیمت دقیق نداری؟ همین خروجی RAW خیـــــلی مهمه! ولی صفحه اش ثابته، زومش کمتر از Canon هست، باید نویز تصویرش بررسی بشه.
    7-8 ماهی میشه که به بازار اومده واسه همین اطلاعات کمه ولی کلا ما همیشه سنتی فکر می کنیم و به نامها اکتفا میشه واسه همینه که اطلاعات از کنن و نیکون بسیاره و در سایر موارد بسیار محدود و کم . مثلا عکس هایی از دوربین pentax و الیمپوس دیدم که متحیر شدم ولی متاسفانه نتونستم اطلاعات جامعی ازشون کسب کنم . اخرین قیمتی که از fz38 دارم 485 بود البته الان فکر کنم ارزونتر شده باشه
    دوست عزیز به نظر بنده صفحه ثابت و 2x زوم کمتر مواردی نیستند که جای خروجی raw رو پر کنه .فقط مقایسه عکسها میتونه کمک کنه که شخصا از مقایسه بین عکسها در سایت های خارجی به نتیجه روشنی نرسیدم.

موفق باشید

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

البته صفحه ش اگه چرخان بود خیلی بهتر بود ولی نقص بزرگی هم نیست. در مورد زوم بنده قبلا هم بارها به این موضوع اشاره کردم که زوم تله ی این دو دوربین در عمل هیچ فرقی با هم نداره. از نظر نویز این طور که مشخصه پاناسونیک یه مقدار بهتر عمل میکنه. البته اختلاف ناچیزه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ُسلام
    دوربین دیجیتال با 200 تومن یا کمی بیشتر چی بگیرم که کیفیت فیلمش هم خوب باشه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام. من پس از يك سري تحقيقات و با توجه به مقدار پولي كه دارم به اين سه دوربين زير رسيدم:
    sony wx1
    sony H20
    Canon ixus200
    لطفا با ذكر دليل بگيد كه كدام يك از اينها به لحاظ كيفيت عكاسي و فيلمبرداري بهتره. و اينكه عكاسي در شب و در فضاي با نور مصنوعي كداميك بهتره
    تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ُسلام
    ممنون
    با سلام به دوستان عزیز

با اجازه اساتید گرامی . دوست خوبم از برند کنن مدل SX120 با قیمت حدودا 210-20 تومن انتخاب مناسبی هست

با سلام. من پس از يك سري تحقيقات و با توجه به مقدار پولي كه دارم به اين سه دوربين زير رسيدم:
    sony wx1
    sony H20
    Canon ixus200
    لطفا با ذكر دليل بگيد كه كدام يك از اينها به لحاظ كيفيت عكاسي و فيلمبرداري بهتره. و اينكه عكاسي در شب و در فضاي با نور مصنوعي كداميك بهتره
    تشكر
    دوست عزیز تجربه یه عکاس و اتلیه دار رو خدمتتون عرض می کنم . ایشون میگفت افت کیفیت عکس دوربین های برند سامسونگ و سونی ( رده کامپکت ها ) بسیار بیشتر از نیکون و کنن و ... هست و من رو از خرید این برند ها برحذر داشت .البته عرض کردم تجربه ایشون بود و فقط نقل قول کردم . به نظرم اگه قصد انتخاب از برند پاناسونیک رو ندارید ixus 200 انتخاب بهتری هست بالخص که لنزش در حالت واید 24mm هست .

موفق باشید

V
    Last edited by ali_ab; 23-02-2010 at 13:53.

7. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

کدوم سایت برای دیدن نمونه عکس دوربین ها مناسب هست؟
    میدونم اینجا جای این سوال نیست(واقعا نیست!؟) قیمت SX20 بازار چنده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این دو سایت میتونه کمکتون کنه

dpreview.com و
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

V

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

sony wx1
    sony H20
    Canon ixus200
    تشكر
    IXUS 200 به نظرم بین این ها بهتره. هم واید 24 میلیمتر داره, هم سرعت شاتر خوب, و هم فیلمبرداری HD و خلاصه دوربین کاملیه.
    ُسلام
    ممنون
    مدلی که دوستمون گفت خوبه و همچنین SD880 هم هست که فیلمبرداری VGA داره ولی کیفیت عکسش عالیه.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamy_jengir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

IXUS 200 به نظرم بین این ها بهتره. هم واید 24 میلیمتر داره, هم سرعت شاتر خوب, و هم فیلمبرداری HD و خلاصه دوربین کاملیه.
    من بیشتر دوست دارم عکسها صاف و شفاف باشه. چندتا عکس از دوربین کانن 970 ixus دیدم. توی همه ی عکس ها یک جور تاری و عدم شفافیت رو میشد دید بعد از اون برای خرید کانن ixus200 به شک افتادم. از طرفی هم دیشب یکی از دوستان یک سونی H20 خرید. کیفیت عکسشو توی فضای اتاق بررسی کردم تقریبا قابل قبول بود هرچند که من رو کاملا راضی نکرد. با توجه به اینکه ایزوی H20 3200 هست و کانن ixus200 1600 کیفیتش توی فضای اتاق با H20 برابره یا بیشتر؟
    با این اوصاف عکس کدوم دوربین صاف و شفاف تر و با نویز کمتری هست؟
Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •