Resident Evil 5 : Gold Editation = Resident Evil 5 Original Game + 2 DLC
Resident Evil 5 : Gold Editation = Resident Evil 5 Original Game + 2 DLC
منظورتون از از هم گسیختگی چیه ؟ چون درست تمام داستان به هم ربط داره ! و از اونجایی که فیلم سینمایی نیست ! باید همه نسخه ها رو بازی کنید + همه فایل ها رو بخونید .
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
آقا کلا چند تا DLC داره این اویل 5 ؟ میدونید ؟
دوستان من این گلد ادیشن رو گرفتم ولی دقیقا همون قبلی بود و هیچ چیز اضافه نداشت و رفتم پس دادم .
یکی که گرفته ، بگه ببینم توی منو هاش تغییری داره ؟
یا مثلا اون 2 تا DLC از بازی اصلی تفکیک شدن ؟
اچیومنت اضافه داره ؟
این طوری که بنده کشف کردم شما اگر دیسک اوریج رو هم بخری همون 5 هست فقط روش بهتون یک کد میدن که میتونید DLC هاش رو به صورت رایگان دریافت کنید .
نه ! منظورم کل نگارشهای ارایه شده براش هست.
داستان 1 در یک قصر می گذره که درست آخر به یه آزمایشگاه ترسناک ختم می شه
داستان 2 ادامه داستان 1 هست که کلیر دنبال برادرش می گرده.
داستان 3 یه داستان جداگانه در باب همان ماجرای 2 هست که یه روایت متفاوت داره.
داستان 4 که اصلا نه سر داره و نه ته ( 4 پلی استیشن 1 رو می گم )
در داستان 5 ی که کلوپش اینجا باشه، گفته شده که جیل مرده ( سنگ قبر ) و یه صحنه هم از اویل 1 نشون می ده که جیل واسکر رو از پنجره پرت می کنه بیرون و خودش هم باهاش می افته توی دره ( در صورتی که در اویل 1 از این خبرها نبود! )
این ها رو میگم. روشنم کنی ممنون می شم.![]()
1...2...3...رو موافقم قسمت 4 رم هم میشه گفت لیون از طرف ریاست جمهوری برای نجات دخترش اشلی رفته بود که با زامبی های جدیدی روبرو میشه. داستانش هم خوبه طولانیه
5 رو هم که اون طور که میبینم بازی نکردید ...باید بگم نه خیر جیل نمرده...
اون سنگ قبر به عنوان یادبودی ساخته شده بود از طرف Bsaa برای جیل که فکر می کردن مرده ولی کریس با ملاقات وی پی میبره که نمرده.
و قراره که در نسخه های یا dlc ها داستان اون مرگ مشکوک رو نشون بدن.
و موافقم که داستان رو خیلی پیچیده می کنن یه بار یه نسخه کامل بدن بهتر از اینهاست
ببینم... نکنه جیل همون خانوم خوشگله اول بازی هست که نقاب ترسنناک به چهره اش زده و اون سیاه پوست بیچاره رو زامبی می کنه؟!![]()
البته نمیشه گفت خوشکل ....خوشکل بودنش موند واسه اویل 3..خخخخخخاره همونه.
داستان 3 درست ادامه داستان 1 هست که جیل تونسته از امارت فرار کنه ولی از شهر نه .
شماره 4 ای برای PS1 وجود نداره و اون اسمش BioHazard Surviver هست که در رده نسخه های رسمی قرار نداره و قبل از شماره 3 ساخته شده ولی در ایران به اسم شماره 4 فروخته میشه .
در شماره 5 هم در ابتدا گفته میشه که پس از جستجو های فراوان برای پیدا کردن جیل و نا موفق بودن آنها جیل را مرده اعلام میکنند که در طول داستان بازی مشخص میشه جیل نمرده و زنده هست و همون خانمی هست که نقاب داره و وسکر داره کنترلش میکنه که ما در طول بازی نجاتش میدیم .
داستان به هیچ عنوان بی سر و ته نیست و خیلی قشنگ و منظم جلو رفته .
اگه BioHazard نسخه 4 نبود و غیر رسمی بوده پس چرا اویل بعدی که اومد ( اویل همین تایپک ) به عنوان اویل 5 معرفی شده ؟؟ حتی در سایتهای معتبر خارجی ! خب بهتر نبود این اویل بشه اویل 4 ؟؟؟شماره 4 ای برای PS1 وجود نداره و اون اسمش BioHazard Surviver هست که در رده نسخه های رسمی قرار نداره و قبل از شماره 3 ساخته شده ولی در ایران به اسم شماره 4 فروخته میش
ضمنا اون اویل چهاری که من بازی کردم داستان قوی و طولانی داشت و پدرمون در اومد تا اشلی رو نجات دادیم ..میشه این مورد رو توضیح بدید دوزاریمون بیفته . ممنون
Last edited by konami-pes; 01-04-2010 at 08:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)