تایید میشه اینم تاپیک آخرین ورژن که داش یونس زحمتشو کشیده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید میشه اینم تاپیک آخرین ورژن که داش یونس زحمتشو کشیده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو یه سایت دیدم یکی آگهی داده بود 210 تومن.
سلام. در مورد برنامه IVCM که کسی به داد من بینوا نرسید!!! لطفاً یه برنامه واسه بلک لیس، یه برنامه واسه منشی و یه برنامه واسه پخش کردن بوق اخطار، بوق اشغال و ... واسه شماره های خاص بزارین.
راستی، یه برنامه هم می خوام که کلاً قسمت مسیج ها رو بتونم باهاش کد گذاری کنم. یعنی یه جوری کلاً قسمت مسیج رو محدود کنم!
Webgate Easy Reject برای بلک لیس
Webgate Easy Busy برای اشغال
Voice Inbox Webgate برای منشی
Webgate Device Lock Pro برای پسورد گذاری در هر جایی که می تونید فکرشو بکنید!
عجب تبلیغی دارم میکنم برای وب گیت !!!![]()
خوب شما که زحمت اینا رو کشیدی، لطفاً لینکاشون رو هم بده.
با یه سرچ تو انجمن برنامه میتونی پیداشون کنی.
شاد باشی
کسی خبر نداره آپدیت جدید برای N95 کی میاد؟ فکر کنم یه 5 ماهی میشه که براش آپدیت نیموده.
احتمالاً نزدیگه ... چون برای79 و 85 که معرفی شده ....
.
احتمالاً نهایتاً تا چند هفته دیگه ...
من که خیلی منتظرم که بیاد چون توی آپدیت جدید N96 دیدم که خیلی چیز اضافه شده. یه سری تنظیمات جدید و یه تم جدید اضافه شد.
احتمالاً توی آپدیت جدید N95 هم یه کارهایی می کنه نوکیا. چون توی ورژن 31 چیز خاصی نداشت.
یه سوال داشتم. کسی میدونه برنامه شتابسنجی هست که صفحه گوشی را با افکت بپرخونه (مثل آیفون) مال خود نوکیا که خیلی مسخره اس. چند تا برنامه هم وصل کردم که اونها هم بدون افکت بودن. اصلاً توی نوکیا گوشیی وجود داره که با افکت صفحه رو برگرودونه؟
سلام
برای اینترنت چه برنامه ای رو پیشنهاد می نمایید؟ البته Browser خود گوشی عالییه و بدون مشکل کار میکنه ولی
ایرادی که هست، اینه که این نرم افزار مثل نرم افزارهای PC کل سایت رو دانلود میکنه و این یعنی افزایش سرسام
آور هزینه!! یعنی مثل مثلاً OPERA MINI صفحات رو فشرده نمی کنه انگار، متاسفانه Opera Mini که آخرین ورژن رو
هم از خود سایتش گرفتم، با این گوشی مشکل داره! و بعد از نصب، بعد از چند دقیقه گوشی ریست میشه و این رو
چندین بار امتحان کردم، نتیجه ای نداشت و گوشی دچار مشکل شد، در هر حال، نرم افزار خوب سراغ دارید که مثل
OPERA صفحات رو فشرده و بعد دانلود کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)