نه خجالت نمیکشی?؟ مدیر سخت افزاری از لحیم کردن گرخیدی?؟![]()
یادش بخیر 7 سالمون بود میکرو رو باز میکردیم با لحیم میفتادیم به جونش بعد اورش میکردیم بازی ها رو با 60 فریم در ثانیه نشون میداد!ولی بیچاره میکروم آخر سر به برق 110 ولت وصلش کردم ترکید!
![]()
نه خجالت نمیکشی?؟ مدیر سخت افزاری از لحیم کردن گرخیدی?؟![]()
یادش بخیر 7 سالمون بود میکرو رو باز میکردیم با لحیم میفتادیم به جونش بعد اورش میکردیم بازی ها رو با 60 فریم در ثانیه نشون میداد!ولی بیچاره میکروم آخر سر به برق 110 ولت وصلش کردم ترکید!
![]()
آره که می شه
ببین شما مثل همیشه بازی رو اجرا کن (از صفحهی خود پی اس پی )بهد توی بازی +و- رو با هم بزن و تصویر میاد![]()
میشه بگید دوتا پلاگین رو چطور باید توی پوشه ی seplugins ریخت.
مثلا پلاگین همین که وسط بازی save میکنه و پلاگینی که شما بهم دادید جفتشون دوتا فایل txt به اسم game داره.
باید پوشه ی جدید درست کنم؟؟؟
آهان من بردمش تو صفحه ی تلویزیون.
تست میکنم جوابشو بهتون میدم.
ممنون.
این همه دردسر نداره که!باید بری معجزه ی باران رو از اژدها هه بگیری،بعد معجزه کنی بارون بیاد!اول فیور مود،بعد Don,dodon,dodon و یه سری که خودش رو صفحه مینویسه و بارون میاد!OK؟نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قبل از هر چیز از همه ی بچه ها، مخصوصا آقای ارشیا و آقای علی به خاطر اینکه دوباره اینجا سر و کله ام پیدا شد.
همونطور که تو امضام گفتم، بنده این فاروم رو ترک میکنم. از همه ی کسایی که بهشون قول هایی دادم که خواهش میکنم قضیه رو از یاهو مسنجر یا ایمیل پیگیری کنن
خلاصه... بدی یا خوبی دیدی، حلال کنید
با امید موفقیت دوستان در همه ی عرصه های زندگیشون
ده بيا
آخه چرا
بابا بي خيال
بمون ديگه
تصميم با خودت ولي جات خالي ميمونه![]()
نه برگشتنی تو کار نیست که
کلا اومدم این طرف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز به طور کامل توضیح داد ولی سخت افزاری بود اینگار و من از پسش بر نمی یام
ممنون دوست خوبم خیلی لطف کردی
چون دستگاه کپی خوری دم دست ندارم گزینه سخت افزاری می مونه فقط؟
اون رو هم از پسش بر نمی یام
پس با دو دستگاه کپی نخور نمیشه کاری کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)