مشکل رو فهمیدم مشکل انریل تورنمنت رو فهمیدم .
مشکل از درایور های صدا و این بازیه
من درایور های صدا رو پاک کردم و رفتم تو بازی دموها قفل نکرد بعد دوباره درایورها رو نصب کردم دموها قفل کرد
حالا اگه کسی می تونه این مشکل رو حل کنه ممنون میشم![]()
مشکل رو فهمیدم مشکل انریل تورنمنت رو فهمیدم .
من درایور های صدا رو پاک کردم و رفتم تو بازی دموها قفل نکرد بعد دوباره درایورها رو نصب کردم دموها قفل کرد
حالا اگه کسی می تونه این مشکل رو حل کنه ممنون میشم![]()
ببین من یه بازی دارم (انریل تورنونت3) وقتی درایورهای کارت صدام رو پاک میکنم دموهای بازی عالی اجرا می شه ولی وقتی درایور کارت صدا رو نصب می کنم دموهای بازی هنگ میکنه و ریپ میزنه
این مشکلو خیلی ها دارن و فکر میکنن مربوط به کارت گرافیک می شه
می خواستم ببینم میشه درایور کارت صدا نصب نباشه ولی صدا داشته باشی
یا اینکه یه طوری مشکل این بازی حل بشه؟
من امروز اپدیت کردم درایورها رو
![]()
دوست من درسته که سیدی ها نو هستند ولی ممکنه همین سیدی های نو از روی یه سیدی خش دار کپی شده باشه .ضمن تشكر از جواب شما ؛
دي وي دي رم من خيلي نو هستش چون تازه خريدمش . ثانيا روي سيستم ديگه هم امتحان كردم و همين مشكل بود .
دي وي دي ها هم نو هستند و خش ندارن .
خطاي زير رو هنگام اجراي بازي ميده :
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 44 kHz 16 bit [Windows default] sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 800 x 600 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 2x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 681 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
Waited 50 msec for asset '$white' of type 'image'.
ERROR: image 'images/devfonts.iwi' is truncated
Couldn't load image 'devfonts'
پس مطمئن باش اشکال از سیدی ها هست .
سلام
مشکل من با انریل تورنمنت با دانلود و نصب سرویس پک 3 ایکس پیxpsp3 pg ani , nl,ih nd'i و دموها دیگه هنگ نمی کنن اما یه مشکل جدید پیدا کردم اینکه
نمی تونم درایورهای کارت صدا رو نصب کنم موقع نصب این پیغامو میده
the HDA audio bus driver is required and not found
تو رو خدا کمک کنیدمشکل رو فهمیدم مشکل انریل تورنمنت رو فهمیدم .
من درایور های صدا رو پاک کردم و رفتم تو بازی دموها قفل نکرد بعد دوباره درایورها رو نصب کردم دموها قفل کردعزیزم میشه یکمی پست های اضافتونو کم کنید ؟ببین من یه بازی دارم (انریل تورنونت3) وقتی درایورهای کارت صدام رو پاک میکنم دموهای بازی عالی اجرا می شه ولی وقتی درایور کارت صدا رو نصب می کنم دموهای بازی هنگ میکنه و ریپ میزنه
این مشکلو خیلی ها دارن و فکر میکنن مربوط به کارت گرافیک می شه
می خواستم ببینم میشه درایور کارت صدا نصب نباشه ولی صدا داشته باشی
یا اینکه یه طوری مشکل این بازی حل بشه؟
من امروز اپدیت کردم درایورها رو
شما هم سئوال میپرسید و هم جواب سئوال خودتونو میدید .
اگه سئوالی دارید اینجا مطرح کنید و منتظر جواب باشید .
دوست من شما مراحل زیر رو طی کن :سلام
من تقریبا 1 ماه پیش کارت گرافیکم رو به Geforce 6800 -- 256 MB ارتقا دادم
و امروز که بعد از چند وقت دوباره Gta رو نصب کردم وقتی میره تو بازی Refresh Rate مانیتور میاد رو 60 که باید رو 85 باشه در ضمن درایور رو هم Update کردم اما بازم نشد . . . ! ؟!
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه ی آخر رو بزن . بعد برو Setting و بعد Advanced و بعد Monitor .
اونجا میتونی تنظیمش کنی . اگه دیدی بالاتر از 60 نداره ، باید یکمی Reseloution رو بیاری پایین .
موفق باشید ......
من بازيه Unreal Tournament 3 رو نصب كردم نميدونم چرا تو دمو ها بازي هي گير ميكنه به طوري كه اصلا" نميشه اونارو ديد ولي بازي با بالا ترين جزيات اجرا ميشه
بازيه BlackSite Area 51 رو هم نصب كردم اما تو اين ديگه اصلا"تو بازي نميتونم برم و تو همون صفحه ماين منو بازي گيرميكنه شما نمي دونيد مشكل از چيه؟
ويندوز من xp هست
گرافيك=8800 gts)xfx)
رم=1GB
CPU=3800 amd
آخرين ورژن كارتم رو هم نصب كردم
اخه شما جواب نمی دید و من فقط تو انجمن شما که شرکت نکردم
من جوابو از جای دیگه گرفتم که واقعا حرفه ایی کار کرد تا اونجا که تشخیص داد اشکال بازی انریل تورنمنت 3 از گرافیک نیست از درایور های صداست با اینکه صدها مورد تو انجمنهای مختلف از سایت های دیگه این اشکال مطرح شده و همه مثل شما اشکال رو گرافیکی جواب دادن
هدف این انجمن ها فقط جواب گرفتن نیست هدف اینه که اگه کس دیگه ایی هم به این مشکل برخورد بتونه یه راهی پیدا کنه
اون جواب همزمان با سوال نیست و در بین این سوال و جوابم کلی بحث راجع به همین اشکال در تاپیک" آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها ! " که سوال اخری اونجا هم هست و جواب داده نشد
حالا شما لطفا جواب بدید
بازم ممنون
![]()
عزیزم Unreal 3 که همین دوستمون Takotok داشت .من بازيه Unreal Tournament 3 رو نصب كردم نميدونم چرا تو دمو ها بازي هي گير ميكنه به طوري كه اصلا" نميشه اونارو ديد ولي بازي با بالا ترين جزيات اجرا ميشه
بازيه BlackSite Area 51 رو هم نصب كردم اما تو اين ديگه اصلا"تو بازي نميتونم برم و تو همون صفحه ماين منو بازي گيرميكنه شما نمي دونيد مشكل از چيه؟
ويندوز من xp هست
گرافيك=8800 gts)xfx)
رم=1GB
CPU=3800 amd
آخرين ورژن كارتم رو هم نصب كردم
شما اول باید SP3 رو روی ویندوزتون نصب کنید .
بعد درایورهای صدا رو به روز کنید .
مشکل حل میشه .
ولی در مورد BlackSite Area 51 خیلی عجیبه !
به نظر من شما یه کرک دیگه تست کن ببین جواب میده .
شما که کارت گرافیک به این توپی داری ، یه رم 1 گیگ دیگه بخر و حالشو ببر !
عزیزم شما اول از همه لطف کن کم عکس بزار . این عکس ها یعنی چی ؟اخه شما جواب نمی دید و من فقط تو انجمن شما که شرکت نکردم
من جوابو از جای دیگه گرفتم که واقعا حرفه ایی کار کرد تا اونجا که تشخیص داد اشکال بازی انریل تورنمنت 3 از گرافیک نیست از درایور های صداست با اینکه صدها مورد تو انجمنهای مختلف از سایت های دیگه این اشکال مطرح شده و همه مثل شما اشکال رو گرافیکی جواب دادن
هدف این انجمن ها فقط جواب گرفتن نیست هدف اینه که اگه کس دیگه ایی هم به این مشکل برخورد بتونه یه راهی پیدا کنه
اون جواب همزمان با سوال نیست و در بین این سوال و جوابم کلی بحث راجع به همین اشکال در تاپیک" آموزش كامل آپديت بايوس براي تمام مادربورد ها ! " که سوال اخری اونجا هم هست و جواب داده نشد
حالا شما لطفا جواب بدید
بازم ممنون
این عکس ها باعث کاهش سرعت بالا اومد صفحه میشه .
بعدشم هرکسی که مشکلی داشته باشه اینجا مطرح میکنه .
شما اسم تاپیک رو بخون : حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها
نه بررسی حل مشکلات !
بعدشم مطمئن باشید من یا هر کس دیگه ای جواب سئوال شما یا هرکس دیگه ای رو بدونه هیچ وقت کوتاهی نمیکنه .
موفق باشید ......
اولا شما دقت نمی کنی به پست ها وگر نه این راه رو به ایشون نمی گفتی
sp3 رو باید دانلود و نصب بکنه درست ولی باسه اینکه دموها ریپ نزنن باید درایورهای صدا رو پاک بکنی.
در حقیقت دموهای بازی انریل تورنمنت با درایورهای صدا مشکل دارند.
اراکل عزیز لطفا نوشته های ما رو دقیق بخونین تا نگین خودتون می پرسید خودتون هم جواب میدید
![]()
با سلام من در موقع اجرا بازی run a way 2 در ویندوز ویستا ارور دایرکت دراو میگیرم که با گشتن در اینترنت متوجه شدم خیلی از افراد این مشکل را دارن و مشکل از سی دی بازی نیست لطفا اگر کسی این مشکل را حل کرده
راهنمائی کند با تشکر.
شما بایدDIRECTX9را روی ویندوز نصب کنید.
سلام دوستان
می دونم سوالم تکراریه ولی مجبورم چون به جوابش احتیاج دارم...
بعد از اینکه خبر اومدن TOMB RAIDER : UNDERWORLD رو شنیدم تصمیم گرفتم دوباره ANNIVERSARY رو بازی و تموم کنم... اما با مشکل معروف License date has expired مواجه شدم. می دونم با نصب مجدد ویندوز رفع میشه ولی یه راه حل می خوام که مجبور نشم ویندوز رو دوباره نصب کنم! یه پچی یا کراکی چیزی نداره دانلود کنیم مشکل رفع شه ؟ ممنون میشم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)