سلام
سوال به جایی بود چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته من ترم 4 کارشناسی هستم دوستان خواهشا بیان جواب بدن
سلام
سوال به جایی بود چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته من ترم 4 کارشناسی هستم دوستان خواهشا بیان جواب بدن
من سونوگرافی دادم معلوم شد سمت چپ واریکوسل حاد هست سمت راست متوسط . حالا یعنی معاف میشم؟
+
حاد همون درجه 3 هست دیگه؟
باید دکتر نظام وظیفه تشخیص بده
منم کف دستم عرق میکرد رفتم بیمارستان تهران امام سجاد از شانس بد ما اونجا که رسیدیم خشک خشک شداگه بیمارستان تهران تایید کنه باید بیای کمیسیون پزشکی شهر خودتون نظر نهایی میده اونجا هم به همین راحتی نیست دوست من رفته بود روز کمیسیون پزشکی یک نفر باهاش فرستادن دستش با ابی که کلر داره بشوره بعد بشینه زیر کولر خشک کنه بعد دستش یک دقیقه مشت کنه اگه اونوقت زیاد عرق کرد معاف بشه که نشد
![]()
من رفتم معافیت پزشکی بگیرم برای پام دکتره حتی عکسمم نگاه نکرد فقط گفت چته منم گفتم پام مشکل داره بعد چند دقیقه علام کردن معاف از رزم دوستان زیاد امیدوار نشید ولی تلاشتونم بکنید تیری در تاریکیه شاید بگیره شایدم نه
معاف از رزم بد نیست که از رژه معاف میشی اسلحه هم بهت نمیدن-مراسم صبحگاه هم نیاز نیست بری![]()
عجب آدمایی هستن، خب با کولر که دمای دست میاد پایین فقط 10 دقیقه طول میکشه که دمای دست برگرده به حالت اول!!!دوست من رفته بود روز کمیسیون پزشکی یک نفر باهاش فرستادن دستش با ابی که کلر داره بشوره بعد بشینه زیر کولر خشک کنه بعد دستش یک دقیقه مشت کنه اگه اونوقت زیاد عرق کرد معاف بشه که نشد![]()
من امتحان کردم( دستم خشک شد بلا فاصله انجام دادم) فقط یه خورده همچین بگی نگی مرطوب شد!
راه دیگه ای نیست؟!!![]()
حالا شما اقدام کن شاید شانس شما باشه بتونی معافیت بگیری دوستم که واسه همین عرق دست رفته بود همین قضیه براش پیش اومد اعزام شد منم که رسیدم پیش دکتره بیمارستان امام سجاد تهران به صورت خودجوش عرق دستم خشک شد دکتره بهم گفت دستت از دست من خشکتره که![]()
سلام
دوستم یه سال پیش پاش بدجوری شکسته و چند روزی بستری شده و دو تا تو پاش پلاتین گذاشتن و مثل اینکه قرار نیست تا آخر عمرش برداره ولی میتونه خوب بدووه
به نظرتون معاف میشه ؟میگفت دکتر چندتا چیز اضافی هم تو پرونده نوشته و گفته برا معافیتت کمک میکنه
اصلا کسی میدونه قانون معافی درباه ی پلاتین چیه؟
Last edited by omidsarab; 07-05-2012 at 20:28.
سلام
معاف از رزم میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)