تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 616 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

با درود.
    من کفه دستم عرق میکنه به صورتی که اگه دو دقیقه کامل موس تویه دستم باشه، کفه دستم کامل خیسه، تویه آیین نامه پزشکی نوشته اگه شدید باشه ، معافیت دائم داده میشه، حالا این عرق کردن شدید دست تا چه حدی هست؟
    حداقل کسری خدمت به من تعلق میگیره؟؟
    البته من دیپلمم رو خرداد 90 گرفتم و الآن ترم یک کاردانی هستم و 2 سالی وقت دارم و البته یه سوال هم داشتم: بعد از تموم کردن دوره ی کاردانی میتونم واسه کارشناسی بخونم یا نه؟
    متولد مهر سال 1372 .
    سلام
    سوال به جایی بود چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته من ترم 4 کارشناسی هستم دوستان خواهشا بیان جواب بدن

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب دقت کنید نوشته ::

بند 37- واريكوسل:

الف) درجه 1 و 2 خدمات غيررزمي.

ب) درجه 3 معاف دائم.

من سونوگرافی دادم معلوم شد سمت چپ واریکوسل حاد هست سمت راست متوسط . حالا یعنی معاف میشم؟
    +
    حاد همون درجه 3 هست دیگه؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

من سونوگرافی دادم معلوم شد سمت چپ واریکوسل حاد هست سمت راست متوسط . حالا یعنی معاف میشم؟
    +
    حاد همون درجه 3 هست دیگه؟
    باید دکتر نظام وظیفه تشخیص بده

4. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام
    سوال به جایی بود چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم البته من ترم 4 کارشناسی هستم دوستان خواهشا بیان جواب بدن
    منم کف دستم عرق میکرد رفتم بیمارستان تهران امام سجاد از شانس بد ما اونجا که رسیدیم خشک خشک شداگه بیمارستان تهران تایید کنه باید بیای کمیسیون پزشکی شهر خودتون نظر نهایی میده اونجا هم به همین راحتی نیست دوست من رفته بود روز کمیسیون پزشکی یک نفر باهاش فرستادن دستش با ابی که کلر داره بشوره بعد بشینه زیر کولر خشک کنه بعد دستش یک دقیقه مشت کنه اگه اونوقت زیاد عرق کرد معاف بشه که نشد

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من رفتم معافیت پزشکی بگیرم برای پام دکتره حتی عکسمم نگاه نکرد فقط گفت چته منم گفتم پام مشکل داره بعد چند دقیقه علام کردن معاف از رزم دوستان زیاد امیدوار نشید ولی تلاشتونم بکنید تیری در تاریکیه شاید بگیره شایدم نه

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من رفتم معافیت پزشکی بگیرم برای پام دکتره حتی عکسمم نگاه نکرد فقط گفت چته منم گفتم پام مشکل داره بعد چند دقیقه علام کردن معاف از رزم دوستان زیاد امیدوار نشید ولی تلاشتونم بکنید تیری در تاریکیه شاید بگیره شایدم نه
    معاف از رزم بد نیست که از رژه معاف میشی اسلحه هم بهت نمیدن-مراسم صبحگاه هم نیاز نیست بری

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوست من رفته بود روز کمیسیون پزشکی یک نفر باهاش فرستادن دستش با ابی که کلر داره بشوره بعد بشینه زیر کولر خشک کنه بعد دستش یک دقیقه مشت کنه اگه اونوقت زیاد عرق کرد معاف بشه که نشد
    عجب آدمایی هستن، خب با کولر که دمای دست میاد پایین فقط 10 دقیقه طول میکشه که دمای دست برگرده به حالت اول!!!
    من امتحان کردم( دستم خشک شد بلا فاصله انجام دادم) فقط یه خورده همچین بگی نگی مرطوب شد!
    راه دیگه ای نیست؟!!

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

عجب آدمایی هستن، خب با کولر که دمای دست میاد پایین فقط 10 دقیقه طول میکشه که دمای دست برگرده به حالت اول!!!
    من امتحان کردم( دستم خشک شد بلا فاصله انجام دادم) فقط یه خورده همچین بگی نگی مرطوب شد!
    راه دیگه ای نیست؟!!
    حالا شما اقدام کن شاید شانس شما باشه بتونی معافیت بگیری دوستم که واسه همین عرق دست رفته بود همین قضیه براش پیش اومد اعزام شد منم که رسیدم پیش دکتره بیمارستان امام سجاد تهران به صورت خودجوش عرق دستم خشک شد دکتره بهم گفت دستت از دست من خشکتره که

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام
    دوستم یه سال پیش پاش بدجوری شکسته و چند روزی بستری شده و دو تا تو پاش پلاتین گذاشتن و مثل اینکه قرار نیست تا آخر عمرش برداره ولی میتونه خوب بدووه
    به نظرتون معاف میشه ؟میگفت دکتر چندتا چیز اضافی هم تو پرونده نوشته و گفته برا معافیتت کمک میکنه
    اصلا کسی میدونه قانون معافی درباه ی پلاتین چیه؟
    Last edited by omidsarab; 07-05-2012 at 20:28.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    دوستم یه سال پیش پاش بدجوری شکسته و چند روزی بستری شده و دو تا تو پاش پلاتین گذاشتن و مثل اینکه قرار نیست تا آخر عمرش برداره ولی میتونه خوب بدووه
    به نظرتون معاف میشه ؟میگفت دکتر چندتا چیز اضافی هم تو پرونده نوشته و گفته برا معافیتت کمک میکنه
    اصلا کسی میدونه قانون معافی درباه ی پلاتین چیه؟

سلام

معاف از رزم میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •