نگفتم تشکر کن دوست عزیز ! کمبود که نداریم اینجا !
اما میگم تیکه بیخود هم نندازیم بهتره !
من تیکه آخر رو به شوخی گفتم ! توهین نکردم به گوشیتون که !![]()
نگفتم تشکر کن دوست عزیز ! کمبود که نداریم اینجا !
اما میگم تیکه بیخود هم نندازیم بهتره !
من تیکه آخر رو به شوخی گفتم ! توهین نکردم به گوشیتون که !![]()
باشه.
من مخلصتم هستم.![]()
مرسی دوست من.حالا که دیگه گذشت.اگه منم حرفی زدم که ناراحت شدین ببخشید.در ضمن من اصلا روی گوشیم تعصب ندارم.چون زیاد عوض میکنم.یا علی
Last edited by Dr.Dolfin; 24-07-2007 at 22:15.
برا من اس ام اس اومده برای دریافت سیم کارت هدیه کجا باید برم تا بگیرم
با سلام این سوال را قبلا پرسیدم ولی دوباره می نویسم
اگر سیم کارت شماره طلائی تا 12 مرداد نیاد 50 هزار تومان کشک میشه؟؟؟!!!!!!!!
ماشالله این قدر سرعت پیشرفت صفحات زیاده که تا یه سوال می پرسی و برمی گردی می بینی 2 تا صفحه رفته جلو و از سوال تو خبری نسیت
Last edited by sha2ow; 24-07-2007 at 22:51.
سلام Xgame
گوشی شما در اصل چند تا گواهی رو داره که برای وصل شدن به سرور ها اونها گواهی میکنن که سرور مشکلی نداره.گوشی من و شما این گواهی ها رو نداره.اینجا دانلودشون کن و بریزشون توی مموری خود گوشی(همونطور که گفتید مموری کارت ندارید پس مجبورید بریزید توی گوشی) و پیام نصب رو تایید کنید....همین!
شما باید یه اکانت توی این سایته بسازید تا بتونید فایل رو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xgame
شما گفتی از myphoneexplorer استفاده میکنی.
بعداز اینکه اون فایل رو دانلود کردی(فایل زیپ) اون رو extract کن روی هارد کامپیوتر.یه فولدر توشه که 3 تا فایل توی اونه.myphoneexplorer رو باز کن و روی files کلیک کن بعد توی قسمت بالا upload files رو بزن و اون 3 تا فایل رو انتخاب کن. بعد توی گوشیت پیام نصب رو تایید کن حله!
چه جوری سیم کارت جایزه رو بگیرم
سلام شاهین جان عزیز
اولا من از طرف همه بچهای تاپیک خسته نباشید بهت میگم و واقعا گل کاشتی
1- پوشش جاده ای ایرانسل در چه وضعیتیه مثلا تهران مشهد تهران شمال تهرن صفهان کلا برنامه یرانسل تو این زمینه چیه
2- شاهین جان چرا ایرانسل برای اینکه دردسر خودش و مردم کمتر شه همون موقع که سیم کارت خریده میشه سیم
کارت هدیه رو تحویل نمیده دلیل خاصی داره که میگه بعدا ارسال میکنه
3- ریز مکالمات به کجا رسی خبر جدید داری
با سپاس
شما هم ببخشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)