من هم عکس های بالا رو نمیتونم ببینم لطفا لینک منبع رو بده تا بریم ببینیم !
من هم عکس های بالا رو نمیتونم ببینم لطفا لینک منبع رو بده تا بریم ببینیم !
آیا مرورگر شما mozola است؟
شرکت Polyphony چند تصویر خیره کننده جدید از بازی Gran Turismo 5 منتشر کرد. این تصاویراز داخل گیم پلی بازی و نشان دهنده کیفیت بسیار بالای آن از نظر گرافیکی ست. چیزی که در این تصاویر مشخص است این است که این بازی یک شاهکار به تمام معنی خواهد بود. برای مشاهده این چند تصویر جدید به این لینک زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت Sega لیست عناوینی که قرار است در نمایشگاه TGS امسال به نمایش درآورد را منتشر کرد. در این لیست نام بازی های مطرحی مثل Bayonetta و Yakuza 4 به چشم می خورد. این نمایشگاه از 24 تا 27 سپتامبر برگزار خواهد شد. لیست کامل این عناوین به ترتیب زیر است:- Bayonetta - PS3/360
- Wacky World of Sports - Wii
- Resonance of Fate - PS3/360
- The House of the Dead: Overkill - Wii
- J-League Pro Soccer Club o Tsukurou! 6: Pride of J - PSP
- Phantasy Star Portable 2 - PSP
- Puyo Puyo 7 - Wii/DS/PSP
- Valkyria Chronicles 2 - PSP
- Yakuza 4 - PS3
رئیس اجرایی nVidia تایید کرده که اکثر بازیهای امسال از DirectX 10 استفاده نخواهند کرد.
بازیهای آینده نیز اکثرا بر اساس DirectX 9 خواهند بود که دلیل اصلی آن کنسول ها هستند.
سخت افزار کنسول های نسل فعلی بر اساس DirectX 9 ساخته شده اند و تا نسل بعدی کنسول ها تغییری نخواهند کرد.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Section 8
- Darkest of Days
- Batman - AA
- NFS -Shift
- Resident Evil
- Red faction - Guerrilla
- Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim
لیست پیش فروش بازی ها در آمریکا تا تاریخ 29 آگوست منتشر شده است که 20 بازی برتر این لیست با تعداد نسخه پیش فروش شده به ترتیب زیر است. دو بازی COD: Modern Warfare 2 و Halo 3: ODST که در صدر این لیست قرار گرفته اند فاصله بسیار زیادی از دیگر بازی های این لیست گرفته اند و باید منتظر بمانیم و ببینیم آیا این بازی ها در هفته ی اول انتشار می توانند رکورد فروش را جابجا کنند یا خیر.
1 COD: Modern Warfare 2 (X360) - 946,491
2 Halo 3: ODST (X360) - 830,624
3 COD: Modern Warfare 2 (PS3) - 289,156
4 The Beatles: Rock Band (Wii) - 150,914
5 Assassin's Creed II (X360) - 139,404
6 The Beatles: Rock Band (X360) - 124,635
7 Tekken 6 (PS3) - 96,174
8 Marvel: Ultimate Alliance 2 (X360) - 95,464
9 Guitar Hero 5 (X360) - 88,917
10 Assassin's Creed II (PS3) - 83,073
11 The Beatles: Rock Band (PS3) - 78,367
12 Guitar Hero 5 (Wii) - 76,804
13 Dragon Age: Origins (X360) - 74,044
14 Forza Motorsport 3 (X360) - 71,620
15 Marvel: Ultimate Alliance 2 (PS3) - 67,788
16 Left 4 Dead 2 (X360) - 66,684
17 Uncharted 2: Among Thieves (PS3) - 65,733
18 Tekken 6 (X360) - 60,788
19 Guitar Hero 5 (PS3) - 58,969
20 Scribblenauts (DS) - 54,973
منبع : بازينما
دوستان لطف کنید یه خبری چیزی از بازیای PSP هم بذارید.ممنون میشم.
به نظر میرسد تمامی اخباری که اخیرا در رابطه با عرضه ی همزمان دموی قابل بازی god of war 3 در پک بازیهای gow1,2 منتشر شده بود شایعه ای بیش نبوده است.
John Hight رئیس بخش توسعه ی بازی در استودیوی سانتا مونیکای سونی به IGN گفت :" در حال حاضر امکان چنین اقدامی وجود ندارد"
وی ادامه داد :" اول از همه ما میخواهیم که این را برای تعطیلات امسال در دسترس همه قرار دهیم و همچنین در شرایط فعلی ما هیچ گونه دمویی اماده برای عرضه نداریم."
" من میدانم مردم بسیاری دموی ما را در e3 بازی و کاوش کردند اما تا انجا که استاندارد های ما اجازه میدهد دمو برای عرضه به عموم اماده نیست. و ما هم نمی خواهیم که تلاشمان برای عرضه ی پک gow1,2 را به تاخیر بیندازیم.
ما احساس کردیم که طرفداران بازی با جملاتی چون " هی مرد , من همین الان میخوام بازی کنم " و " من میخواهم اینو کریسمس بازی کنم " کاملا رک و راست بوده اند به همین علت ما تمامی تمرکزمان را بروی براورده کردن خواسته ی انها خواهیم گذاشت. "
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bahador2009; 03-09-2009 at 10:02.
Take-Two و سکوت در مورد GTA V
حدس بزنید چه شده ؟ " Take-Two واقعا علاقه ای به صحبت در مورد GTA V ندارد، " این جوابی است که Strauss Zelnick امشب طی تماسی که در مورد انالیز وضعیت شرکت در Q3 امسال داشته عنوان کرد.
و وقتی از وی درخواست میشود تا اشاره ی به زمان معرفی شدن عنوان بعدی در سری GTA یعنی بزرگ ترین franchise تاریخ داشته باشد وی میگوید: "فعلا قرار نیست ما GTA V رو معرفی کنیم، و همچنین قرار نیست زمانی که قراره بازی معرفی میشه رو هم معرفی کنیم، و قرار هم نیست استراتژی و برناممون در مورد معرفی بازی و یا زمان معرفیش رو هم معرفی بکنیم، و همچنین خبری از معرفی و مشخص کردن استراتژی مون حول معرفی کردن استراتژی هامون هم نداریم !!!!!!!"
"سوال دیگه ای هست ؟"
منبع:منبع اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)